Maak me niet wakker alsjeblieft

5.2K 46 15
                                    

Een natte tong over mijn gezicht haalt me langzaam uit mijn bewusteloze toestand. Het is overduidelijk geen menselijke tong en als ik Oliver boos hoor zeggen dat Levi op moet houden, realiseer ik me dat hij een hond heeft.

"Godver wat is dit nou weer?" Hoor ik Oliver mopperen en voel zijn sterke gespierde armen onder me door schuiven. Hij tilt me voorzichtig op van de grond en automatisch sla ik mijn armen om zijn nek. "Sorry" mompel ik verontschuldigend. "Nee ik moet sorry zeggen" antwoord hij zacht tot mijn verbazing en buigt voorover om mij weer in zijn bed te leggen. Als mijn billen het matras raken, laat ik hem echter niet los. "Alsjeblieft" smeek ik hem en trek hem zacht naar me toe.

"Oh Sheila, ik weet niet of dit verstandig is" kreunt hij een beetje wanhopig, maar schuift me toch verder op bed en gaat naast me liggen. Levi vind de situatie ondertussen blijkbaar acceptabel en gaat nu rustig naast het bed liggen i.p.v. onrustig kwispelend om ons heen springend.

Een diepe zucht ontsnapt aan zijn lippen als ik mijn hand over zijn borst laat glijden en tevreden kruip ik tegen zijn grote gespierde lijf aan. Ik voel hoe zeer zijn hart te keer gaat, iets dat niet strookt met het feit dat hij mij deze ochtend zomaar alleen heeft gelaten zonder afscheid te nemen. Ik dacht dat hij me slechts als een verovering zag, maar de manier waarop hij nu reageert is veel intenser dan zomaar seksuele aantrekkingskracht.

Ik voel zijn lippen op mijn natte haren en zonder er over na te denken wat er zich vandaag zoals heeft afgespeeld, glijd mijn hand over zijn inmiddels iets open geslagen handdoek. Zijn ademhaling wordt zwaarder als ik zijn erectie onder het stukje badstof ontdek. "Sheila nee" hijgt hij zacht en legt zijn grote hand op de mijne. "Waarom niet?" Vraag ik serieus verbaasd en knijp liefdevol in zijn harde stijve pik. "Het kan niet....mag niet" mompelt hij en sluit even zijn ogen als ik onder zijn hand uit kom en strelend over zijn penis heen ga.

"Mag niet? Van wie niet?" Alsof het stukje staal mij het antwoord wil geven dat Oliver nu zelf niet wil vermelden, voel ik zijn ring lang mijn vinger glijden. Oh ja, hij is getrouwd. Maar waar is ze dan? En waarom heeft hij hier een huisje voor zichzelf? Ik kus verlangend de naakte huid van zijn schouder en langzaam trek ik zijn handdoek om zijn heupen los. "Ik zal niks zeggen" fluister ik ondeugend, terwijl mijn lippen meerdere kussen achterlaten op zijn oververhitte lichaam en weer streel ik zijn mooi ontwikkelde mannelijke geslachtsdeel.

Al snel blijkt hij helemaal overtuigd en draait zijn indrukwekkende lijf zich naar mij toe. Hij legt zijn grote hand tegen mijn wang en tergend langzaam komt hij naderbij. "Ik kom blijkbaar maar niet van jou af." zegt hij zacht met zijn zwoele stem en kust teder mijn lippen. "Ik heb geprobeerd je uit mijn gedachte te krijgen door weg te gaan voordat je die prachtig mooie groene ogen van je open zou doen." "De ogen die mij overal blijven achtervolgen, waar ik ook heen vlucht. Maar het lukt me maar niet."

Kreunend voel ik zijn tong gepassioneerd bezit nemen van de mijne en ik kus hem hongerig terug. Dus ik ben niet zomaar een verovering voor hem, realiseer ik me tevreden en weet niet waarom ik hier zo blij over ben. Vol overgave gaan mijn handen strelend over hem heen, net zoals zijn handen inmiddels de zachte rondingen van mijn borsten en heupen hebben gevonden. Zijn stijve pik drukt tegen mijn heupen. Een teken dat zijn twijfels overboord gegooid zijn en hij mij graag zou willen neuken.

Omdat ik toch nog niet helemaal hersteld ben en weet dat bovenop hem zitten nu geen optie is, trek ik hem voorzichtig naar me toe. Mijn hand knedend over zijn kont. Ik grinnik als ik de spieren in zijn billen voel aantrekken. "Oh Oliver" kreun ik wanhopig en duw mijn lijf iets verder onder hem, in de hoop dat hij nu helemaal op me gaat liggen. Hij begrijpt mijn hint en legt zijn lijf nu helemaal tussen mijn benen. Ietwat geëmotioneerd doe ik mijn benen verder uit elkaar en voel mijn hart in mijn kutje kloppen als ik zijn erectie tegen mijn lipjes aan voel wrijven.

Ik sla mijn benen om hem heen en druk mijn heupen strak tegen hem aan. "Alsjeblieft" smeek ik hem en verdrink in zijn mooie ogen zodra hij me aankijkt. Met mijn wijs- en middelvinger streel ik over de wanhopige frons op zijn gezicht. De tweestrijd in zijn hoofd is nu voor het eerst zichtbaar voor mij. "Niet doen" fluister ik en druk weer hunkerend mijn heupen tegen hem aan. "Niet nadenken" antwoord ik op de vraag die hij niet durft te stellen en laat mijn handen masserend over zijn rug gaan. Het geluid dat hij maakt, bij iedere streling die mijn vingers over zijn lichaam achterlaten, is er een van passie en wanhoop. Hij verlangt net zo zeer naar mij als ik naar hem, maar tussen deze passie in, staat torenhoog zijn huwelijk met zijn voor mij, onzichtbare vrouw.

Alsof hij de strijd plots los laat, komt hij iets overeind en duwt dan langzaam maar heel diep zijn penis in mijn inmiddels drijfnatte kutje. Ik slaak een zachte kreet en krom mijn rug van de pure lust en verlangen die nu als een wervelwind door mijn lijf heen raast. Hijgend kijk ik hem verlangend aan. Onze ogen gevangen in elkaar. Langzaam beweegt zijn pik op en weer in mijn hunkerende lijf. Een traan ontsnapt aan mijn ogen, iets wat ik naarstig heb geprobeerd tegen te houden, maar de gevoelens tussen Oliver en mij zijn inmiddels zo intens dat het me emotioneert. "Oh schatje, je voelt zo goed" fluister ik als in een soort extase en beweeg mijn heupen iets sneller tegen hem aan.

Gepassioneerd druk ik mijn nagels in zijn billen. Het tempo langzaam opvoerend. "Oh meisje, wat moet ik toch met jouw?" Kreunt Oliver wanhopig en stoot sneller en sneller. Ik voel de spieren in zijn billen aanspannen en vol overgave beweeg ik mee op zijn ritme. Een ritme als in een gepassioneerd liefdes lied, die zijn slot vind in een zinderende extase.

Luid kreunend neemt een heerlijk orgasme bezit van mijn lijf en intens schokkend stoot ik tegen zijn grote gespierde lijf. Ik kijk hem wanhopig aan door de mengeling van emoties die door me heen razen en druk mijn nagels iets dieper in zijn vel als hij omhoog komt en hard stotend in me klaar komt. "Oh Sheila ja!" Roept hij gepassioneerd en kreunt luid terwijl hij zijn warme sperma mijn lichaam in spuit. De oerkracht waarmee hij stoot, maakt me nog eens extra geil en nogmaals trekt mijn kut samen. Iets wat hij, gezien de uitdrukking op zijn gezicht, overduidelijk kan voelen. Na zijn laatste krachtsinspanning zakt hij voldaan, maar voorzichtig boven op mij neer. Trillend leg ik mijn benen naast hem. Nog net geen kramp gevoel, maar veel scheelt het niet.

Teder laat ik mijn vingertoppen over zijn rug glijden. Glimlachend ervaar ik hoe zijn lippen mijn nek kussen en een siddering gaat door me heen als hij heel langzaam zijn pik terugtrekt uit mijn natte kutje. Hij blijft toch nog even op mij liggen, genietend van mijn strelende vingertoppen als hij de woorden uitspreek die ik dacht nooit meer in mijn leven te zullen horen "ik hou van je Sheila" fluistert hij in een zucht vol wanhoop en even is het doodstil. "Vergeef me alsjeblieft." Vervolgt hij en legt zijn imposante lijf naast me neer op bed. "Ik ook van jou" antwoord ik tot mijn eigen verbazing en kijk snel de andere kant op. Voor het eerst raak ik bewust mijn eigen trouwring aan. Het voelt als verraad, ook al is hij er niet meer en tranen stromen over mijn wangen.

Ik hou nog steeds intens veel van Jack, maar daar kan ik niet altijd meer op teren. Ik mis een man om mij heen. Een man die mij liefheeft. Een man die de liefde met me bedrijft. Een man waar ik mijn liefde aan kan geven. Maar dan slaat ook de realiteit toe. Ik mag dan misschien weer verliefd geworden zijn, deze man is een "no go" zone. Deze man is getrouwd en ik wil niet de reden zijn van andermans familie verdriet. Zacht huilend voel ik zijn arm om me heen slaan, zijn naakte lichaam achter tegen mij aan. "Ik weet het" zegt hij zacht alsof hij weet wat ik denk en drukt een tedere kus achter in mijn nek.

Oververmoeid van alle emoties van deze dag, sluit ik mijn ogen en verdrietig realiseer ik me hoezeer ik geniet van zijn warme adem in mijn nek. Nu ik weer weet hoe het voelt, wil ik niet meer alleen wakker worden. Wil ik niet meer alleen gaan slapen. En alsof hij weer weet wat ik denk, pakt hij me vast en trekt me nog dichter tegen hem aan. Tranen kruipend langs mijn gezicht. Als dit de laatste keer in zijn armen is, kan ik er maar beter van genieten. Ik ontspan, geef me over aan mijn liefde voor hem en val daarna voldaan tegen hem aan in slaap. Hopend, dat ik voorlopig niet meer wakker wordt.

Gepassioneerde Erfenis (18+)Where stories live. Discover now