YOONGI

1.5K 118 38
                                    

,,Máme tu krásný den! Sluníčko svítí, ptáčci zpívají, tak co se takhle jít projít ven a obdivovat přírodu?" Navrhla nám naše učitelka na biologii, kterou máme teprve první rok, ale už nám stihla ukázat snad všechny stromy, keře, kytky, mechy, houby, řasy, kameny, které mně jsou osobně velice sympatické, ale taky všechny muže v okolí, jelikož si snad každý týden přivede někoho nového.

,,Proč mám pocit, že nás chce vytáhnout ven jenom proto, aby si mohla obléhnout toho nového zahradníka" pošeptal mi Namjoon, jeden z mých kamarádů a bohužel taky spolusedící. Uchechtl jsem se a porozhlédl se po třídě. Všichni vypadali jako že se za chvíli zhroutí, jelikož po úporné hodině tělocviku se jim vstávat rozhodně nechtělo.

,,Skvělé, tak se sbalte a vyrazíme" rozzářila se učitelka a ignorujíc náš nesouhlas se přemístila k zrcadlu. S povzdechem jsem všechny učebnice naházel do tašky, zatímco si učitelka zaneprázdněně rostírala make-up po obličeji. ,,Už ho tam má tolik, že kdyby to setřela, přemalovala by s tím třídu" šeptl jsem Namjoonovi poukazujíc na stejně stále šerednou učitelku a zničené zdi, kam jsou vyryta snad všechno sprostá slova ve všech jazycích.

Otočil jsem se čelem ke dveřím a spatřil skupinku holek, co na mě zvědavě koukala. Prošel jsem kolem nich a na jednu z nich mrkl. Pak jsem vyšel ven ze třídy a ještě za sebou uslyšel otravné chichotání.

,,Proč jim dáváš plané naděje" ozval se vedle mě Namjoonův hlas.
Nazdvedl jsem obočí a podíval se na něj. ,, Co to zase meleš" zavrčel jsem.

,,Ale nedělej, já vím, že jsi teplejší než Zemský jádro" Zasmál se.
,,To že ty jsi teplouš neznamená, že i já" protočil jsem očima.
,,A co Jimin?" Povytáhl obočí a provokativně se uchechtl.
,,Co je s Jiminem" optal jsem se nechápavě.
,,Ale prosím tě, ten po tobě jede. To nevidíš ty srdíčka v jeho očích?"
'Jen dýchej Yoongi, nemůžeš ho zabít, Jin by tě pak umlátil vařečkou' přesvědčoval jsem sám sebe. Po zbytek dne jsem se rozhodl Namjoonovi idiotské připomínky ignorovat a to i u oběda, kdy pořád něco mlel. ,,Chybí ti tu Jimin, co?" ,,Dneska nemůžeš obhlížet jeho prdel" ,,Určitě se za ním hned vrhneš" naštěstí ho brzo utišil Jin, který si sem přišel v růžové mikině a extrémně uplých kalhotech. Namjoon mi tu místo žvanění začal slintat a když jsem se ho zeptal jestli už dojedl, aby jsme mohli jít, tak řekl, že mám jít sám. Je mi jasné, že čekal, až se jídelna trochu vyprázdní, aby se mohl nepozorovaně vypařit a nechat Jina zbavit ho jeho problému v kalhotech, který jsem měl tu smůlu vidět, jelikož jsem seděl přímo vedle něj! Opravdu nechápu Jina, jak s takovým prasetem může chodit, ale musel jsem uznat, že na to jaký byl Namjoon idiot si uměl vybrat partnera a jako jeho kamaráda mě vždy rozesmál pohled na něj, jak se roztéká jako kostka másla, když se na něj Jin usměje.

***
*odkašlání* To je tak, když se trochu rozepíšete o tom, jak dokonalý je váš bias, a pak to je spíš Namjin...😂😇

Btw. Ohledně Yoonseokmin, kdo bude top  middle a bottom?

Nejspíš to stejně udělám podle sebe...ale tak je dobrý se zeptat 😂

I 💜 u

Love triangle |°Yoonseokmin°|Where stories live. Discover now