korkunç kız momo ve İmparator Erkan

795 76 33
                                    

    Duyuru videosunu atmamın üzerinden bir kaç gün geçmişti anket sonuçları biraz sonra açıklanacaktı çok heyecanlıyıdm hemen siteye girdim ve kazanan şehire baktım...

BURDUR'DU!!

    Burdur 345 bin kişiyle kazanmıştı! Konser de yarındı. Chen'imi görmeme çok az kalmıştı. Hemen konser için giyebileceğim birşeyler almalıydım. İnternetten "Sorry but Chen is mine" yazan bir tişört , pembe bi pantolon ve pembe bir polis gözlüğü aldım. Tişört giyip dışarı çıkacaktım daha önce hiç tişörtle dışarı çıkmamıştım.  Ama Chen her şeye değerdi. Onu mutlu etmek için daha çok paraya ihtiyacım vardı bu yüzden ka-ching söylerken stres çarkı çevirip düşürünce de boklu derenin kıyısına gidip Doritos risk 00 yiyeceğim,eğer 3 kere acı çıkarsa kafamı boklu dereye sokacağım bok gibi video çekecektim. Tabi konserden sonra konserde bok kokmak istemem.
                    **************

     Saat gece iki buçukta zil çaldı dış kapıya gittim ve "Kodu söyle" dedim. Dışarıdaki adam "Koma hırrım buke" deyince kapıyı açtım.

      Kargo gelmişti paketi alıp hemen odama geçtim internetten aldığım kıyafetler gelmişti. Saate baktığımda 2.45 olduğunu gördüm bu saatte "Saat 3'te korkunç kız momoyu aradım; açtı, elledim!!" videosu çekebilirdim. Kayıt düğmesine bastım

     "Merhaba arkadaşlar ben Porçay ama insanlar bana genellikle baba sütün çok acı derler bu gece korkunç kız momoyu arıycam çok heyecanlıyım evet şimdi 0566-666-66-66 numarasını tuşluyorum yaa çok korkuyorum ya açarsa ~~ aa arkadaşlar çalıyo hadi bakalım aaaaa açtı "ben momo nasıl beni bu saatte ararsın sana musallat olucaağğhhaam." Arkadaşlar açtı hemen kapatmalıyım artık tehlikedeyim o seste ne adım sesleri geliyor olamaz bu momo olmalı aaaaaahhhhhğğğğğhhhhh *evin içinde ışık açılmıyomuş gibi elinde fenerle dolaşır* sanırım mutfakta Arkadaşlar sessiz olun o da ne!!??! Bu İmparator Erkan ve mutfağımda acı süt içiyor duvarın arkasındayım arkadaşlar beni burdan göremez merak etmeyin güvendeyim."

    Videodan çıktım İmparator Erkan dediğim süt içen babamdı videoyu da yarıda kestiğimde göre veledler "Porçay abi iyi misin, güvendeysen tişört giy" gibi şeyler yazıcaktı ve ben daha çok para kazanacaktım veledler beni köpeğim olacaktı ama artık uyumalıydım yarın konser vardı Chen'i gerçek hayatta görecektim.
      

Karasevda PorchenWhere stories live. Discover now