Hoofdstuk 20, The Morning

302 33 8
                                    

And we go on with the story

-----------------------------------------------------

Jade POV

Ik werd wakker en ging rechtop zitten en strekte me uit, man wat heb ik lekker geslapen. Dit ligt echt veel beter dan op de harde vloer van de cel. 

Ik deed mijn ogen open en merkte dat ik best lang heb geslapen want er scheen al veel licht door het raam heen. Dus ik ga er maar voor dat het al ergens in de middag is.

Ik sloeg het laken van me af stapte uit bed en liep naar de inloopkast en deed de la met ondergoed en bh's open en zag nu pas dat het bijna alleen maar lingerie was. Ik pakte snel een setje dat (hopelijk) het meest bedekte en liep daarna naar het rek waar de shirt aan hingen en probeerde een leuke te zoeken, met nadruk op probeerde want er zat echt niks leuks tussen. Alleen maar van die tuttige dingen met 'I LOVE YOU' erop of met een schattig diertje. Ugh...... Dat is echt niks voor mij.

Uiteindelijk vond ik, ergens helemaal verstopt tussen al die kleren, eindelijk wel een leuk shirt, met de tekst 'Fuck Life'. Dat is echt wel iets voor mij. 

Ik pakte er nog een donkere spijkerbroek bij en kleedde me om.

Toen ik klaar was met omkleden ging ik naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. Ik vond gelukkig nog een haarborstel, want ik krijg best wel gouw klitten in mijn haar, en ging mijn haar kammen.

Nadat ik daarmee klaar was liep ik de badkamer uit hoorde ik ineens een geluid bij de deur vandaan komen en werd de deur ineens open gedaan.

-----------------------------------------

Hier is weer een hoofdstukkie. En iets is beter dan niets en jaaaaaaaaaaaaaaaa het is een saai hoofdstuk.

Comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

x

Maaike

This Is My StoryTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang