WWW.EXOBOKUNUYİYİMTÜRKİYE'YEGEL.COM.TR

1.6K 132 381
                                    

    Yine YouTube'un bok çukuru için içerik bulamadığım,bulduğum içeriğe de yaş kısıtlaması geldiği için bana abone olan üç beş kişiye "Canınız sıkılnca naparsınız?" diye sordum.

     Hepsinin "Seni" diyeceğini biliyordum ama bir yorum gördüm "Porchen shiplerim" sonra bir tane daha "Abi Chen'i sik artık." Porchen ne amk? Tarikat mısınız siz.

    Merak ettim ve Chen denen gavata baktım ama gavat değildi erkekti demek ki benim en büyük sırrımı öğrenmişlerdi hayır Kürt olduğumu değil gay olduğumu öğrenmişlerdi.

    Chen'in fotoğraflarına bakarken çok yakışıklı olduğunu fark ettim. Hemen şarkı kliplerini izlemeye başladım sesini duyduğum anda mideğmde kelebekler sikişmeye başladı ellerim öyle titredi ki yanlışlıkla götüme girdi. Ama o ses ahh beni öldürebilirdi.

    Sonra klipte şarkı söyleyen diğer heriflere baktım hepsi çirkindi (ÇARPILICAM) sadece benim güzel kaşlı Chen'im parıldıyordu onların içinde ama o Koreliydi bense Burdurlu aramızda kilometrelerce toprak vardı.

    Onun yaşını kilosunu kaç tane saç teli var diye araştırırken bi haber gördüm "Exo Türkiye'ye geliyor!" Hemen ona tıkladım "Exo Türkiye'ye geliyor! Exo-L'lerin tehditleri sayesinde SmTown Exo'yu Türkiye'ye göndermeyi kabul etti! Hangi şehre geleceği belli değil www.ExobokunuyiyimTürkiye'yegel.com.tr linkine tıklayıp ankette Exo'nun    senin şehrine gelmesi için oy verebilirsin."

   Allah diye bağırdım evde tişörtümü çıkarıp yatakta zıplıycaktım ama ben asla tişört giymem. Sonra feelsim bitince bilet fiyatına baktım oh May Allah bune amk?! Bu parayı bulmam için 3 sakso 3 oral 1 anal yapmam gerekir. Bende bu para ne gezer.

    Bende YouTube'dan para kazanmaya karar verdim. Bidonun içinde çaylı slime yapıp içine on tane stres çarkı atıp içine girecektim zaten YouTube Türkiye'nin görmek istediği buydu.

   İki kilo çay,yarım kilo boraks,on tane stres çarkı ve kalan son paramın alabileceği en uyduruk tutkalı aldım eve gidiyordum annem biri büyük biri küçük iki ekmek almamı söyledi bende 3 tekerlekli arkasında Burdur Bayrağı olan bisikletimden inip ekmekleri aldım.
   
     Eve geldiğim gibi bidonu ve malzemeleri alıp odama çıktım ve kapıyı kilitledim ailemin bu rezilliği görüp kör olmasını istemezdim. Kamerayı hazırladım ve kayıt düğmesine bastım

   "Merhaba arkadaşlar bugün sizlere nasıl iki kilo çay markasız tutkal yarım kilo boraks ve on tane stres çarkıyla slime yapıp içine gireceğinizi  göstereceğim hadi başlayalım hemde bizim tarzımızda

   Evet şimdi bidonun yarısı dolana kadar tutkal ekliyoruz sonra diğer yarısına da kaynamış suda beklettiğimiz yarım kilo boraksı ekliyoruz ve karıştırıyoruz karışım kıvam alınca çayı koyuyoruz ve on tane stres çarkını içine atıyoruz evet arkadaşlar ben hissediyorum bu videoya deli bi like gelicek neyse arkadaşlar şimdi bidonun içine atlıyorum hoop ehehehe arkadaşlar çok güzel yaa çok eğlenceli kocaman bi memenin içinde olmak gibi ama tek farkı şaplaklayamıyosunuz. Evet arkadaşlar bu video böyleydi kanalıma abone olup o küçük zil işaretine basıp like atarsanız beni çok mutlu edersiniz görüşürüz bay bay. "
 
   Kamerayı durdurup halime baktım iki kilo çayı ve paramı heba etmiştim resmen ideoloji orospuluğuna ihanet etmiştim nolet olsun kapitalizm nolet olsun okyanus nolet olsun Burd- ne diyorum ben aşk ne kadar tehlikeli bana neler dedirttiriyor nolet olsun bu dünya.

   Aklımı toparlamalıydım Chen'im için. Videonun kaç dakika olduğuna baktım olamaz sekiz buçuk dakikaydı. En azından üç dakika kırk beş saniyeyi geçebilmiştim. Bir buçuk dakika intro koydum ve artık herşey hazırdı Chen'ime kavuşabilecektim. Videoyu yükledim ve elime peluş kedimi alıp onu severek kahkaha attım artık YouTube'un veled topluluğu ve annesi babası tarafından umursanmayan çocuklar beni izleyecekti ben YouTube'un yeni slimecı Salih Reyizi olacaktım hemde slimecı Reyis-i Burdur ismiyle Chen benim olacaktı Hahahahah!

Karasevda PorchenWhere stories live. Discover now