#23

28 1 0
                                    

amelia

ik sta op en kijk naast me en zie dat ik op de bank in slaap ben gevallen met yassin omar en zijn vrienden iedereen is in slaap gevallen . whaha besef dat hun zelfs al matrassen hadden neer gezet . ik sta op en maak yassin wakker en gebaar om mee te komen . we lopen naar boven naar me kamer ik kijk hem aan hij is echt dood moe . ga slapen zeg ik en maak mijn bed goed . hij knikt en gaat liggen . kom komt er uit zinn mond zijn stem zo sexy. ik grinnik zo meteen ik ga even snel douche ja en kleren voor jou zoeken . ik ga snel onder de douch was mn haren en haal mn make up weg . als ik klaar ben trek ik mijn lingerie aan en mn nike tech fleece broek en een croptop.ik stap de badkamer uit en ga naast yassin liggen en binnen no time val ik weer in slaap.

ik word wakker en kijk naast me en ik zie heen yassin . ik loop mijn douche in en was mn gezicht en poets mn tanden dan draai ik me " aaah" gil ik . daar staat yassin inneens in de douche ik doe mn handen voor mn ogen en loop naar mn kamer en pak snel mijn telefoon en ik ga voor mijn klaptafel zitten en ik maak een spiegelfoto met "goodmorning 😩😩" en plaats de tijd erbij 14.30. wajooo zo laat al ik scrol nog wat door mijn social media en dan sta ik op en loop naar mijn kast om iets anders aan te doen.

 wajooo zo laat al ik scrol nog wat door mijn social media en dan sta ik op en loop naar mijn kast om iets anders aan te doen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ik loop naar de andere badkamer en ik doe snel mijn kleren aan en doe mijn haar in een staart en klaar .
gaan we naar de stad zegt yassin dan . kom naar roermond met omar zeg ik dan . tuurlijk zegt hij en geeft me een kusje .

yassin

ik kijk naar mijn wifey ze is gewoon zo leuk ,lief,zorgzaam, sexy asf. ik hou van haar zo erg niet normaal . deze outje staat der zkr weten .
ik kijk op mijn telefoon en heb meteen 100 appjes . hmm vd boys .

boys 🤝;
_jemar ; we hebben echt facking grote problemen kk
gino; ?!
jemar ; die daggoes van meneertje die zich baron noemt
gino; wtf willen ze nou weer
mohammed; pleass laten ze stikken hoor jenoen
ayoub;rt
zaka; we gaan invallen ze toen toch stoer we gaan et weghalen vriend !
ik; boys faka niemand gaat iets doen nu naar het pand ik ben der binnen een half uur en iedereen moet er zijn!!

ik moet gaan sorry schat. waarom vraagt ze verbaast . werk zeg ik droog. ze kijkt me boos aan en loopt naar boven lekker dan vrouwtje boos.
ik krijg een sms binnen.

onbekend; pas goed op haar want op een dag ga je der zoeken en niet vinden .

faka met deze persoon ik antwoord met
ik ; luister ik weet niet wie de fock je bent maar maak me hoofd niet heet ja !
onbekend; praat niet stoer want je gaat me smeken .
ik; haha ik smeken je kent me niet !
onbekend ; haha dat denk jij .
en ik wou iets terug sturen maar het nummer werd geblokkeerd tering mongool roep ik boos en ik sla de deur hard dicht. ik bel mijn mannen en beveel ze om voor het huis van amelia te gaan staan en ook verspreid er om heen . als die gene sireus ben dan ben ik voorbereid . ik stap in mijn auto en kijk naar amelia haar raam en daar staat ze te kijken ik maak snel een foto met snap en plaats erbij . "dont be mad i stil love you ❤️" . ik kijk nog 1x en zie dat ze weg is . ik rij weg met volle gas richting het pand .

ik kom aan en ik parkeer mijn auto en ik pak mijn geweer en nog andere dingen die handig zijn om mensen mee nee te steken en verstop ze op verschillende plekken en dan stap ik uit.

goed mannen stilte ik wil weten waar het pand is van die homo en dan werken we het plan uit .
is goed baas roepen ze allemaal ik knik en loop naar mijn kantoor en ga zitten en regel alles want iedereen die hier zijn coca of heroïne koopt moet betalen je krijgt 4 weken uitstel en na die 4 weken heb je een probleem en geen ene rede geld en natuurlijk is er één zo dom om dan niet te betalen en na de 4 weken ook niet . ik sta op en doe mijn kogelvrije vest aan en doe mijn blouse weer aan . en mijn broek ook ik trek mijn loubs aan en doe mijn canada gouse body warmer aan en klaar ik steek nog ik mn zakken 2 mini guns ik loop naar beneden en roep mohammed , ayoub,gino en jemar.
mannen we hebben weer een sukkeltje zeg ik . ze beginnen te lachen dom dom dom zegt gino dan . we stappen allemaal in zwarte range rovers met getinte ruitje. ik ga met gino . mohammed met jemar en ayoub. onderweg luisteren we nog sven alias en boef en rappen mee.

aangekomen geef ik het seintje en we vallen binnen .ewaaaaaa daggoes roep ik . betalen vriend roept ayoub en slaat met zijn geweer op de tafel.
ze knikken bang er is iets mis voel ik. iedereen liggen roep ik vol woede ik loop bij iedereen langs en schiet een kogel door hun been .

lachend lopen we het gebouw uit.
sukkel moest hij maar betalen zegt gino
we rijden naar het pand ik douche me en rij richting mn huis .

amelia

ik kijk uit het raam naar zijn auto waarom doet hij dit zich zelf aan het is zo tering gevaarlijk. zuchtend draai ik me om en ga op mijn bedliggen ik wou dat hij me begreep.
na 10 minuten zitten na te denken sta ik op en loop naar de badkamer en neem een lange warme douche . als ik uit de douche ga komt iets me te binnen ik had een uitnodiging van souhaila voor een feestje dat ze officieel vrouw is en ze wilt het graag vieren met haar goeie nichten en schoonfamilie en goeie vriendinnen . het is een club die haar man heeft afgehuurd voor haar . eindelijk iets leuks met surinaamers . ik bel haar snel op

(gesprek tussen souhaila en amelia )
a; hey schat hoe gaat het als getrouwde vrouw.
s;o hey amelia super goed ik ben zo gelukkig .
s; kom je naar het feestje je moet echt komen super gezellig word het.
a; haha daarom belde ik en natuurlijk om te vragen hoe het gaat enzo.
s; haha ja het gaaat echt top top en met jou.
a;nehh niet zo als gehoopt maarja het is niet altijd een feest.
s; vertel het schat
a; nee nee ik wil je niet moe maken met mijn problemen schat .
s; jawel schat je gaat het me vertellen .
a; oke oke het is yassin hij is niet goed bezig en ik wil heb zo graag helpen maar hij doet dan meteen kort af en boos snapje .
s; ik snap het zeker praat met hem gewoon inneens tussen door zeg gewoon ja ik wil je helpen ik wil je veilig hebben .
a; dankjewel dat is wat ik denk maar ik ben bang om het te vertellen.
s; wees open en eerlijk dan komt het goed en hoop ook dat het wederzijds is.
a;dankje dankje lieve schat .
s; je moet echt komen weetje kom naar mijn huis om 18.00 dan ga je met mij mee in de limousine .
a; nee jo dat meen je niet .
s; ja als je niet komt kom ik je ophalen hoor ohja en trek iets leuks aan gewoon voor een avondje schat .
a:hahaa komt goed schatje tot later
s;bye bye.
wat een schat ik ga nu naar de stad om een paar cadeautjes te halen . ik stap mijn auto in en race richting de stad en loop de zara binnen de lv en de gucci en koop een paar ditjes datjes . ik loop weer naar de auto en voel gewoon dat er iets zwaar mis is echt zwaar . en voor dat ik het weet word alles zwart.

Weet ik dit zeker ?Where stories live. Discover now