2x7

67 5 3
                                    

Hülye pillangók. De nem érdekel. Most vele vagyok. Ő és én. Milyen rég volt már ez így? Az igazat megvallva sose volt még ilyen jó meg ölelni valakit. Az illata a mosolya. Elvalik tőlem és mosolyog. Nem is, vigyorog. Olyan aranyos. Mint egy kisfiú.
-A szemed... - úgy nézett rám hogy a bugyim magától a kézbe repült-...még mindig olyan gyönyörű. Ennél szebbet még sosem láttam.
-Jack... Ne csináld-miert néz így rám? Szerintetek tudja hogy mennyire sexy?
-Mit ezt? - megfogta a derekam, közelebb húzott magához és nagyon lassan az ajkát az ajkaimhoz emelte. Éreztem már szó szerint éreztem azt ahogy ajkaink össze érnek, Jacob keze lejjebb csúszott a fenekére. Nyeltem egyet és nem szaroztam meg csókoltam. Még közelebb húzott és itt volta az a pont hogy leszartam mindent mert nagyon hiányzott. De egyben a vég is be következett mert Hunter benyitott.
-Khmm... - elválltunk egymástól és Jack olyan rohagy meg nézéssel nézett rá - bocsi ha megzavart valamit de ez azért mégis csak egy családi vacsora.
-Ne oktasd ki! - vissza toltam a kezemmel Jacobot mielőtt neki ment volna.
-Mingyárt - mondtam majd bementem a női WC-be, hogy egy kicsit rendbe tegyem magam.

Az este nagyon uncsi volt és végig csak Ő csak is Ő járt a fejembe. Nagy nehezen sikerült elaludnom mikor zajokat keltem. A mellettem lévő szobából jöttek.
-De az lehetetlen - mondtam magamnak, hisz mellettem Hunt szobája van és mégis kit hozatott volna fel pont ő?
Kiléptem a szobám ajtaján és akkor még bizonyosodtam arról, hogy igen Huntertől jönnek a ,,zajok". Benyitottam - igazából nem tudom miért mikor nyilván való volt, hogy mi történik- de biztos akartam lenni. De a látvány undorító volt. Fujj! Még így visszagonolni is rossz. Éppen egy csajjal volt elég... khmm... Szoros? (😂) kapcsolatban. Hunt észre vett pont a SZEMEMBE nézett és hát elég gáz volt. Gyors be csuktam az ajtót és visszament em a szobámba.

Reggelinél láttam Jacobot Millivel és hát nagyon szíven ütött. Hunt viszont csendben ült ott velem szemben és ette a lekváros kenyeret.

Visszament a hálómba lezuhanyozni. Kivettem egy trikót és egy rövid nacit. Becsuktam a kabin ajtót és engedném a meleg vizet csak úgy magamra. Mikor végeztem egy szál torcsiben kimentem és a testvéremmel taltam magam szemben.
-Ömm... Te mit szeretnél? - kérdeztem.
-Csak beszélni.
-Mond.
-Tudod tegnap este egy kicsit ittam, mert mérges voltam - jelentette ki.
-Kire mire?
-Rád. - mégis mi a bánatért?
-Mert?
-Hagyjuk öltözz fel és gyere le-erre kiviharzott.

Este volt egy kis banzai és a ,, szülők" már aludtak és én meg lementem iszogatni. Hát kicsit becsiptem. Ott volt Hunt is és hát ilyenkor még mindig fura meg cink mer ugye vele volt az első és tudjuk mi milyen itt ott a másik na értitek. Szóval cink a helyzet. Most nem volt az mert ittam egy kicsit. Aztááán táncolgattam valami sráccal majd valahogy Hunt került mögém és a fenekembe markolt, mire én mérges lettem. Gondoltam eltévsztette vagy nem tom. De aztán táncolgattunk tovább - nem tom kivele valami pasival- és megint Hunter volt ott aki fogdosni kezdett itt ott én meg el küldtem. Aztán megint tánc tanci és reggel az ágyban keltem. Egy sráccal. Aki háttal feküdt nekem.

Fel emeltem a takarót és még pillantottam csupasz testem. Baszki... A fiú megfordult én meg vissza kézből pofán vágtam.
-Mit történt az este?! - a fiú csak át ölelt és hümmögött egyet-Hunter ne hümmögj mert szájba vágyak mi történ?
Felpattant mellőlem és gyorsan és kiviharzott.

Sziasztok remélem elég izgi lett. Sietek a kövi résszel. Puszi kisvércseppjeim🧛🏻‍♀️

Szeress még! /Jacob Sartorius Where stories live. Discover now