3.45

924 89 96
                                    

     Videoyu attığım anda YouTube'un veled topluluğu ve annesi babası tarafından umursanmayan çocuklar videoma hücum etti eski abonelerim "Porçay bozdu artık, Eski tadı vermiyor" gibi yorumlar atmaya başladı. Üç beş salak "Erkan kim , baba sütün çok acı" gibi şeyler yazdı.

    Ama o salakların bilmediği bişey vardı onların kötü yorumları benim için para ve Chen'ime giden bir adımdı. Onların hepsi götümde pardon gözümde birer dolardı.

    Bilgisayarın başından tam kalkacaktım ki bi bildirim geldi "Porçay abi anamı sik" diye yorum atmışlardı bana artık sadece slimecı Reyis-i Burdur değildim artık slimecı Reyis-i Burdur Enes Potur'dum yani götümü bile parayla silebilecektim.
                       ***********
     Videoyu attıktan 3.45 gün sonra evime bir zarf geldi YouTube'dan gelmişti sinsice sırıttım odama çıktım ve zarfı açtın içinde 500 dolar vardı. Bu kadarını bende beklemiyordum. Hemen bilgisayarımı açıp kanalıma baktım oh May Allah 3.45 milyon abonem vardı.

     Hemen yan sekmeden www.exobokunuyiyimTürkiye'ye.com.tr ' ye girdim ve VVVİP bilet aldım bu sayede konserde en ön sırada olacaktım Exo imzalı tişört -tişört pek işime yaramaz ama neyse- ve fotoğraf alabilecektim ayrıca Exo üyelerine sarılıp onlarla çok seksi bir fotoğraf çektirebilecektim.
  
      Konser 1 hafta sonraydı bileti almıştım ama tüm yabancı şirketler Türkiye'yi sadece İstanbul'dan ibaret gördüğü için İstanbul'a gelebilirlerdidi o anda aklıma muhtişim bir fikir geldi. Sonuçta benim 3.45 milyon abonem vardı onlara ne söylesem yaparlardı. Hemen tişörtümü çıkarıp kameranın kayıt düğmesine bastım
   
     " Merhaba arkadaşlar ben Porçay ama insanlar bana genellikle hasta mısın derler sizden bir ricam var buradan Exo-L olan korecan kardeşlerime ve tüm abonelerime  sesleniyorum biliyorsunuz Exo Türkiye'ye geliyor ve bende büyük bir Exo-L olarak Exo'nun Burdur'a gelmesini istiyorum aşağıdaki linkten Burdur'u seçerseniz beni çok mutlu edersiniz şimdiden hepinize teşekkür ediyorum belki size yenge gelebilir kanalıma abone olup o küçük zil işaretine basıp like atarsanız sevinirim görüşürüz bay bay."
Bu videoyu da internete yükleyip  yeni Videom için Doritos risk 00 almaya gittim.

Karasevda PorchenWhere stories live. Discover now