Mijn Alpha man

5.7K 40 12
                                    

Zwijgzaam kijk ik toe hoe Oliver zijn befaamde spaghetti op tafel zet en ons beide een glas wijn inschenkt.

De wind giert inmiddels in volle kracht rondom het huisje en ik hoop maar dat Miguell Jewel veilig op stal heeft gezet. De warme tong van Levi over mijn naakte been haalt mij uit mijn overpeinzing en terwijl ik de mooie goedverzorgde Labrador over zijn koppie aai, kijk ik zijn baasje verlegen aan. Ik ben me er van bewust, dat de uitgesproken woorden niet meer terug te draaien zijn en wat we er in de toekomst mee gaan doen is voor geen van ons beide duidelijk, maar dat we er op dit moment even van genieten is een ding wat zeker is.

Enigszins verlekkerd kijk ik naar Oliver zijn strakke achterwerk, als hij in zijn badjas richting keuken verdwijnt om daar de laatste benodigdheden voor het diner te halen, wanneer hij zich plots omdraait. Blozend, alsof hij mij betrapt met mijn ondeugende gedachten, kijk ik hem aan. Bedenkelijk en - zonder dat hij het zich realiseert - bijt hij zich uiterst verleidelijk op zijn onderlip, zijn ogen onderzoekend over mij heen. "Wat is er?" Vraag ik zo normaal mogelijk, maar de blik in zijn ogen bezorgen mijn kutje voor de zoveelste keer die dag een heerlijk gevoel. Hij antwoord mij niet, loopt terug naar de tafel en kust me vol op mijn mond. In dezelfde beweging glijd zijn hand mijn badjas in en kneed hij gepassioneerd mijn borst. Net zo onverwachts als hij begon, stopt hij weer en laat mij hijgend aan tafel zittend achter.

Alsof ik betrapt ben met gedachtes die niets met het diner te maken hebben, kijk ik in de trouwe hondenogen van Levi en aai hem verontschuldigend over zijn mooie kop. "Sorry Levi" kreun ik bijna "maar ik ben bang dat je straks één keer minder uitgelaten wordt." Alsof ik hem zojuist iets heel leuks verteld heb, begint de hond mij dankbaar te likken en lachend geef ik hem een kus op zijn neus.

"Probeer je nu ook al mijn hond te verleiden?" Hoor ik Oliver's mannelijke stem mij quasi verwijtend vragen en hij kijkt mij serieus aan, terwijl hij een schaaltje met Parmezaanse kaas en een kan ijswater op tafel zet. "Proberen mag, toch?" Vraag ik ondeugend en lik sensueel langs mijn lippen. Zijn ogen worden donker en ik zie zijn kaken zich aanspannen. Ik leun iets achterover waardoor mijn badjas een beetje verder open schuift en hij een goed zicht krijgt op de welving van mijn volle borsten. Om hem helemaal uit te dagen, doe ik mijn benen ietsje uit elkaar. Ik weet dat we net seks hebben gehad, maar op de een of andere manier ben ik al weer geil geworden en verlang ik naar de passie die deze man in mij naar boven haalt.

"Proberen kun je altijd" zegt hij op een wijze die je duidelijk op twee manieren kunt interpreteren en gaat rustig zitten, waarna hij zijn stoel aanschuift. "Spaghetti schat?" Vraagt hij alsof ik zojuist terug kom van mijn werk en laat zonder dat ik antwoord geeft de dikke slierten op mijn bord glijden. Glimlachend en genietend van het spel dat we samen blijkbaar zo goed kunnen spelen, ga ik weer normaal aan tafel zitten. Mijn opengeschoven badjas laat ik echter zitten zoals ie zit.

Bestraffend kijkt Oliver nu naar zijn hond, die nog steeds zeer geïnteresseerd mijn kant uit zit te kijken en die, mocht hij dat willen, zo zijn neus in mijn bord kan leggen. Hij knipt in zijn vingers waarna Levi onmiddellijk op de grond gaat liggen en schept daarna wat saus over mijn spaghetti. "Kaas?" Vraagt hij zonder dat het daadwerkelijk een vraag is en strooit ook dat, zonder dat ik antwoord geef op mijn bord.

"Bepaal jij altijd voor een ander?" Vraag ik lieflijk en strijk langzaam met mijn wijsvinger over mijn lippen. Mijn ogen verzonken in de zijne.

Plots denk ik aan een artikel dat ik laatst gelezen heb, over afwijkende rolverdelingen binnen seksuele relaties en of dit op de lezer van toepassing is. Hierin werd gesproken over het "Alpha Mannetje". Dit, voor vrouwen onweerstaanbaar soort man, zou 7 typische eigenschappen hebben:

1. Hij is niet gefixeerd op validatie, wat inhoud dat hij niet het behoeftige gevoel heeft om geaccepteerd te worden door anderen.
2. Hij durft fouten te maken en gaat voor succes
3. Hij gaat tegen de stroming in
4. Hij is communicatief vaardig
5. Hij heeft aanstekelijk humor
6. Hij heeft zijn eigen referentiekader, normen en waarde waar hij openlijk voor uitkomt en welke hij niet snel zal laten vallen

Gepassioneerde Erfenis (18+)Where stories live. Discover now