• 9 •

157 13 4
                                    

Kývla jsem a s úsměvem poděkovala.
Vzala jsem si zástěru a nandala si jí. Byla mi delší, ale to mi vůbec nevadilo.
"Y/N, podej mi prosím mobil, je na stole." Zatímco Seokjin připravoval různé nádobí a ingredience, které budeme potřebovat na již předepsané jídlo, jsem mu podala mobil, který následně odemkl a podal mi ho.
"Na instagramu najdi naši skupinu a napiš jim, přesně to, co ti řeknu."
Nejistě jsem se na něj koukla, ale i tak jsem vzala pevně mobil do ruky a připravila se na psaní.
"Začínám..pro oběd si běžte někam ven nebo do restaurace, budeme připravovat večeři."

You: pro oběd si běžte někam ven nebo do restaurace, budeme připravovat večeři.

myg_090393: tím mi jako naznačuješ,
                          že si mám vybrat
                          zvednutí z postele a
                          jídlo nebo klid a hlad?  
                          Jsi krutý.
jjk_010997: C-Cože?!
kth_301295: Já jsem v cajku, mám
                        tady hromadu sušenek. 
                        Nikam nejdu.

You: Bez odmlouvání.
Ven půjdete všichni.

pjm_131095: ano mami...

Četla jsem konverzaci, nad kterou Seokjin otáčel oči vsloup a psala jsem to, co mi diktoval. "Super, tak to bysme měli. Děkuju."
Mobil jsem znovu uzamkla, položila na stůl a šla přímo vedle Seokjina.
"Takže..co budeme dělat?"
Ingredience byly všude možně po kuchyňské lince, tudíž jsem nerozpoznala co patří k čemu.
"Nejdřív uděláme vepřová žebra, jelikož se budou hodně dlouho péct, aby byla měkká, k nim bude salát z výhonků. Potom uděláme kimchi ramyun, bokkum bop a sladké palačinky, bude to super!...nevadí ti, že toho je tolik?" (A/N: teď si připadám, jak kdybych psala kuchařku tyjo)
"Ne, vůbec. Těším se!"

Seokjin

Vypadala hodně natěšeně. Nedivím se jí.
Vařit s tak krásným mužem tak úžasné věci. Kdo by to nechtěl, že ano?
Otevřel jsem velkou krabici plnou vepřových žebírek a dal je Y/N aby je umyla. Že to bude moc? Byste se divili, kolik toho dokáže sedm..teď dokonce osm lidí sníst.
Šlo jí to zatím dobře. Mezitím, co umývala jsem si vytáhl ostatní věci, co budu potřebovat - nějaký ten pekáček a ingredience.
Ve velké míse jsem smíchal česnek, zázvor, hoisin a sojovou omáčku, med, kečup, šťávu z citronu, sůl, cukr a bílý ocet. Tuhle směs jsem zamíchal, a řekl Y/N, aby ji ochutnala. Rozzářené oči beru jako pochvalu, a proto jsme maso spolu naložili do mísy, promíchali a přetáhli alobalem. Hned potom jsme celou mísu dali do lednice, aby se to pořádně uleželo a dali jsme se do dalšího jídla - Bokkum bop. (A/N: hledání jídla byla fakt sranda, mám hlad)
Y/N pořádně omyla rýži a já rozpálil plotnu, zatímco jsem si do náhodně sklenky nabral vodu. Do hrnce jsme nejdřív hodili omytou rýži, která se trošku osmažila a já jsem k ní za chvíli přidal vodu a zakryl pokličkou. Mezitím co jsme čekali než se nám udělá rýže jsme si vytáhli hrášek, jarní cibulku, mrkev a cibuli a všechno, co šlo jsme nakrájeli na malé kousky a hodili na lehce rozpálenou pánvičku. Potom, co byla rýže hotová jsme si jí přisypali k zelenině a rozpálili plamen. Všechno jsme pepřili, osolili a přidali vajíčko, kteté jsme rozmíchali. Na poslední chvíli jsme přidali sojovou omáčku a plamen vypli. Zatím se ještě ani jednou nespálila nebo nepořezala.
"Víš, že ti to jde? Namjoon by se od tebe měl učit." Viděl jsem, že zasouvací dveře nejsou naplno zavřené a Namjoon s Jiminem a Hoseokem nás špehují. Y/N se zasmála a poděkovala. V tu chvíli jsem si myslel, že díky jejímu krásnému smíchu ve chvíli odletím do nebe, kde mě bude vítat zpěv andělů.
Když z okna zahlédla, že je venku hezky a docela i teplo na to, že je podzim, navrhla mi, že bysme mohli jíst venku a maso udělat přímo na grilu. Ta holka je geniální.
"Kluci, stejně vim, že jste to slyšeli, práce vás nemine. Běžte to ven připravit." Cesta do nebe pokračuje.
Už jsem na to neměl. Prostě jsem nenápadně Y/N zezadu obejmul a pohladil jí po vlasech. "Jsem moc rád, že tě tu máme. Hned je tady o trochu víc veselo." Je sladká. Mile mi poděkovala a odvětila tím, že o téhle chvílích ani nesnila. Jsem rád.

Každopádně. Po tom, co si kluci vzali potřebné nářadí jsme pokračovali ve druhé polovině připravování večeře.

• DayDreamer • ( BTS x Reader) POZASTAVENOKde žijí příběhy. Začni objevovat