28

431 20 6
                                    

~Jacob~

Kisétáltam Zoé házából Cameronnal az oldalamon. Lefagytam... sose viselkedett még így. Ő próbált (álltalában) nyugodt megoldani a dolgainkat. Elszégyeltem magam. A víz is levert és legbelül nagyon mélyem valmi azt mondta, hogy legyek tökös gyerek és takrodja vissza a lakásba csókoljma meg és ne hagyjam elmenni.

Mit tegyek? Jó megteszem! Sarkon fordultam és méga baráom tátott szájjal nézett, hogy mi a szart sinálok én hatáozott kéotekkel haladtam a bejártai ajtó felé.

Benyitottam ő pedig a földön kuporgott, mikor meglátott felpattant megtörölta könnyes szemeit és mikor beszédre nyitotta a száját a derekánál fogva közelebb húztam magamhoz és a puha ajkainak estem. Először ellenkezett de aztán hagyta elmélyülni. Nyelvemet a szájába vezettem és az elmélyült csókunk vadabb lett. Ő is beindult. Mikor má nem kaptunk levegőt elvállt töllem és a szemembe nézett.

-Minek jöttél vissza? És ha azzal jössz, hogy szeretlek megbaszlak!
-Pedig így van! Szeretlek!!!! És te nem tudsz engem édesem csak én téged...de ha akrod megteszem most-egy perverz vigyirt villantottam oda neki mire Ő csak meforgatta a szemeit.

-Menj el!
-De hidd már el, hogy régi kép és nem láttam, és még mielőtt azzal jönnél, hogy minek voltam Maddie-vel elmondom, hogy Meckenzi-vel jött aki Josh-hoz jött!-ahogy láttam eléggé elgondolkodott a dolgon-na akkor most mit fogsz csinálni?
-Leülök a laptopom elég és megnézem, hogy a vámpírnaplók 8.évad 12.része fent van-e már magyar felírattal-full komoly arccal mondta. Na jó én nem erre gondoltam! De hát tud angolul minek neki a magyar felírat? Na mid1.
-Te is tudod, hogy nem így értettem! Velünk mi lesz!? A kapcsolatunkkal!?

-Szeretelek...-ez má egy jó pont!-de ezzel sokra nem megyek...átkell gondolnom. Hol fogsz aludni?
-Úgy terveztem nállad de így az utcán, mert Cam "csaja" nem engedi, hogy ott aludjak...
-Akkor kérdezd meg!-tudtam mire gondolt.
-Életem...itt aludhatok?-vállát vonta én pedig ledobtam a gitárom bemásztam mellé és megcsókoltam a nyakát.

Szeress még! /Jacob Sartorius Where stories live. Discover now