konser

667 85 81
                                    

    Allah'ım konser günü bu gündü. Sabah 8'de kahvaltımı yaptım ve kahvaltıda tatlı patates yedim çünkü Chen öyle yapıyordu. Saçımı yıkadım hamamda kendini keselettim artık anadan doğma temizdim. Sonra kıyafetlerimi giydim tek kişilik çadırımı ve aksiyon kameramı aldım ve konser yerine doğru gitmeye başladım.

     ( Burdur'a hiç gitmedim ne nerde hiç bilmiyorum o yüzden sallıycam) Burdur Stage 'e çok az kalmıştı çok heyecanlıydım belki VVVİP olduğum için onların özel odalarına bile girebilirdim ahhğğ bunu düşünmek bile beni ıslatabilir.

    Sonunda konser yerine varmıştım. Çok az kişi vardı çünkü saat daha 9'du.

    Korumalara biletimi gösterdim içlerinden biri beni işaret edip yanındakine "Bak bu Erkan oppa çok sevimli değilmi?" Dedi. Güldüm demekki benim de hayran kitlem vardi.

    VVVİP olduğum için eşya alımında öncelikliydim hemen lightstick, üzerinde ışıklarla Chen oppa dola kobrayı boynuma yazan bi karton parçası, bileklik ve paramı heba edebileceğim her boku aldım.

     Yanımda üç beş VVVİP olan kız vardı Chen'e yan gözle bakaıyor olabilirlerdi ya da Porchen shiplemiyo olabilirlerdi bu yüzden hepsinin ebesini çaprazlamak istiyordum. Hepsi zengin züppe ırıspı kızlardı kesin Chen'e göstermek için bu kadar açık giyinmişlerdi. Ama Sorry But Chen İs Mine diyen tişörtüm herşeyi anlatıyordu Chen benimdi.
  
     Konser geceydi ama ben mal olduğum için saat 9'da gelmiştim neyseki çadırın vardı hemen sahnenin dibine çadırımı kurdum kameramı hazırladım çadırın içine girdim ve kayıt düğmesine bastım.

    Merhaba arkadaşlar ben Porçay ama insanlar bana "Aaaaa Chen'le shiplenen adam!" derler. Bugün çok heyecanlıyım çünkü sonunda konsere gelebildim daha 11 saat var ama ben erken geldim belki fanmeeting vardır diye. Deli gibi heyecanlıyım durun size dışarıyı göstereyim *çadırdan çıkar* evet arkadaşlar böyle biyer aaa bı araba geldi oha içinde Chen var hemen peşinden koşmalıyım. Laan kulise gidiyorlar koş koş koş koş arabadan ilk önce Suho indi. Hemen odaya girdiler oha oha oha Lay'de gelmiş çüş Tao,Kris,Luhan'da var(Y.N. benim için hala 12 kişiler) yuğamına koyayım Chen indi Chen indi ay bana birşeyler oluyor gözüm karardı ama hayır bayılmamalıyım çadır kalsın orda ben kulisin önüne yatayım. Gelin arkadaşlar kapıyı dinleyelim ehehehe yaşasın sasaeng gücü
Chan:
— iyi oldu lan Türkiye'ye geldiğimiz lahmacun denen şey bir harikaymış
Kimin sesi lan bu sanırım bu Chanyeol'du

Xui:
—Ben kas şov yapçam ehehehe doktorlar para kazansın biraz
Bu yüzde bin beşyüz Xuimin'dir.

Chen:
—Xui egonu kenara çeksene seni göremiyorum
Ahhğhh bu ses işte Chen ne kadar zeki tam kapak laf buldu bu kapak kolay kolay çıkmaz

Xuimin:
—Chen ayy çoh komihsin o kadar komik ki gülmeyi unuttum hatırlayınca gülerim
Suho:
—hadi fanmeetingi başlatalım Exo-L'leri çok beklettik

Duydunuz mu fanmeeting başlıyor hassiktir noluyo amk*Chen kapıyı açar ve Ömer kulisin içine düşer*

Chen
Kapıyı açtığım anda içeri bişey yuvarlandı bune lan bacakları falan var bunun aaa insan lan bu, sanırım fanlarımızdan biriydi. Ona elimi uzattım o anda gözlerimiz buluştu göz bebeklerimiz birbirlerinden başka hiçbir şeye bakmamaya yemin etmiş gibi birbirimzde kalakaldı. Onun yüzüne inceledim çok yakışıklıydı hele o kaşları... Oda bende takılı kalmış gibiydi. Elleri titreye titreye benim elimle buluştu. Sessiz bir şekilde özür diledi ayağa kalktı ve üstünü düzeltti o bana bakarken ben onun üzerindeki tişörtte takılı kalmıştım.

Dövmeyin ve vote pek umrumda değil  çoğu kişinin yaptığı gibi vote atmadan geçebilirsiniz benim için sadece okunma önemli

Karasevda PorchenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin