7.rész

684 33 7
                                    

Hazafelé nem hagyott byugodni a dolog...ő híres..én meg egy átlagos lány vagyok. Ha megun van még neki vagy 50.000 csaj...úgyse fogok neki sokaig kelleni...
-Szépségem-szakította félbe a gondolat mebtem-mi a baj? Miért sírsz?-észre se vettem, hogy sírok.

-Csak ami történt-Jack közbe akart vágni de nem hagytam-Jack...ugyis fognak jönni még nallam szebbek...én meg hagyom...hisz semmu sem állandó..és ahogy egyszer Jessica mondta még nem annak van utt az ide, hogy nehéz az életünjet megváltoztató dolgok között válasszunk hanem annak, hogy csalódjunk szerelembe essünk sokszor...

-És ha én bem akarok többet szerelembe esni-úgyis talál jobbat.

-Nem hinném-ráztam meg a fejem-rád vár mé..-megcsókolt majd a szememve nézett.

-Bocsánat amit az előbb tettem de hittem neki..és jérlek ne kételkedj bennem ennyire...hiddel amit most mondok! Szeretlek.

-Én is!-újra megcsókolt-felveszel a hátadra-bociszemekkel néztem ő meg biccentett a fekével és a hátáta kapott. Így vitt haza-meg jöttünk!-üvöltöttem mikor beléptünk. A szerelem ledovott a hátáról és levettük a cipőnket.

-Hahó van itthon valaki!?-kérdezte Jack. Anya vagy apa már lent szoktak ilyenkor lenni-felhívjam őket?

-Ahan.

-Helló! Hol vagytok!? Ahan. Óóó..az sok..na jó..oké szia-és letette a telfon.

-Na?-kíváncsiskodtam.

-Egy hét és jönnek. Szóval csak a mijénk a ház-kulcsra zárta az ajtót majd felakasztotta kulcstartóra. Közeledni kezdett hozzám...a falnaj nyomott és megcsókolt. Nem is. Lesmárolt. Feltürte a pólóm egy kicsit. Felkapott és felvitt az emeletre. Levette a pólóját majd rámfeküdt. Rólam is lehámozta a pólóm. Vadul faltuk egymás ajkait. Az ajkai a nyakamra tévedtek. Nehol kicsit megszívta. Egy gyors mozdulattal helyzetet váltott így én ültem a csípőjén. Ahan éreztem hogy akrja...ráfeküdtem a mellkasára és hallgattam a szívverését. Olyan jó volt. Majdnem bealudtam mikor elkezdete simogatni a hátam. A melltartó pántommal játszott de nem kötötte ki.

-Elmegyün fürdeni?-lehetett hallani a hangján, hogy nagyon reménykedik.

-Együtt!-jelentettem ki mire felcsillant a szeme. Kivettük a ruháinkat. Ami nekem egy bugyi és Jack egyik pólója ami persze nagy rám. Megedet a vizet. Én addig gyorsan leszedtem az az napi sminkemet. Elkeztünk vedkőzni és ekkor Jack is feladta meg én is! Nekem rontott és olyan vadul csójolt hogy az csak na! Igen negint éreztem...felkapott és beleültübk a kádba. Ő ült mögöttem a hátát nekidőltve a kádnak. Én meg a hátam a melkasának döntöttem. Simogatni kezdte a hasam. A keze nem ment lentebb a köldökömnél. Olyan jó volt. Éreztem ahogy veszo a levegőt. Kirázott a hideg ahogy simogatott és ez neki is feltűnt. A éreztem ahogy el lmosolyodik!

-Gyöbyörű vagy!-annyira szenvedélyesen mondtam. Megfordultam így vele szemben ültem az ölébe. Mélyen egymás szenéve néztünk és megint megcsókolt. A nyrlve hejutásért esedezett amit meg is adtam. Elvesztettem vele az eszem! A hátamat simogatta és a keze kicsit lejebb ment.

Fürdés után bebújtunk az ágyba kis kifli nagy kifli pózba és elnyomott az álom.

Szeress még! /Jacob Sartorius Where stories live. Discover now