10. Bölüm

1.2K 261 14
                                    

• Güncel Gürsel Artıktay - uzak yol

• Güncel Gürsel Artıktay - uzak yol

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Bölüm ithafı; ffjzgxkdkky

Ölüm Kokan Papatyalar

10. Bölüm
Rüya

Yeşil gözleri siyah saçlı kadına değip ardından bir kez daha bana döndüğünde söyledikleri beynimin kıvrımlarına çarpıp yeniden yankılandı.

"Otel müdürü ile görüştüm. Güvenlik kameralarını bana yolladılar..." Dedi ve devam etmeden  önce kısa bir es vererek soluklandı.

Tırnaklarım avucumun içine iz bırakmak ister gibi daha derine saplanırken dizlerimin titremesine engel olamadım. Kalbim artık kan pompalamayı istemediğini belli edercesine teklediğinde gittikçe durumumun kötüleştiğini haber veriyordu.

Kaşlarım kalbimdeki sızıyla çatılırken elimi sol göğsümün üzerine koymamak için savaş verdim.

"... görüntülerde kör noktada kalmışsın. Hiçbir şey gözükmüyordu." Diyerek mavi gözlerime daldırdığı yeşillerini çıkartarak Hande'ye çevirdi.

Kalbim kaburgalarıma uyguladığı baskıdan vazgeçip düzenli bir ritim yakaladığında birkaç saniye önce ızdırap çekerek giren nefesi dudaklarımın arasından rahatça verdim. Kavisli kaşlarımın alnımda yaptığı kırışıklık eski haline dönerken avuç içime eziyet eden tırnaklarımı çektim.

"Zaten onun pek bir önemi yok." Diye karşılık verdi siyah saçlı kadın zehir yeşillerinin sahibine.

Ne zaman görsem karışık olan saçları dağınık siyah tutamlarını alnının üzerine bırakmıştı. Hande'nin söylediğine karşılık kafasının aşağı yukarı salladığında saçları konumlandıkları yerden kalkmış havada süzülüp yeniden alnını bulmuştu. Uzun kıvrımlı kirpiklerinin çevrelediği gözleri bir süre boş boş etrafta dolanmış ardından odadaki sessizliğe bir kez daha son vererek konuştu.

Vişne dudaklarının üzerinde dilini gezdirerek ıslattığında parlak görünümü aklımda dolaşan müstehcen sahnelerin başrolünü oynuyordu. Beyaz dişleri dudaklarının hareketlerinde arka planda inci gibi parlıyordu.

"Doktor yapılan testlerde bir şey çıkmadığını söyledi, Ahmet'te yolda geliyor zaten. Artık bize müsaade." Dediğinde gideceğimizi belli eder gibi bana baktığında oturduğum yerden kalkarak yanına doğru ilerledim. Topuklu ayakkabılarımın uzattığı boyum hala yanında kısa kalmamı sağladığında cüssesini zannettiğimden daha kocaman olduğunun farkına varmıştım.

Ölüm Kokan Papatyalar Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ