Hoofdstuk 4, Back

740 49 4
                                    

Jade POV

Na een tijdje stopte Drake met rennen, hij liet me los en ik haalde mijn armen van hem af en zakte van zijn rug af.

'Man ik moet daar echt eens aan gewend raken' mompelde ik, maar natuurlijk hoorde Drake me wel en hij keek me met een grijns aan waardoor ik me hoofd schudde, tja het is Drake......

'Ik ga eerst even naar mijn kamer om een nieuw shirt aan te trekken, zullen we daarna naar Scotty gaan? hij wilt vast en zeker weten hoe de missie is gegaan' zei ik en we begonnen alvast met lopen naar het ons huis te lopen ( iedereen van onze groep woont daar, maar het is echt een heel groot huis). Drake moest grinniken. 'Je weet dat hij het haat als je hem Scotty noemd he?'

'Ja duh waarom zou ik hem anders zo noemen' zei ik en ik knipoogde naar Drake waardoor hij moest lachen en hij sloeg zijn arm over mijn schouders heen.

We liepen het huis binnen en ik zag dat er overal al mensen liepen, hoe laat zal het zijn?

We liepen naar boven toe naar mijn kamer. Mijn kamer was best simpel, het had niet zo veel kleur gewoon zwart en blauw met wit en ik had een bureau en een kast en een kingsize bed.

Ik liep naar de kast toe en haalde er een simpel zwart shirt uit.

Ik wou mijn shirt uittrekken maar ik zag nog dat Drake in de kamer stond en naar mij keek.

'Wil je je even omdraaien' en ik zette mijn handen in mijn zij.

Hij moest glimlachen. 'Wat jij wilt babe' en hij draaide zich om.

Ik draaide me rug naar hem toe, voor de zekerheid, en trok mijn shirt uit en trok mijn shirt erover aan en ik draaide me weer om, maar ik zag dat Drake zich net snel omdraaide.

Ik zuchte diep. 'Je hebt gekeken he?' en ik sloeg mijn armen over elkaar en hij draaide zich om met een grijns op zijn gezicht en hij liep naar me toe. 'Niks dat ik nog niet heb gezien' en hij gaf me een snelle kus op mijn lippen. Ik rolde mijn ogen naar hem en liep naar de deur toe.

Wat kunnen jongens toch kinderachtig zijn....

Ik klopte op de deur van Scotty en ik hoorde een brommende 'binnen' dus ik gok dat hij in een slechte bij is, dit wordt leuk. En ik grijnse duivels in mijn hoofd.

Ik deed de deur en zag Scotty als gewoonlijk achter zijn bureau zitten met veel papierwerk erop. Hij keek omhoog toen we binnen kwamen en schoot ons een glimlach. Ja alsof je het meent dacht ik.

'Ik vermoed dat de missie goed is gegaan?' vroeg hij en ging achter in zijn stoel hangen.

Ik ging op een van stoelen voor zijn bureau zitten en ik zette mijn voeten op zijn bureau, ik weet dat hij dat niet leuk vind als ik dat doe en zo als verwacht keek hij me geërgerd aan.

Drake ging zitten op de andere stoel die voor zijn bureau stond.

'Ja het is goed gegaan maar die stomme Beta en Third en Fourth in command moesten me zonodig achterna gaan dus ik moest hun maar vermoorden, maar ze hebben mijn lievelings shirt kapot gemaakt dus ik krijg een nieuwe van je' en ik gaf hem een lief, onschuldig glimlachje.

Hij negeerde wat ik als laatst zei. 'Fijn dat de missie goed is afgelopen ik laat je wel weten wanneer je een nieuwe missie hebt' en hij begon weer aan zijn werk als teken dat we weg mochten gaan maar ik bleef gewoon zitten. Ik krijg eerst een nieuw shirt van hem!

Hij keek omhoog en keek me geërgerd aan. 'Ga je nog weg?' vroeg hij zo aardig mogelijk want hij begon echt zijn geduld kwijt te raken.

'Nee ik wil eerst een nieuw shirt.'

'Het is maar een shirt ga gewoon weg ik ben druk bezig!' en hij ging weer verder met zijn werk maar ik bleef nog steeds zitten.

Hij liet een gefrustreerde zucht en keek me aan. 'Jij je zin ik geef je wel wat geld en dan haal je morgen een nieuw shirt, goed!?' en hij haalde het geld uit zijn portomonnee en gaf het aan mij.

'Yes sir!' en ik maakte een salut gebaar.

'Ga nou maar.'

Ik haalde mijn voeten van het bureau af en stond op en Drake had de deur al open gedaan. Hij keek mij aan en schudde glimlachend zijn hoofd en liep al weg.

Ik stapte de kamer uit maar voordat ik de deur dicht deed zei ik: 'Laterz Scotty!' en ik deed de deur snel dicht. Hihi het is altijd leuk om hem te plagen.

Ik liep de woonkamer in zag dat Drake op de bank zat met Jack en Mason, ze zaten Tv te kijken.

Ik ging tussen Mason en Drake zitten. 'Hey guys!'

'Het Jade! Hoe was de missie?' vroeg Mason en hij legde zijn arm om mijn schouder.

'Het ging wel goed, alleen mijn lievelings shirt ging kapot' en ik haalde mijn schouders op.

'Wat zielig' zei Mason en ik keek hem met een pruillipje, waardoor hij over mijn hoofd een wreef met zijn hand.

'Ik gok dat je Scot al om geld hebt gevraagd?' vroeg Jack en ik keek hem met een grijns aan.

'Wat denk je!' en hij keek me met een grijns aan en keek weer naar de Tv.

'Wat zijn jullie eigenlijk aan het kijken?' vroeg ik.

'The Walking dead' zei Jack terwijl hij naar de Tv bleef kijken.

'Omg! I love that movie!' en ik ging met de jongens meekijken.

This Is My StoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu