ten

6 0 0
                                    

Ik word wakker, ik lig in zijn armen. Ik open mijn ogen en zie dat die van hem al open zijn. ,Waar denk je aan?' vraag ik hem. ,Aan het feit, dat Sergio enzo straks ook aan jou zitten en dat jij het met hun moet doen.'

,Wij hebben het gedaan ja, en ik zal het ook met hun moeten doen ja. Maar wij hebben de liefde bedreven, en dat is iets wat ik nooit met hun zou kunnen doen.' is mijn antwoord. Hij kust me, en op dit moment lijkt alles nog zo vredig. Maar dat gaat elk moment veranderen.

Ik maak me zorgen, om mijn ouders, zussen, familie, vrienden. De mensen die mij missen. Zou er naar mij gezocht worden? Alsof mijn vraag was gehoord, werd de deur open gedaan. Het was Javier samen met Sofia. Javier grijnst,'ik zie dat het gezellig is geweest? nou nu komt daar een einde aan. Kom op tuthola, aankleden. En oh ja, je familie is ongerust. Hahha en terecht' hij gooit een krant naar mij toe. Ik open deze en ik zie mijn hoofd op de voorpagina. Ik kan het niet lezen want het is Spaans, maar ze zoeken naar me. Er komen tranen in mijn ogen te staan.

Pablo staat op en loopt naar Javier. Hij legt uit dat ik blijf en dat ik de 'housebunny' word zoals ze dat noemen. Sofia lijkt te protesteren, maar Javier sust haar. Hij kijkt me aan, en ik kijk uitdagend terug. Ik kan nu maar beter meewerken. ,Ik stuur wel een andere bitch naar Portugal. Sofia stuur Alicia erheen, maar geef haar eerst een pilletje. Pablo, kun je ook graag de kamer verlaten. Er is eerst een auditie voor 'housebunny'.' hij grijnst en kijkt me opwindend aan. Ik kijk naar Pablo, het verdriet is tezien in zijn lichaamshouding en je leest de pijn in zijn ogen. Dan zie ik dat jij knikt. We hebben niet echt een keuze. Sofia is er niet blij mee;,Javier, de afspraak?'. Sofia is boos mar Javier lijkt zich er niets van aan te trekken. ,Niemand ballen tenzij het een nieuw slachtoffer is. Alleen mij! Je hebt de housebunny nog nooit eerder aan geraakt klootzak! En zeker niet met dit sletje.' vuurt ze af op Javier. ,oprotten Soof!' antwoord hij,'dit is een speciaal schatje, oh en vergeet Alicia niet.'. Boos stormt Sofia de kamer uit gevolgd door Pablo.

,Javier, voordat je begint, geef me nog is zo'n pilletje om een beetje in de stemming te komen?' vraag ik. Hij knikt en geeft me een pilletje, zelf neemt hij er ook 1. Mijn verstand moet gewoon op 0, ik heb geen keuze.

Ik raak opgewonden en begin zijn kleren uit tetrekken en hij de mijne. Hij kust me, en kus hem terug. Ik gooi hem op bed, let the hell begin

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 29, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

the housebunnyWhere stories live. Discover now