five

43 2 0
                                    

Dol gelukkig stap ik weer achterop de scooter. Hij woont net buiten het centrum, zo ongeveer 10 minuten rijden. Ik houd hem stevig vast en leg mijn hoofd op zijn schouder.

Hij opent de deur, 'Na u schoonheid.' Ik stak naar binnen mrt een glimlach op mijn gezicht. 'Wauw wat is het hier mooi hé', zeg ik terwijl ik hem aankijk. 'Waar waren we ook alweer' grijnst hij. Hij pakt me bij mijn middel en begint me te zoenen. Ik schuif mijn hand onder zijn T-shirt en ik voel de blokjes op zijn buik. Hij gaat op de bak.zitten en trek me bij hem opschoot.

Het is tegen 8en als hij een pizza voor me neer zet. Ik eet de pizza op en kijk op mijn telefoon, nog steeds geen berichtje of telefoontje van mijn ouders. 'Misschien moet ik zo maar eens naar huis gaan Pablo.' ,'Heb ik dan die kleren voor niets gekocht?' zegt hij terwijl hij mijn arm streelt, 'Ga vanavond mee, slaap je erna bij mij. laat je gewoon je telefoon thuis, dan kunnen je ouders je ook niet lastig vallen.' Nog voordat ik kan reageren, gaat de voordeur open en komt er een meisje van.ongeveer mijn leeftijd binnen lopen. Ze stelt zich voor als Sofia en is het zusje van Pablo. Het meisje komt erg vriendelijk over en ook zij spreekt vloeiend Nederlands en Spaans.

Ik ben mij boven aan het omkleden als ik Sofia en Pablo ruzie hoor maken, in het Spaans. Sofia is boos op Pablo zo te horen. Ik sta boven aan de trap en ik schrik dan ook als is een boze Sofia de trap op zie komen. Ze drukt me een briefje in mijn handen en stormt dan boos door naar haar eigen kamer.

'Blijf uit de buurt van Pablo en vooral van zijn vrienden.'

Wat bedoelt ze, ik klop op haar deur en ze doet hem open. 'Wat bedoel je Sofia?' nog voren dat ze antwoord kan geven staat Pablo voor me duwt Sofia haar kamer in en smijt de deur dicht. Hij draait zich om en kijkt mij aan. 'Ze is jaloers' zegt hij ,ik neem nooit meisjes mee naar huis, en nu wel en nu denkt ze dat ik niet meer naar haar omkijk.' Ik hoor Sofia schreeuwen:'LEUGENAAR'.

Er komen ongeveer 3 jongens en 2 meiden binnen. De eerste zijn naam is Javier, hij is smal maar heeft gespierde armen. Hij heeft een tatoeage in zijn nek en heeft een wenkbrauwpiercing. Hij is een neefje van Pablo en spreekt ook Nederlands. Hij overlegd met Pablo in het Spaans en stormt vervolgens naar boven. De andere twee spreken alleen Spaans en heten Sergio en Marcos. Ze zijn beide erg breed en armen zitten vol met tatoeages. De meisjes heten Alicia en Celia, en zij duidelijk ook Spaans. Nogal wat onzeker loop ik rond op mijn pumps, ik ga naar boven opzoek naar mijn telefoon. Ik hoor Javier en Sofia praten. Javier praat tegen Sofia en daarna hoor ik gesmak. Ik kan mijn telefoon niet vinden en loop naar beneden. Pablo zit op de bank en trekt me bij hem opschoot. 'Wat is er liefste' fluistert hij in mijn oor. 'Ik ben mijn telefoon kwijt.' zeg ik. 'Die vinden we wel' zegt hij en hij drukt erna een kus op mijn voorhoofd.

We lopen een club binnen en het is al rond 1 uur snachts. Daddy Yankee blaast door de speakers en ik zie iedereen om me heen druk dansen. Dan pakt Pablo mijn heupen en trekt ze stevig tegen hem aan. Ik weet heus wel hoe ik een beetje moet dansen, en ik voel welke sfeer er hier hangt. Ik dans sexy tegen hem aan en hij kijkt me vol ongeloof aan. 'Mami was een moves' zegt hij, hij grijnst en knipoogt naar me. Hij trekt me tegen zich aan en begint me te zoenen. Ik voel de jaloerse blikken van de meiden om ons heen. Want ja bitches, ik heb de hotste boy die in Spanje en omstreken te vinden is.

the housebunnyWhere stories live. Discover now