~

82 2 0
                                    


Vrlo često mi se pojavi tvoj lik u mislima. Ili čujem tvoj glas. Potpuno iznenadno, neočekivano. Zamislim te tu i tamo namjerno. Pa mi pošalješ poruku. Pa me nasmiješ, nekada to bude tihi kikot a nekada bude pravi, iskreni smijeh. Pa me nekada razniježiš, pa se pretvorim u pravu malu mazu koja bi ti se najradije zavukla u naručje i zagrlila te. Ne bih te puštala.

Volim te grliti. Oh, itekako. I poljubiti, pa te zezati tako što se odmičem dok se trudiš da me poljubiš. Ali ne mogu izdržati, moram ti uzvratiti poljubac. I kada spustiš glavu u moje naručje. Nešto najljepše.

Volim kada pričaš o poslu, ili o nečemu što te zanima. Uneseš se cijeli u tu priču, i osjeti se da s ljubavlju to pričaš. Pa mi nekada prođe kroz glavu pitanje "pa kako li onda drugima priča o meni?". Pa se nasmijem, i prestanem razmišljati. Nekako se postidim, ne želim biti umišljena.

Volim kada se nasmiješ. Ili osmjehneš. Volim detalje. I način na koji pričaš. Baš bih ja mogla nekoga slušati kako priča o autima ili o nekim popravcima ili nečemu desetom. Ali tebe? Mogu stalno.

Ne volim što vrijeme brzo prolazi kad sam s tobom. Ali je najljepše, unatoč tome što je kratko. Nemam potrebu za gledanjem okolo ili u mobitel (iako se dogodi da pogledam, jebi ga). Stvarno volim provoditi vrijeme s tobom. Neopisivo je.

Volim što si mi postao inspiracija. Da pišem svaki put kada mi prođeš kroz glavu, mislim da ne bi imala toliko slobodnog vremena. Ali ne bih se bunila. Ovako te nekako sebično čuvam od drugih. Jer, dovraga, zašto itko mora znati koliko si mi postao bitan i poseban?

Primjetim kako te cure gledaju, i smeta mi. Naravno da mi smeta. Ali opet, nekako mi je lijepo to. Jer znam da si moj i da su ti druge nebitne. Jest da sam ti prvi susret zaprijetila da ću te polomiti ako me zezneš, ali šta ću ti ja napraviti ovako jadna i sitna?

Volim s tobom pričati. Jer mogu o svemu. I biti prirodna. Raščupana, ljuta, nespretna... I što sam slobodna. Iako sam s tobom, imam osjećaj slobode. I fino mi je to, stvarno je.

Drago mi je što me razumiješ po pitanju svega. Ne moram ništa ponavljati više puta. I poštuješ me. Mislila sam da će te to proći nakon nekog vremena, ali nije. Pogriješila sam tu, i to mi je jedna od dražih grešaka. Isto kao što mi je ovo jedan od dražih rizika, da budem s tobom u vezi. Eh, da su svi rizici ovakvi gdje bih sada bila? Ali nema veze. Znam da se samo s tobom isplati riskirati.

Volim što si takav kakav jesi. Za mene si savršen, i ne trebaš se nikako mijenjati. Sjećam se da si me jednom pitao šta bih ja točno promijenila u vezi tebe. Rekla sam nešto u smisli da ne znam da trebam vidjeti. Evo, sada ti odgovaram - ništa.

Smaram ljude okolo s tobom kako mi je lijepo s tobom. Jer je. Jer sam sretna što tebe imam u životu. Tako brzo si postao nešto neopisivo, moje najdraže ljudsko biće. Imamo cijeli život pred sobom. Možda nas život odluči razdvojiti, možda ne. Nadam se da neće, jer ne bi bilo fer. Mislim da bih tada bila ljuta na cijeli svemir.

Kažu da u životu ima većih i manjih ljubavi, ali je samo jedna posebna. Mislim da si ti ta posebna ljubav. I nikada te ne bih mijenjala. Ni za koga, jer si stvarno nešto posebno i savršeno. I moje, samo moje. :) 

Kratki CitatiWhere stories live. Discover now