2x8

78 4 2
                                    

Na jó akkor vázolom a dolgokat. Hunter fasz kalap Rowland az előbb kiviharzott ki a szobából miután kérdőre vontam, hogy mégis mi történt az este folyamán. Válaszul az ugye előbb említett kirohanasa volt. Csak egy bibi van a dologban. HOGY MESZTELEN VAGYOK ÉS AKÁRHOGY KERESEM A KUKÁBAN NEM TALÁLOK KOTONT! Ja ez a nagy harci helyzet.

A legjobb, hogy még pete érésem is van szóval lehet, hogy a drága tesó belém dugott egy babát. De se baaaaj. Ha meg találom nem lesz mivel többet másokba babát dugnia.

Az este pillanatai kezdenek vissza térni. Ja a tánc tanci meg, hogy kétszer is el zavartam mert fogdosott. Meg valami pasi akivel táncoltam. Úgy kB ennyi meg a sok sok piaaa. De az, hogy mi történ köztem és a tesóm között - bár nem túl nehéz ki silabizálni - fogalmam sincs. Fel öltöztem a és le mentem. A halban meg csak most szállingóztak be az emberek most kelhetett mindenki hisz este elég nagy banzai volt. Őszinte leszek. Nem tudom mit kezdjek,vagy, hogy kihez forduljak. Anyámmal nem beszélj már apa úgyszint. Ezek még hát... Hadjuk.

Ki ültem a dohányzó részre és ott ült Jacob és Milli. Nagyon komoly arccal beszélgettek. Majd fel álltak és meg ötleték egymást. Puszi puszi és Milli erre Jack meg arra. Vagyis majdnem mert észre vett engem és oda jött. Na már szak ez kell. Főleg ha szóba hozzá a csókunkat.
-Jó reggelt - sétált oda mosolygós arccal. Annyira kis aranyos muszáj volt vissza mosolyognom.
-Szia - csak ennyire telik tőlem mert elvarázsolt de nyugodtnak kell maradnom és kedvesnek. Nem uralhatank mindig a buta érzések és emlékek.
- Hogy hogy ilyen korán te már ébren vagy? - na jó igen ebbe van valami sose kelek korán de ezzel a baromal nagyon rossz volt együtt aludni.
-Nem tudtam aludni. És te? Te sem éppen arról vagy híres, hogy korán kelő vagy.
-Ha tudod volt egy nagyon fontos megbeszélni valónk, Millivel és neki korán ment a gépe ezért még korábban keltünk - de kis aranyosak. Kár hogy nem velem van... Vagyis de kis aranyosak.(😅)
-Értem... - csend- meddig maradsz?
-Hát. Igazából addig ameddig te - a hangja el mélyült és olyan mély James Bond-os volt tok vicces de egyben sexy. Mélyen a szemembe nézett én pedig elnevettem magam - mit nevetsz? - erre ő is nevetett.
-Olyan aranyosan mondtad.
-Szóval aranyos vagyok? - szóra nyitottam a szám de ő előbb meg szólalt - ez is aranyos? - és székkel közelebb ült hozzám és gondolkodás nélkül fogta mancsaival körbe arcom, majd csókolt meg. Ez nem olyan nyálas, se romis, se vad, se semmi ilyesmi igazából csak egy szájra puszi volt. De olyan jól esett. Folytattam a csókot de ELKELLETT tolonom.
-Jacob...van barátnőd - erre nemlegesen megrázta a fejét. Mire én csak kérdő néztem rá.
-Nincs barátnőm.
-Mi van és akkor Milli mi? Hümm?, - mérgesen fel álltam és racsptam az asztalra. Nem nézheti a lányokat tárgyaknak! - ő akkor mi csak egy tárgy számodra!? Tudod, Milli egy nagyon kedves lány aki egy kedves fiút érdem meg nem téged! Te hogy mered letagdi!? Hümm? - erre nevét hát én úgy meg verem (már mint rendesen arcon vágom nem úgy... Hogy.. Tudod... Nem kiverem hanem be... Na jó ebből sehogy se jövök ki jól 😅).
-Mi már nem vagyunk együtt - jaaaaaa. Okes... Nincs több hozzaszolni valóm.
-Ja...
-Szóval féltékeny vagy? - nevetett mire én is elnevettem magam. Olyan vicces ez szitu. Vagy mégse? Nem tudom.
-Jack vissza kell mennem - és hirtelen elrohantam.

Na hogy miért rohantam el? Mert minden kiderulhet ha veszek egy tesztet!

-Jo napot egy terhességi tesztet szeretnék kérni - mondtam a gyógyszerész nőcinek aki lenézően válaszolt.
-Egy személyit vagy diákot kérek! - a kezébe nyomtam mire nevetett egyet - kislány te csak 15 éves vagy! - tudok róla baszki! Csak adnád már azt a tesztet! - 1 minek az neked? 2 16 év alatiaknak nem adhatom ki. Szóval fordulj meg és menj ki az ajtón, ha mást nem szeretnél!
-Maga milyen bunkó! Arra nem is gondol, hogy van egy nővérem aki a férjével már egy ideje próbálkozik és vett egy teszt ami pozitív lett de még ő sem hiszi el ezért leküldött mégegyért!? - huhh de jól hazudok.
-Sajnálom - na megkaptad banya - de akkor sem adhatom ki neked.
Vissza vettem az írtam és ki mentem.

Szasztoook!! Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem már holnap gólya nap lesz a suliban😭😭 ti nektek mikor kezdődik a suli!
Puszi kisvércseppjeim🧛🏻‍♀️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 31, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Szeress még! /Jacob Sartorius Where stories live. Discover now