hoe het begon

417 12 1
                                    

Suga pov
"Jimin ik moet vertrekken, ik ben vanavond terug thuis." zei ik en gaf jimin een kus. "Veel plezier op het werk" zei Jimin en zwaaide vanuit het raam naar me toen ik in de auto stapte. Ik en jimin zijn al een jaar gelukkig samen. Ik wil graag met hem trouwen maar ik denk dat hij het nog te vroeg vind. Hij is de liefste persoon die ik ooit heb gekend. Ik hoop dat we nog lang samen blijven. Ik kwam na 10 minuten te rijden aan op het werk. Ik ben baas van een kantoorbedrijf, Het is niet het allerleukste job maar ik heb het geërfd van mijn vader die 2 jaar geleden gestorven was. Oké genoeg over mijn werk. Ik deed dus mijn alledaags werk en de tijd vloog voorbij. Ik zal jullie vertellen hoe ik jimin eigenlijk heb ontmoet. Het was zaterdag en ik ging naar het park sinds het mooi weer was. Ik zat op een bankje en toen ik na een tijdje weg ging bokste ik tegen iemand aan. Het was een jongeman blond haar en mooie bruine ogen. Het was Jimin. Door onze boksing viel hij op de grond en ik hielpte hem terug recht. Zijn lach was het mooiste wat ik ooit in mijn leven heb gezien en we zeiden sorry tegen elkaar. Vanaf die dag zagen we elkaar elke dag in het park als het mooi weer was. We besloten om contact te houden en deelden onze telefoon nummers uit. Na een tijdje hadden we allebei gevoelens voor elkaar en waren samen. Dus zo heb ik hem leren kennen. Genoeg gepraat ik moet verder aan het werk.

Jimin pov
Ik ruimde mijn kamer wat op en ging dan wat eten koken. Suga ging bijna aankomen van zijn werk dus hij zal vast wel honger hebben. Hij woont niet samen met mij maar omdat zijn werk dichter is van mijn huis komt hij slapen en zo missen we elkaar niet.  Ik zette het eten in de microgolf zodat het warm bleef en keek wat naar tv. Er was niks op tv te zien dus ik besloot om de tv uit te doen en naar mijn kamer te gaan. Ik zat wat naar muziek te luisteren toen suga mij een sms stuurde.

My love💕
Ik ga een beetje later zijn er is verkeer
Ik mis je nu al. 😔

                                                      Jiminie❤
                😯😟 nog langer zonder jou😣

My love💕
Ik zal er zo snel mogelijk zijn en dan gaan we samen een leuke film kijken met zen tweetjes 😊❤

                                                      Jiminie❤
    Jeej kan niet wachten😀 tot straks💕

My love💕
Tot straks💗😘

Ik deed mijn telefoon uit en las een Boek. Even later trilde mijn telefoon en ik had een sms gekregen ik dacht dat het Suga of V was maar nee. Misschien Jungkook maar ook niet. Ik keek naar de naam en er stond  Unknown (onbekend) ik opende het berichtje en las het in mijn hoofd.

Unknown.
Hey Jimin, spijtig dat suga zo laat komt, anders kan ik je wel gezelschap houden :)

......

Bedankt voor het lezen😀
Bye tot het volgende deeltje.
Groetjes Emsal
Love yourself 💜
xxx

The Secret Stalker /yoonmin/✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora