BAEK VE XUI

509 48 41
                                    

        Gözlerimi açtığımda kolumda bir serum ve yan masada duran bir çiçek gördüm ama o yoktu beni bırakıp "YU KEN KAL Mİ MANSTIR" diye bağrınmaya gitmişti hastane yatağında doğrulmaya çalışırken hemşire odaya girip elime bir çiçek tutuşturdu.  Chennet çiçeğiydi. Yanındaki minik kartı elime alıp kimin gönderdiğine baktım. Beni unutmamıştı kartta "Senin için çok endişelendim lütfen kendine dikkat et ve konser için merak etme sana özel konser vereceğim" yazıyordu ve bir adres vardı Chen göndermişti.

       Sonunda taburcu olmuştum ama kontrole tekrar gitmek zorundaydım ve Exo Çin'e gittiği halde Chen benim için kalmıştı ay çok Kawai desu.
Eve gittim ebabile nazi selamı verip gardırobumun karşısına geçtim elime ilk gelen şeyleri giydim mükemmel olmuştum daha sonra karttaki adrese doğru gitmeye başladım bir cafeydi içeri girdim benden başka hiç kimse yoktu yine de sandalyelerden birine oturdum çünkü malım o anda sahnedeki spot ışıkları hareket etmeye başladı ve sahneye Chen geldi ayyyy mutluluktan ağlıycam !1!1!1!1!1!1!1!1 yavaşça narin elleriyle asasını kavrayan bir Yunan Tanrısı gibi eline değdiği anda güzelleşen mikrofonu kavradı. Ve içimdeki kelebeklerin sadiştçe birbirlerinin kanatlarını kelepçeleyerek sex yapmasını sağlayan o yumuşak sesiyle yavaşça konuşmaya başladı :
–Seni çok uzun zamandır biliyorum ÖMER.

Ωt gerçek ismimi biliyordu

   Chen:

 – Şarkılarımın çoğunda senden esinlendim. SM köpeği beni görmezden geldiğinde senin şarkılarını dinledim ve moral topladım belki daha ön planda olurum diye çalışmaktan bıktığımda yetersiz hissettiğimde seni düşündüm Türkiye'ye geleceğimiz söylendiğinde benim midemdeki kelebekler de birbirlerinin kanatlarını kelepçeleyerek sex yaptılar Burdur'a gideceğimizi öğrendiğim zaman bir gece uyuyamadım bayıldığında kendimi suçlu hissettim sen benim idolümsün.

Bu cümleleri duyarken bir yandan da ağlıyordum belki bana aşık değildi ama beni idolü olarak görüyordu ve o gün tüm gün bana şarkı söyledi ben de hiç bıkmadan saatlerce onu dinledim hem de kayıt düğmesine basmadan

     O günün etkisindeydim hala güzel sesiyle başlayan ve ufak bir sarılmayla biten o günün... Chen artık çindeydi bir daha onu ne zaman görebilirdim bilmiyordum.

     Ve kontrol günüm gelmişti hastane'ye gittim iki gün önce telefondan sıra aldığım halde iki saat sıra bekledim cuz burası türkiyah doktor sedyeye yatmamı söyledi ve dışarı çıktı sigara işçekmiş zıkkım içesice  ben sedyede yatarken yanıma bir hemşire gelip bana bi ilaç verdi sanki 80'lik dedeyiz aq neyse ilacı alıp içtim. O an bana birşeyler olmaya başladı başım döndü gözlerim karardı kendimi kötü hissediyordum. Daha sonra başka bir hemşire geldi kolunu diğer hemşirenin omzuna attı. Ben orda acıdan inlerken onlar bana bakıp gülmeye başladılar daha sonra ikisi de aynı anda ellerini saçlarına ve hasta maskelerine attılar ve bi anda onları tutup attılar aman tanrım bunlae baekhyun ve xuimindi !1!!1!!!!!1!111111!!!!1111!!!!!1!1!

Karasevda PorchenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin