Hoofdstuk 16, The Mission Part Two

385 36 5
                                    

Hier gaat het eindelijk een beetje spannend worden, ik had er zelf echt zin in om dit te gaan schrijven dus ik hoop dat jullie dit leuk vinden :)

---------------------------------------------------------------

Jade POV

Jack pakte zijn verrekijker uit zijn zak, het is zo'n kleine die je overal makkelijk heen kan nemen, en hij keek rond.

'Het feest staat op het punt om te beginnen dus het kan elk moment erg druk worden' en hij haalde de verrekijker bij zijn ogen weg en gaf hem aan mij. 

Ik keer er door heen en zag dat hij gelijk had, want het werd steeds drukker en drukker.

'Ja je hebt gelijk' zei ik en ik keek er nog steeds doorheen en ik zag net een stel door de deuren van het huis lopen, vast en zeker de Beta en zijn mate. Je kan het wel merker als iemand een hoge rank heeft in een pack, want vaak stralen ze dat uit. Het is een beetje moeilijk om uit te leggen, ik heb gehoord dat je vaak het gevoel hebt dat je onderdanig moet zijn, maar ja mensen en vampieren hebben daar geen last van alleen wolven. Lekker voor ze.

Ik haalde de verrekijker bij mijn ogen weg en haf hem aan Drake, hij keek er even doorheen en gaf hem daarna aan Mason.

'Oke we gaan eerst nog even wachten tot dat het feest is begonnen. Jack wil jij even rond kijken of je misschien een raam ziet of zoiets waar we makkelijk naar binnen kunnen?' Zei Mason en hij haalde de verrekijker bij zijn ogen weg en keek naar Jack.

Hij knikte. 'Is goed' en hij stond op en liep door een bosje heen en was weg.

'Oke dan word het nu even wachten' zei Mason en dat deden we, het duurde niet zo heel erg lang voor dat het echt druk werd. 

Ik hoorde de bosjes achter me ritselen en draaide me om en Jack kwam er uit lopen en ging gehurkt naast ons zitten.

'En heb je wat gevonden?' Vroeg Drake en Jack knikte.

'Ja verderop staat er een raam open, het is wel op de 2e verdieping maar ik denk dat we daar wel bij komen.'

'Oke we hebben alleen nog een soort van afleiding no-' Voordat Mason zijn zin kon afmaken hoor ik muziek achter ons.

Ik draaide me om naar het feest en zie dat iedereen al aan het feesten is.

'Nou ik denk dat dat wel goed genoeg is' zei ik en ik zie dat sommige al aan het drinken waren, vast en zeker alcohol. Ik snap nie waarom sommige weerwolven nu al gaan drinken, het is nog maar net middag! Maar ja weerwolven hebben niet zo last van de alcohol, ze hebben heel veel nodig voordat de aangeschoten worden.

'Oke zullen we dan maar gaan?' Vroeg Jack en we liepen achter hem aan.

Tijdens het lopen moesten we nog steeds oppassen, je weet maar nooit of iemand toch niet naar het feest is gegaan. Maar gelukkig zijn we niemand tegen gekomen.

Jack stopte met lopen en wees naar het raam dat open stond. 'Ik ga wel even op de uitkijk staan of er iemand aankomt' en hij ging bij de hoek staan van het huis.

Ik ben benieuwd naar hoe we boven moeten komen want het is eigenlijk best wel hoog.

'Ik weet hoe we boven kunnen komen!' Zei Drake en hij liep naar onder het raam en ging met zijn rug tegen de muur aan staan.

'Oke Jade jij rent naar mij toen en sta op mijn hand en dan zet je je van mij af' en ik keek hem met gesplete ogen aan en ik liep alvast naar achteren.

'Als ik val hè, dan ben je lang niet jarig' en ik ging alvast klaar staan.

Drake rolde zijn ogen. 'Ga nou maar' en ik rende naar hem toe en ging op zijn hand staan en legde mijn handen om zijn schouders en ik zette me van hem af. Ik kwam nog maar net bij de reling van het raam en trok me omhoog en klom de kamer binnen.

This Is My StoryUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum