Ik hou van je

3.3K 41 13
                                    

De warmte van de zonnestralen op mijn gezicht laten me ontwaken uit een heerlijk droom. Ik droomde dat we over het strand wandelde op een mooie zonnige herfstmorgen. Oliver had een lief klein eigenwijs meisje op zijn schouders met mooie blonde haren en zijn doordringende ogen. Zijn ene hand om haar beentje geklemd zijn andere achter tegen haar rugje, zodat ze niet van zijn schouders af zou kunnen vallen. Samen deden ze een ruiter te paard na. Oliver was het paard en Lizzy de amazone. Ze hadden de grootste schik samen terwijl Levi blaffend om hen heen rende. Vertedert volgde ik alle handelingen, alle gezichtsuitdrukkingen die ze samen met elkaar deelde. Ja, dit was een eenheid waar niemand ooit nog een wik in zou kunnen krijgen. Ook ik niet. Lizzy was gek op mij, maar haar papa was haar alles. En dan te bedenken dat hij eerst geen duidelijk deel van haar leven wilde uitmaken.

Een warme grote hand glijd over mijn heupen naar mijn buik. Een diep verlekkerd gegrom volgt. "Hmmm, goedemorgen schoonheid. Lekker geslapen?" Mijn hart slaat een slag over als ik zijn ochtend erectie tegen mijn billen aan voel en met een verliefde tinteling in mijn lijf en vooral na de droom waaruit ik net ben ontwaakt, nestel ik me diep in zijn omarming. Ik wil hem vertellen over mijn droom, maar beslis gelijk dat maar niet te doen. Wat als hij boos wordt of het de sfeer aantast. In de limousine liep het gesprek over kinderen ook niet goed af.

Ik hoor hem ietwat moeilijk slikken en zijn hand verplaatst zich langzaam naar beneden. "Al bijgekomen van vannacht?" Vraagt hij mij met zijn heerlijke zwoele zware stem. Een rilling gaat door me heen en ik begin zwaarder te ademen zodra ik zijn vinger over mijn klitje voel strelen. "Ja wel iets" weet ik nog net uit te brengen en kreun luid als hij plots zijn vingers diep doordrukt mijn kutje in. Het is echter maar van korte duur, want blijkbaar is hij niet van plan mij te bevredigen voordat hij zijn ontbijt heeft gehad. "Eerst mijn croissantje" zegt hij lachend en geeft me een kus in mijn hals alvorens hij van me wegdraait.

Verbaasd draai ik me om. Ik verwacht hem op de rand van het houten bed te zien zitten, klaar om op te staan, maar niets is minder waar. Hij is blijkbaar alleen maar iets naar achteren geschoven en leunend op zijn elleboog staart hij me aan. "Zo zou ik graag elke morgen wakker willen worden, weet je dat?" Zegt hij met een liefdevolle uitdrukking op zijn gezicht. Ik frons verbaasd. "Hoe bedoel je "zo?" "Nou gewoon, met jou zo naast me in bed, warm, rossig en verlangend naar mij." Ik kijk hem stralend toch ietwat ondeugend aan en antwoord "ohh, ik verlangend naar jou? Dus jij verlangt niet naar mij?" "Nee oké, het is maar dat ik het even weet." Snel draai ik me om en wil net uit bed stappen als zijn sterke gespierde arm mij bij mijn middel grijpt en me ruw naar achteren terug op het bed trekt.

Al gillend en lachend voel ik zijn imposante gestalte boven op mij klimmen en uitdagend kijkt hij me aan. "Wat dacht je nou zelf?" "Dat ik zo veel moeite doe met het organiseren van een romantisch uitje naar Frankrijk omdat ik niets om je geef?" "Niet naar je verlang?" Ik zie zijn kaken gespannen bewegen onder zijn huid en ferm drukt hij mijn benen uit elkaar. Zijn ogen zijn donker van lust en begeerte, zijn pik als bewijs een stuk stijver dan zonet. "Als je dat serieus zou menen, snap je niets van me." Zegt hij enigszins gekweld. "Schat het was maar een grapje" deel ik hem excuserend mede en hou mijn hoofd iets schuin, terwijl ik nerveus langs mijn lippen lik.

Een gegrom ontsnapt aan zijn mooie volle lippen en zonder iets te zeggen bukt hij voorover. Zijn tong trekt een spoor van mijn knieën tot aan mijn lies, hetgeen een siddering in mijn onderlichaam veroorzaakt. Even sluit ik mijn ogen van genot. Jezus wat brengt deze man een geil en opgewonden gevoel in mij naar boven. Gebiologeerd kijk ik hem aan. Mijn lippen gaan licht hijgend iets van elkaar. Mijn ogen blijven onlosmakelijk met hem verbonden.

Met alle tederheid die hij in zijn liefkozing legt, verbaas ik mij over de serieuze, zelfs ietwat boze uitdrukking op zijn gezicht. Ik durf echter niets te zeggen. Veel te bang dat hij stopt. Zijn lippen op mijn huid voelen hemels, zijn tong strelend over mijn klitje brengt het slechtste in mij naar boven.

Oliver legt zijn grote handen rond mijn middel en trekt me dichter naar hem toe. Hij gebied me mijn voeten op het dekbed te zetten en met zijn handen onder mijn billen trekt hij mijn heupen omhoog. In een snelle beweging grist hij het kussen van het bed en legt dit onder mijn billen. Zijn borstkas sneller bewegend door de geile aanblik die hij nu op mijn sneetje heeft. Zacht duwt hij mijn benen iets verder uit elkaar. Beide durven we niets te zeggen. De sfeer is opgewonden en geil. Daar heb je geen woorden voor nodig.

Hij stopt zijn wijs- en middelvinger in zijn mond, maakt deze goed nat en legt ze daarna vervolgens op mijn gewillige klitje. Met de duim van zijn andere hand is hij deze al strelend aan het voorbereiden. Verdronken in elkaars blik staren we elkaar aan. Zijn vingertoppen tikken tegen mijn lipjes. Gek van verlangen maakt hij me en hongerig duw ik mijn heupen omhoog. Hij lacht. Hij weet wat voor een macht hij over mij heeft en hij weet ook dat ik daarop geil, mijn Alpha mannetje.

Heel voorzichtig duwt hij zijn vingers nu naar binnen. Zijn duim nog strelend en draaiend over mijn klitje. Ik hijg zacht en geniet volop als hij zijn vingers dieper en sneller in mijn natte kutje heen en weer beweegt. "Daar hou je wel van hè?" Sist hij tussen zijn tanden door en duwt vervolgens zijn vingers zo hard en zo diep mogelijk naar binnen, dat een gil aan mijn lippen ontsnapt. "Jeetje wat lekker! En hoe geil voelt dit wel niet!" Zijn ogen gaan wisselend van zijn vingerende hand naar mijn gezicht en weer terug. Het samentrekken van mijn kutspieren voelt hij rond zijn vingers. Verlangend kijk ik naar zijn pik, die inmiddels bijna steigert van lust en geilheid om mij eens flink te neuken.

"Kom maar grote jongen." Daag ik hem uit en lik verleidelijk langs mijn lippen. "Godverdomme secreet!" Vloekt hij getergd en voordat ik realiseer wat er gebeurt, voel ik zijn pik diep in mij stoten. Blijkbaar baalt hij er van, dat ook ik macht heb op zijn gestel, zijn gedachtes. In een snelle beweging haalt hij daarom zijn vingers uit mijn vagina om mijn benen vast te grijpen, omhoog te duwen en zijn pik in een beweging naar binnen te stoten.

Met zijn tanden strak op elkaar zet hij kracht en voel ik hoe hij keer op keer mijn G-spot aanraakt. Mijn heupen liggen als in een bankschroef in zijn grote handen. Ik kan alleen maar genieten. Beren zie al lang niet meer op de weg, alleen maar zijn liefde voor mij. Al heeft hij een aparte manier om mij deze te tonen.

Als ik denk bijna klaar te komen houd hij plots op. Paniekerig kijk ik hem aan. "Nee Olivier nee!" Smeek ik hem "neuk me alsjeblieft!" Dit keer lacht hij echter niet. Hij blijft me serieus aankijken. Het lijkt zelfs alsof hij geëmotioneerd is. "Ik hou verdomme zo veel van je, maar dat mag niet." Verbaasd kijk ik hem aan als ik een traan over zijn wang zie gaan. "Wat is er aan de hand schat?" Fluister ik bijna onhoorbaar, maar Olivier schudt zijn hoofd. Nog even blijft hij op zijn knieën voor me zitten, zijn penis tegen mijn natte lipjes. Emoties knallen door mijn hoofd en ik heb het idee dat ik ontplof. Een lichaam dat op het punt staat klaar te komen, maar een geest die liever eerst uitleg wil omtrent zijn woorden.

Dan pakt hij me weer stevig bij mijn heupen, maar in plaats van de kracht waarmee hij mij zojuist neukten legt hij er nu alle tederheid in die hij heeft. Langzaam en liefdevol, glijdt zijn pik tussen mijn lipjes door. Tranen lopen inmiddels over zijn wangen. Wat is er toch met hem? En waarom kan hij nooit zeggen wat er allemaal aan de hand is? Even streelt zijn hand zacht over mijn buik, maar pakt me daarna weer bij mijn heupen. Hij schud geëmotioneerd zijn hoofd. "Oh Sheila..." kreunt hij zacht en laat vervolgens zijn lijf voor hem spreken.

Langzaam voert hij het tempo op. Zijn ogen onlosmakelijk verbonden met de mijne. Hijgend schieten alle emoties door mijn hoofd totdat mijn geilheid en liefde voor hem het winnen. Het bekende warme gevoel stroomt door mijn onderlichaam en ik geniet van de prachtige kracht waarmee een man klaar kan komen. Luid kreunend duwt hij zijn harde lid diep in me, tot ook ik de controle over mijn lichaam verlies. Kreunend en hijgend schokt mijn lijf tegen het zijne tot hij me plots optilt en strak tegen hem aantrekt. Onze lichamen nog steeds met elkaar verbonden.

Hij kreunt verlekkerd als mijn kutspieren meerdere malen samen trekken rond zijn lid, maar blijft me stevig vasthouden. Ik voel dat hij iets wilt zeggen, maar bedenkt zich blijkbaar. Uitgeput zit ik als een aapje om hem heen geklemd, geen behoefte om van houding te veranderen. "Ik hou van je" fluister ik zacht en druk mijn lippen in zijn nek. Dan voel ik plots het schokken van zijn lichaam en tot mijn schrik constateer ik dat hij huilt......

Gepassioneerde Erfenis (18+)Where stories live. Discover now