eight

14 0 0
                                    

Nog geen 10 minuten nadat Sofia de kamer had verlaten gaat de deur weer open. Daar staat Javier, met een vieze grijns op zijn gezicht. De deur valt achter hem dicht en hij draait hem weer opslot. Ik kan geen kant op. Ik komt naar me toe lopen en hij pakt iets uit zijn broekzak. Een zakje met een paar pilletjes erin. Hij pakt er 1 uit en geeft het aan mij. 'Wordt het allemaal veel makkelijker van, nemen dus!' beveelt hij. Ik leg het pilletje op mijn tong en slik het door. Na enkele minuten ben ik mijzelf niet meer.

Javier raakt me overal aan en ik laat alles toe. Mijn gedachte zegt: Elsa wat doe je? . Maar vervolgens doe ik er niet tegen. Ik laat hem me zoenen en betasten. Ik wil zijn T-shirt uit trekken en dan zegt hij;,oh stoute Elsa toch, ben je er klaar voor ja? Nu ben je ineens een grote meid? Niet te hard van stapel lopen eh?' hij trekt me over eind en beveelt me hem te volgen.

Hij opent de deur en ik volg hem, we zijn in een heel groot gebouw met allemaal gangen. Ik zie links een bar, en lopen schaars geklede meisjes rond die drankjes bezorgen, weer andere staan op de bar, op tafels of zitten opschoot bij klanten. Recht zie ik een lange gang met knal rood licht verschillende ramen met meiden erachter. Dit is gewoon de wallen, maar dan binnen.

We lopen door een aantal gangen en komen vervolgens bij een kamer en ik word naar binnen geduwd. Ik val en lig op de grond, ik weet niet wat hij me voor een pil heeft gegeven, ik weet wel dat het sterk spul is en dan het nogsteeds werkt. Ik knabbel overeind en zie allemaal gezichten mij aanstaren.

Ik zie, Sofia, Serigio en Marcos. En dan zie ik hem, met zijn handen voor zijn gezicht, Pablo. Hij kijkt me met een spijtige blik aan. 'en? Lesje geleerd?' vraagt Sofia, ik weet niet of ze het aan mij vraagt of aan Javier. Javier geeft me een schop;'eh kutje ga je nog antwoorden of niet?' Ik kijk hem aan en antwoord;'Als mijn lesje was om een beetje betast te worden door jouw vriendje, dan ja ik heb mijn lesje geleerd.'. Javier grijnst maar Sofia vindt dit iets minder grappig. Ze staat op en trapt me onderuit, vervolgens schopt ze tegen me aan. Het doet pijn, ik schreeuw dat ze moet stoppen. Oppeens springt Pablo op, hij wordt super boos en duwt Sofia van mij af. Hij knielt mij me neer en helpt me overeind. Hij schreeuwt allemaal dingen in het Spaans tegen Javier. Sergio staar op en duwt Pablo terug op de bank. Ik wankel en val in de armen van Javier. 'Ze is nu zo mak als een lammetje, en ze is gewillig haha, aan jou de eer neef. Je hebt tot morgen om afscheid te nemen. Dan gaat die schatje naar Portugal.' hij slaat op mijn kont. Ik hoor wat hij zegt maar het doet me allemaal niets, het dringt niet tot me door. Hij duwt me bij Pablo op schoot en lacht duivels.

Ik hang in de armen van Pablo en langzaam kom ik weer bij zinnen. We komen weer op dezelfde kamer als waar ik net was en ik ga op het bed zitten. Pablo draait de deur opslot en gaat naast me zitten. ,Gaat het?' vraagt hij terwijl hij me bezorgd aankijkt. Ik kijk hem aan en barst in tranen uit. Ik val in zijn armen en hij troost me. 'Vraag maar raak' zegt hij.

E - is het waar wat Sofia allemaal zegt

P - ik ben bang van wel Elsa het spijt me

E - wat spijt je precies, dat je me hier heen hebt genomen of dat je verliefd op me bent geworden.

P - Ik weet het els! Mag ik het je uitleggen?

E - Je doet maar, we moeten toch wat doen voordat ik naar Portugal moet hé.

Ik zie de pijn in zijn ogen staan, maar het doet me allemaal even niets. Dan begint hij het vertellen;, Ja ik ben en loverboy, en jij was mijn volgende slachtoffer. Maar vanaf het moment dat ik je zag, wist ik dat het anders was. Ik heb je nooit pijn willen doen. Maar Sofia kreeg al snel genoeg in de gaten wat er aan de hand was, namelijk dat ik verliefd op jou was geworden. Ik ga er vanuit dat je nu haar rol kent, ze had Javier ingelicht. Die was niet heel erg blij. Ik wou het niet meer, niet met jou. Javier was boos en nam je mee. Zodra ik zag dat je weg was ben ik meteen hier heen gekomen. We zitten in een buitenwijk van Barcelona dus dat is wel een aardig eindje rijden. Toen ik hier kwam heb ik er alles aan gedaan, maar ik ben hier niet de baas. Dat is Antonio, de jongens hebben hem niet ingelicht anders heb ik grote problemen. Ze hopen door middel van jou weg te halen ik bijdraai. Je hebt al het recht om boos op me te zijn, en ik vraag je niet of je me vergeeft. Maar als we je hier uit willen krijgen moeten we samen werken!'

the housebunnyWhere stories live. Discover now