0.6

18 2 0
                                    


      Gözlerimin buğusunu kaldırarak olan bitene bakmak için gözlerimi yere sabitledim. Semih yerde üzerinde heybetli gövdesi ile başka bir adam vardı. Saçları yüzünü kapatıyordu.Yerde gördüğüm kan ile donup kaldım kan Semihin sarı saçları arasından geliyordu. Semihin taktığı emniyet kemerini hızlıca çözdüm. Arabadan çıkarken kendime gelmiştim.Telaşla onların yanına gittim. O adamı durdurmam gerekiyordu. Semih adama karşılık vermiyordu. Sertçe adamın kolunu tuttum. Hipnozdan çıkarcasına yüzüme baktı tanımadığım simadaki yabancı adam. Elleri kandı. Bakışlarımı Semihe çevirdim. Dudağı patlamıştı sanırım. Yüzüne yine bir tebessüm yerleştirmişti. Bakışlarımı yine yabancıya yönelttim. Aramızdaki hengameli sessizliği bozan yabancı olmuştu.

'' İyi misiniz hanımefendi ? Bir doktora gidelim isterseniz ? '' kanlı elleri hareketlenerek yüzüme doğru yol aldı.

'' Elleme lan ona orospu çocuğu !! '' arkadan yükselen ses Semihten geliyordu. Yattığı yerden kalkıp telaşla yanıma geldi. Sanki az önce canımı yakan eller onun ki değilmiş gibi bu sefer daha narin sardı elleriyle beni.

'' Seninle merkezden hesaplaşacağız !! '' Sessizliğimi bozmadan olan biteni dinliyordum. Semihin kolları arasında durduğumu fark ettiğim de onu göğsünden hızlıca ittim. Kendimi hızlıca geriye doğru attım.

'' Bir daha bana sakın dokunma!!! Sakın!! '' işaret parmağımı ona doğru sallayarak ağzımdan çıkanlara karşı çıkmak istemedim. Bana böyle davranamazdı. Gözlerini bana kenetlemiş bakarken bakışlarımı yüzüne indirdim. Dudağın pansuman yapılması gerekiyordu. Gözleri kızarmıştı muhtemelen az sonra mor halkalar oluşmaya başlayacaktı.

Semih ona doğru uzattığım işaret parmağımı tutarak hızlıca dudaklarına götürdü. Yabancı eller beni Semihten uzaklaştırarak kendi yanına doğru çekti.

'' Telaşlanmayın hanımefendi. Bu herif bir daha sizin yanınıza bile yaklaşamayacak. '' Semih tam yanımıza doğru gelirken yabancı bana kalkan örerek önümde durdu.

'' Bir adım daha atarsan polis kimliğimi kullanmak zorunda kalacağım.'' Semihin yüzünü göremiyordum fakat yabancının bir polis olduğunu duyunca korkmuş olduğunu umuyordum. Ancak sonrasında duyduğum tiz kahkaha düşüncelerimde haklı olmadığım konusunda ikna etti. Birkaç adım sesi daha duydum . Yaklaşıyordu.

'' Polissin demek !! Aman ne korktum !! Duydun mu Meyra polismiş !!! '' dalga geçer gibi konuşuyordu adeta.

'' Bakalım merkezde de böyle konuşabilecek misin aslanım. '' yavaşça yabancının arkasından çıktım . Semihin arabasına doğru ilerledim. Arabanın içinden çantamı alarak koluma taktım.

Sabah sabah olanlar benim kadar sessiz birine göre fazla gürültülüydü . Ve aslında ben daha bir gün bile dayanamadan bu evlilik olayından fazlaca yorulmuştum. Semihin yanına doğru ilerledim ve parmağımdaki yüzüğü çıkardım. İfadesiz bir şekilde beni izlerken yüzüğü ona uzattım.

'' Meyra tak şunu . Daha fazla sinirlenmek istemiyorum. '' elimi tekrardan bana ittirdi.

'' Seninle birlikte olmak istemiyorum. '' Netti. Vazgeçmiştim. Pes etmiştim.

''TAK ŞU YÜZÜĞÜ !!! '' kızarmış göz kenarları içindeki mavilikler koyulaşmaya başlamıştı. Daha fazla konuşmayarak yüzüğü yere fırlattım. Semih hareketlenirken aniden siren sesleri geldi kulağıma. Sesler yaklaşırken kulaklarım uğuldamaya başladı.

Bakışlarımı siren seslerinin olduğu yöne doğru çevirdim. Polis arabası olduğunu anladığım tepesinde mavi-kırmızı ışıkların bulunduğu arabanın içinden iki memur çıkarak çaprazımdaki yabancıya doğru ilerlediler.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 08, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

ESRAR- I AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin