5.rész

766 35 4
                                    

Reggel egy éles hangra keltem. Jack hirtelen felpattant mellettem mire én is.
-Mi ez a hang?-kérdeztem de mivel borzasztó hangos volt az a szar alig hallottuk egymást.
-Nem tudom kicsim-végre véget ért ez a szörnyö hang. Nem tudjuk mi volt de mostmar mindegy. Köszelebb húzódtam hozzá mire ő az öléve húzott-megőrítessz!!-majd neki esett az ajkaimnak. Vadul csókolt. Néha meg is harapta/húzta az alsóajkam mire én akaratlanul is felnyögtem. Miután elváltak ajkaintk felálltam és lementem a galériáról. Jacob jött utánam és a falnak nyomott (persze nem erősen)olyan közel jött hozzám, hogy az ajkink majdnem összértek-szeretlek-és megcsókólt. Sose fogok vele betelni. Kopogtak.
-Szüleim-suttogtam mire Jacket felögdöstem a galériara hogy öltözzön fel mivel még mindig csak egy boxerben volt-pillanat meg kell keresnem a kártyát-az ajtó kivül belül kártyával lehet csak kinyitni. Amint Jacob felöltözött én meg felvettem a köntösöm ajtót nyitottam.
-Na végre!-mondta apa majd szorosan magához ölelt.
-Tudod milyen nyomi vagyok-és megöleltem anyát is.
-Gondolom te vagy Jacob!-köszönt apa Jacknak.
-Igen uram.
-Szia-mutatkozott be anya is-nyugottan tegezz minket! Én Wilma vagyok ő pedig Rayen-nem hagytam szóhoz jutni Jacket.
-Na jólvan...a legjobb hír amit eddig hallottunk az most jön. Jackob Angliába költözik és mivel nem akarokom, hogy szállodában legyen (igaz ezt még Jacknek se mondtam) lakhatna nállunk?-néztem rájuk boci szemekkel.
-Hát jó-lágyult meg apa.
-Persze miért is ne?!-egyezett bele anya is. Ez könnyen ment.
-Köszönöm!
-Nincs mit köszönnöd!-mosolyogtak rá a szüleim-amúgymeg 2-kor indul a repülőnk szóval pakoljatok-gyorsan felmentünk a galériára összepakoltunk majd lementünk reggelizni.

Reggeli közben beszélgettünk és apa eléggé megkedvelte Jacobot. Anya meg egyenesen megimádta. Nagyon jól el voltunk.
Délután 2.

Már a kocsiban ültünk. Miután felszálltunk a repcsire.
-Zoé-szólalt meg a mellettem ülő Jacob.
-Hümm?-bújtam jobban hozzá.
-Csinálunk videójat?
-Oké-elővette a telóját (ugyanolyan telefonunk van csak nekem rose gold árnyalatban) belépett a Musical.ly-be és ki álasztottunk egy dalt. Még vagy 4 videót csináltunk.
Amikor végre odaértünk (apa egyik barátja hozta ki a kocsinakt a reptérre) beültünk a kocsiba és apa hazavezetett.
Kipakoltunk és mivel már késő (na jó csak délután 4) volt anya lusta volt vacsit csinálni ezért pizzát rendeltünk. Evés után apa elmosogatott anya meg elpakolt. Jacob és én felmentünk és kipakoltunk. Bedoptuk a szennyesünket a fürdőbe és visszamnetünk a szobámba. A ruháimat a összébb pakoltam így Jack cuccai is befértek. Kopogtak.
-Akkor Jacob veled alszik?-kérdezte apa reménykedve de minden hiába akkor is celem alszik!
-Még jó hagy!-nyújtottam ki rá a nyelvem.
-Jó de okosat. Figyellet titeket!-majd kiment.
-Elmegyek letusolok-mentem volna ki de Jacob visszahúzott.
-Ne menjek veled?-kacsibatott rám.
-Nem-nevettem el magam.
-Pedig úgy reményledtem...-bézett rám boci szemekkel. Nagyon édes volt😍. Kapott egy gyors puszit a szájára majd kimentem. Gyors voltam. Ja csak mint mindig nem vittem be ruhát😅. Még jó, hogy a köntösöm bent van. Felkaptam és gyorsan berohantam a szobámba.
-Jujj-Jack nagyon megörült mikor meglátott de ebből még nem kapsz édes.
-Fordulj el!-jelentettem ki kire megint a bocuszemekkel próbálkozott-Nem!-elforult én meg felkaptam az osztály pólóm (ami két mérettel nagyobb rám és így kiváló választás alváshoz) meg egy rövidnacit-Nézhetsz.
-Elmegyek én is zuhanyozni mindjart jövök-puszilta meg az orrom hegyét. Gyorsan végzett. Bebújzúnk a takaró alá ő átölelte a derekam én meg a nyakhajlatába byomtam az arcom. Így aludtunk el.

Szeress még! /Jacob Sartorius Where stories live. Discover now