nine

12 0 0
                                    

'Nu is het mijn beurt om te praten!' ik wacht niet op toestemming;, ik vertrouwde je klootzak. Er is geen weg meer terug hé, wees nou maar gewoon eerlijk. Ik vertrek naar Portugal en word een hoertje. Dat is precies hoe alles gaat.' Ik wacht op reactie maar hij staart alleen maar naar de grond, ik zie een traan van zijn wang rollen.

Ik hou van deze jongen, ik zie hoe moeilijk hij het heeft. Hij riskeert wel zijn leven voor mij, weliswaar telaat maar toch. 'Pablo, Ik hou van je!' . Hij kijkt me ongeloof waardig aan. 'Jij houd van mij, na alles waar ik voor gezorgd heb? De verkeerde bedoelingen die ik met je had. En jij houd van mij?'. Hij heeft gelijk, maar toch. 'Tegen verliefdheid doe je niets toch?' ik geef hem een knipoog. Ik weet niet hoe het verder moet. Maar ik wil Pablo. 'Ik kom hier toch voorlopig niet weg, dus als ik dan toch een hoer ben. Dan het liefst de jouwe!'. Ik zie hem nadenken. 'Weet je het zeker?' Vraagt hij. 'nee, maar ik heb niet echt een keus!' Natuurlijk wil ik dit niet, je zal wel denken die Elsa die is gek. Maar ik heb geen keus, hier weg proberen te komen gaat me niet lukken en het kost me dan ook nog is mijn leven. En dat van hem.

Hij kijkt me aan;, weetje wat dat betekent? Dat je niet naar Portugal hoeft, dat je hier kan blijven. Ik ga regelen dat je geen klanten krijgt. Het is beter voor jou maar ik weet niet of je het wilt. Wij 'loverboys' wonen met een stuk op 15 jongens hiernaast. Wij hebben nooit seks met hoeren, maar pakken de specialen en laten die bij ons wonen. Dat zou betekenen dat je gewoon bij ons woont, maar je moet dan met de jongens slapen. Dus ook met Javier enzo. Ik heb liever dat je.het met vreemds doet, en niet met de mensen die ik wil naaien, maar voor.jezelf lijkt dit me beter' Ik denk na, alles beter dan dat ik met 50 jarige zwervers de liefde moet bedrijven. Ik kijk hem aan, en kus hem. We hebben weer een gepassioneerde kus, en ja de drug is uitgewerkt. Ik weet wat ik doe en zeg. Ik krijg geen klanten, ik moet alleen wel ballen met die Javier en zijn vieze bende. Totdat er een uitweg is natuurlijk. Dan kunnen ik en Pablo weg. Ik kan wel boos op hen zijn, maar hij heeft mij vanaf begin af aan, geprobeerd te behoeden voor die alles.

,Elsa?' hij kijkt mij vol verlangen aan. ,Mag ik de eerste zijn?'. Natuurlijk, ik heb liever dat ik mijn trots verlies aan hem dan aan.die smerige Javier. Ik beantwoord zijn vraag met een innige kus, 'heb je je antwoord ?'. Hij trekt me bij hem opschoot en zoent me. In krab zijn rug en zijn handen liggen op mijn billen. Ik duw hem naar achter en ga boven hem liggen. Al snel draait ons om zodat hij boven op ligt. Ik klem mijn benen om zijn middel en hij zoent mijn nek. Ik trek zijn T-shirt uit en hij de mijne. Zijn hand draait om mijn borsten heen, hij vraag om toegang. Ik doe zelf mijn bh uit, ik heb het gevoel alsof hij dat niet durft. Hij geeft kleine kusjes, vanaf mijn nek tussen mijn borsten door over mijn buik. Tot mijn broek, hij doen mijn knoopje los en zipt de rits naar beneden. Mijn broek gaat uit. Ze zijne ook, dan volgt mijn onderbroek en de zijne ook. En dan gebeurd het.

the housebunnyWhere stories live. Discover now