Capitolul 7

103 5 2
                                    

Mă trezește Rex dimineața, apoi mă ridic și privesc spre cerul albastru.

''Bună dimineața David!'' mă salută Victor.

''Bună!'' spun.

''L-ai văzut pe Vlad?'' mă întreabă.

''De ieri nu l-am văzut, de când l-a operat pe Mihai.'' îi răspund.

''Hei! Am găsit ceva pe pătura lui Vlad!'' strigă Ben.

Ne-am adunat la pătura lui Vlad și am găsit un bilet pe care scria ''Dacă vreți ca Vlad să se întoarcă vreau jumătate din mâncarea voastră și un ak-47 în locul în care v-ați luptat cu Gorgosaurul până mâine, sau de nu, îl voi ucide. Atunci când duceți mâncarea, să îl trimiteți pe cel mai slab dintre oamenii voștrii fără alți oameni.''

''Cine a scris asta oare?'' întreabă Dolores.

''Cineva cu intenții serioase, și cum văd eu nu lipsește nimeni dintre noi, așa că probabil răpitorul este printre noi, iar Vlad este undeva legat și singur. Poate fi prada oricărui prădător...'' spun eu.

''Cred că ar fi mai bine să facem cum scrie în bilet...'' spune Dolores.

''Păi acum că știm că avem un huligan printre noi, nu vom mai putea face nici un progres, dar trebuie să facem cum scrie pentru că Vlad este foarte important''.

Ne pregăteam să împachetăm jumătate din provizii dar ne întrerupe un suntet puternic din jungla deasă. Rex începu să latre puternic spre junglă, iar lumea se panica deja. Pământul începea să se cutremure sub noi, iar după câteva clipe printre copaci ieșii o turmă de diplodocus.

Lumea era instant speriată de giganticii dinozauri care măsurau douăzeci și cinci de metrii lungime, și înalți de patru metrii

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Lumea era instant speriată de giganticii dinozauri care măsurau douăzeci și cinci de metrii lungime, și înalți de patru metrii.

''Au venit la râu să bea apă! Nu vă panicați deja! Sunt erbivori, nu o să facă rău decât dacă sunt speriați și se simt în pericol!''spun eu calmând spiritele.

Grupul nostru era mai liniștit dar câinele încă lătra înnebunit înspre junglă.

''Aduceți armele, cred că știu de ce câinele este atât de neliniștit... ca și în zilele noastre o turmă uriașă de animale erbivore este urmată de.. prădători.''zicând asta, de printre copaci, au ieșit un grup de allosauri înfometați.

''zicând asta, de printre copaci, au ieșit un grup de allosauri înfometați

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Allosaurul este un carnivor care vânează în haite. Acesta măsoară patru metrii în înălțime și o lungime de aproape zece metrii.

''Toată lumea să se ascundă după ceva! Nu trebuie să fim văzuți de acești carnivori! Și să îi ascundeți si pe Sergiu și Mihai care sunt foarte răniți'' spun.

''Poftim armele!'' spune George.

''Bun, încarcă lansatorul de rachete ca o măsură de precauție''. îi șoptesc lui George, în timp ce mă ascundeam lângă o piatră uriașă.

Fioroșii allosauri analizau prada gigantică pe care o aveau în față. Unul dintre ei se apropia de unul dintre puii de diplodocus, dar este lovit de coada ca un bici al mamei lui. Ceilalți allosauri înfometați au început să atace puiul fără apărare aplicându-i nenumărate lovituri. Mama diplodocusului încerca să îi țină departe dar erau prea mulți. Sărmanul pui se prăbuși la pământ de durere. Allosaurii nu încetau să atace când unul dintre ei a fost împins foarte aproape de Ben. Acesta se ridică și îl văzu pe Ben. Pentru o clipă s-a uitat indecis la el apoi s-a năpustit spre el. Ben s-a ferit la primul atac dar allosaurul își anunță haita despre Ben, apoi atacă din nou și îl doborî la pământ. Lipsit de speranță, Ben își aștepta sfârșitul, când dintr-o dată, pe neașteptate George începu să strige spre Allosaur, astfel distrăgându-i atenția.

Era oportunitatea perfectă de a-l scăpa pe Ben din această situație disperată...


Tărâmul MisterelorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum