one

82 1 0
                                    

Hoe zie ik eruit? Ik heb blond haar en blauwe ogen. Ja, bijna een cliché. Ik heb een goed gevuld lichaam, laat ik het maar zo zeggen. Ik heb een voorgevel van her juiste formaat en billen die er ook mogen zijn. Ik heb appelwangetjes en volle lippies. Ik ben niet dun en niet dik. Ik ben 'goed gevuld'. Ik ben niet veel gewend qua jongens alhoewel ik toch vrij zelfbewust ben. Ik heb een jonger zusje en een oudere zus. Mijn oudere zus is 18 jaar en woont niet meer thuis. Ze woont bij haar vriend.

Maar goed ik zit dus hier in Spanje, een beetje weg te rotten bij het zwembad en in ons appartement. We zitten in een super groot gebouw van wel 14 hoog, per verdieping heb je het over zo'n 50 appartementen. Dus reken zelf maar uit. We hebben wel 7 zwembaden en palmbomen met mini papegaaitjes erin. Leuk om naar te kijken maar toch iets minder leuk als je eronder ligt en wordt besprenkeld met papegaaien uitwerpselen.

Ik pak 2 glazen sangria (spaanse wijn) en 1 glas cola. Mijn zusje werpt, terwijl ze een spelletje speelt met mijn moeder, een glas cola naar achter. Door haar autistische hoest ligt dus ongeveer het hele gebouw wakker en al helemaal wanneer mijn moeder boos wordt omdat ze zich moet gedragen. De ene sangria zet ik voor mijn moeder neer en de andere neem ik in mijn hand. Mijn vader zit te vergaan op de wc en ik verdrink in gedachten terwijl ik naar mijn sangria staar. Wat zou er toch allemaal voor iets leuks kunnen gebeuren in het oh zo spannende Spanje. Nouja niet dus.

the housebunnyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu