ꜰᴏ̈ʟᴅsᴢɪɴᴛ

2.7K 172 67
                                    

  I wanna be locked in you and swim in you
I want to know you more.

ᴀɴ ᴇxᴘʟᴏʀᴇʀ

Venturing through your deep forest of mystery  

ᴍ ɪ ɴ   ʏ ᴏ ᴏ ɴ ɢ ɪ

Kényelmesen hevertem azon a hófehér bőrkanapémon, éppen egy délutáni relaxáló alváshoz készültem, mert reggel részt kellett vennem apám értekezletén ahol bejelentette, hogy én leszek a cég majdani örököse

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kényelmesen hevertem azon a hófehér bőrkanapémon, éppen egy délutáni relaxáló alváshoz készültem, mert reggel részt kellett vennem apám értekezletén ahol bejelentette, hogy én leszek a cég majdani örököse. Ez volt idén a negyedik alkalom. Nagyon jól tudtam, hogy csak színjáték mindez, hogy a helyettesei ne is merjenek álmodni a posztról.

Dögunalmas volt. Unalmas volt gazdagnak lenni. Nem voltak barátaim, csupán érdekből követő élősködők. Ha már a piócákat emlegetem. Yuri, aki a barátnőm volt közel három éve, egy szál piros szatén alsóban illegette magát előttem. Tökéletes lány volt, valaha szerettem őt. Őszintén szerettem. Amíg véletlen rajta nem kaptam, ahogy apám ölében ül az irodájában és ütemesen mozog.

Az élet amit most élek egy rémálom. Gyűlölöm őt. De nem szabadulhatok meg tőle egyenlőre, az emberek már az eljegyzésünkről pletykálnak.

Lehunytam a szememet.

Bárcsak felébredhetnék.

Ekkor valami hatalmasat csattant a folyosón és kipattantak a szemeim.

- A kurva életbe - káromkodott egy túlságosan is vékony hang, olyan hangosan, hogy idáig meghallottam. Egy kicsit felültem, valamiért érdekelt ki lehet az, de Yuri hátulról átölelt és a nyakamba csókolt.

- Nem mész sehova - suttogta.

ᴍᴇ́ɢ.



ᴋ ɪ ᴍ   ʏ ᴏ ᴏ ɴ ᴊ ɪ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ᴋ ɪ ᴍ   ʏ ᴏ ᴏ ɴ ᴊ ɪ

A nevem? Yoonji. Nem voltam rá túl büszke, szinte minden második lánynév ez volt az országban. A szüleim elhagytak minket a bátyámmal ezért azóta megállás nélkül dolgozunk. Megtanultam keményen és magabiztosan élni, a bátyám pedig úgy gondoskodott rólam mintha csak az anyám lenne, takarított, főzött, emellett pedig a színművészeti egyetemre járt. Büszke voltam rá és mindent megtettem volna azért, hogy elérje az álmait.

Kitanultam minden kártyatrükköt és minden egyes olyan apróságot amivel garantáltan pénzhez juthatok. Egyik ilyen napon ért a legnagyobb szerencse, amikor az egyik maffia főnök kihívta ezt a kislányt pókerezni. Mondanom se kell, hogy szinte azonnal elvesztette a milliárdjait amit feltett én pedig felmarkoltam őket és egy a lepusztult lakásunk helyett, egy luxus apartmant választottam Gangamban.

Jin egy pár nap múlva költözik be, de én úgy döntöttem, hogy már ma felderítem a terepet. A lift a 25. emeletre vitt ami az épület legteteje volt.

231.

Az én lakásom. A mi lakásunk.

Épphogy beütöttem volna a kódot ami az ajtót nyitja, váratlanul kinyílt a bőröndöm és minden tartalma kizúdult a földre.

- A kurva életbe - csúszott ki a számon.

A szomszéd ajtó kinyílt és két kíváncsi tekintetű fiú pislogott rám.

- Hé - rivalltam rájuk. - Segítenétek vagy örökké a melleimet fogjátok bámulni?

▬▬▬▬▬

ᴍᴇɢᴊᴇɢʏᴢᴇ́s

Egy újabb történetbe kezdtem? Igen. Mivel A Trainee hamarosan véget ér és a Lullaby is, én pedig megálmodtam egy sztorit Yoongi-val, ezért úgy döntöttem belekezdek.Hogy tetszik a felállás? Van tipp, hogy kik a szomszédok? :D

Megjegyzés: A BTS nem mint együttes szerepel a történetben. 16+, 18+ részek esetleg előfordulhatnak.

ᴅᴇᴄᴇᴘᴛɪᴏɴ - ᴀ́ʟᴄᴀ́ʙᴀɴ » Yoongi ꜰꜰ.Where stories live. Discover now