Capitolul 8

125 8 7
                                    

În timp ce Allosaurul era distras de către George mă strecor printre pietre și îl trag pe Ben din calea fiorosului dinozaur. 

Ceilalți Allosauri se îndreptau spre George, dar acesta observă că Ben dispăruse și începuse a-l căuta. 

''Ascundeți-vă! Eu mă duc spre junglă și mă voi cățăra într-un copac.'' spune George în timp ce alerga spre junglă. 

Deoarece avea mirosul fin într-un final ne-a găsit. Îl trăgeam pe Ben care era leșinat, dar Allosaurul se apropia foarte rapid. Îmi iau kalașnicovul și încep să trag în Allosaur. Îl încetinesc pentru o clipă dar acesta nu se lăsa, cu ochii plini de ură se îndrepta spre noi scoțând sunete terifiante. 

O bubuitură uriașă se auzi. Victor nimeri allosaurul cu o rachetă. Allosaurul se făcu bucăți. Lumea era uluită și țipa de bucurie. 

''Foarte bine ai făcut!'' spune Dolores.

''Faceți liniște!'' spun eu încercând să liniștesc grupul dar nu reușesc.

Din junglă se întorc cei trei allosauri rămași și ne văzură pe toți. Mârâiau la noi în timp ce eu înmânam arme la oamenii rămași pentru a-i întimida pe allosauri cu atâtea gloanțe. 

''Victor, folosim rachete doar în cazul în care se apropie foarte tare, pentru că mai avem doar două.'' îi spun.

Lumea forma o un semicerc de apărare. Allosaurii erau pregătiți să atace, la fel cum eram și noi. Era om împotriva dinozaurului. Când, pe neașteptate un raget asurzitor se auzi din inima junglei. Era un raget atât de puternic încât până și cei trei allosauri se retraseră și fugiră. 

''Toată lumea să se ascundă! Acum!'' strig eu.

Turma de Diplodocus, începu să formeze un cerc gigantic de apărare. Până și ei se așteptau la un prădător uriaș. Din junglă iese un magnific tyranosaurus rex, pe scurt T-Rex, ironic faptul că Rex, câinele nostru se numea la fel. 

Acest prădător gigantic măsura șase metrii în înălțime și zece în lungime

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Acest prădător gigantic măsura șase metrii în înălțime și zece în lungime. Pașii lui greoi cutremurau pământul. Era masiv, cântărea aproape nouă tone. 

T-Rexul nu ne-a observat deoarce avea la dispoziție  o pradă mult mai mare. Acesta a început să atace unul dintre diplodocus dar, este lovit de coada ca de bici al acestuia. Atacă din nou și reuși îi aplice o mușcătură fatală la nivelul gâtului. Giganticul diplodocus căzuse la pământ. Turma începu să fugă cu o viteză uimitoare înapoi în junglă. 

Giganticul tyranosaur începu să ragă încă odată, apoi se înfruptă din carnea sărmanului diplodocus. Mai luă de două ori și apoi plecă. 

Grupul era foarte panicat de cele întâmplate și începea să țipe. 

''Dacă veți continua să țipați, t-rexul se va întoarce, deci mențineți liniștea vă rog.'' le zic.

Din junglă ieși George, teafăr și nevătămat. Acesta ne întreba ce s-a întâmplat, iar eu îi povesti. 

''Trebuie să construim un gard pentru a fi protejați de aceste creaturi!'' strigă Victor.

Lumea era de acord, iar George îi anunță că după ce îl primim pe Vlad înapoi, vom începe construcția. 

Tărâmul MisterelorWhere stories live. Discover now