#13

28 2 0
                                    

-amelia
Zuchtend word ik wakker en kijk om me heen kzie alexia al op der tel . Ik kijk op mn telefoon 14.30 . Wow .goeieemidaaagg zegt amelia dan. Goedemiddag zeg ik zuchtend. Zo moe pff . Ik sta op en ik bekijk mezelf in de spiegel wtf . Ik kijk amelia aan die me uitlacht . Wat lag jij a zwijn zeg ik dan lachend ."sorry he vriendin" "hahaha sorry he hahaa " "gaga" "ga jij slapen " "ja wil ik ook maar ik moet naar huis" .
Hmm is goed antwoord ik. Ik loop naar mn kast en pak een lange jurk snel en doe die aan en ik doe mn haar in een hoge knot ,ik loop naar de badkamer en poets mn tanden,was mn gezicht etc. Als ik klaar ben loop ik naar beneden waar jajaa yassin zit. Als  ik hem zie word ik zo blij van hem niet normaal . Ik ren naar hem toe en knuffel hem van achter."wie is dit ?" Hmmmm een hele mooi,lieve,schattige,perfecte princes genaamd amelia. Correct ma friend antwoord ik lachend en ik geef hem een kusje.goodmorning princes van me zegt hij en geeft me een kusje op mn mond . Ik kijk hem van top tot teen aan . Oehh looking like a snack. Hij heeft een broek aan van balmain,gucci polo,rolex,en gwn nike air presto zwart.hahaha .i know allemaal voor jou en hij knuffelt me . Ahw zo lief. Zegt alexia dan en omar . Ik kijk ze bloosend aan.

4uur later.



ik log op de bank met yassin hij is heel erg druk bezig met zn telefoon ik weet totaal niet waarom.

schatje vraagt hij ineens,"hmm'' 'wil je mee naar marokko voor 5 dagen op vakantie '. ik kijk hem aan dat is veelste duur voor mij. nee hoor alles op mijn kosten zegt hij vastbesloten. maar voor mij niet en hij geeft me een kusje in mn nek. ik draai me om en kijk hem aan.pleass? me oke voor deze keer zeg ik dan maar.dankje,dankje,dankje zegt hij dan . ik glimlach naar hem. ga dan inpakken we gaan vanavond al zegt dan. rustiggg he zeg ik lachend sorry schatje zegt hij. ik loop naar boven naar mijn kamer ik hoor voetstappen.dan word ik tegen de muur geduwd en ik kijk in de ogen van yassin.wollah ik word gek van jou en hij geeft me kusjes in mn nek en op mn mond. y y y yassin laaat meee zeg ik zachtjes. wollah jij maakt mij ook gek en ik maak me los en ik duw hem tegen de muur en ik geef hem allemaal kusjes. daarna geeft hij me knuffel ik ben zo gelukkig met jou zegt hij dan met een smilke die er echt totaal niet af kan. ik ook met jou en ik loop naar mn kleding kast en ik pak mn koffer in.neem dit mee en hij laat een setje lingerie zien.ja dikke amhoela zeg ik en ga verder met inpakken. alsjeblieft als wij ooit gaan trouwen doe dit aan. kkr geil. tfooeeee vieze verotte aardappel zeg ik lachend. ik ben yusu please misschien en ik kijk hem hc aan en ik pak het setje lingerie en ik doe het netjes in mn kast deze keer op een speciale plaats. aljesblieft kan je dan deze juk aan doen hij kijkt me aan. okeokee jurk kan ookal is hij heftig. ik draag hem wel binnen zeg ik lachend maak niet uit alleen maar beter kan ik op de bank zitten en heeel de dag naar je lekkere lichaam kijken lieve schat zegt hij dan. oh lord zeg ik en doe de jurk in mijn koffer.

waarom ik deze jurk heb ik weet het echt totaal niet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

waarom ik deze jurk heb ik weet het echt totaal niet.


als ik mn koffer helemaal heb ingepakt doe ik een ander setje kleding aan .


als ik mn koffer helemaal heb ingepakt doe ik een ander setje kleding aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

en ik doe er gucci slippers onder want is kapot warm vandaag

en ik doe er gucci slippers onder want is kapot warm vandaag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

looking like a snack en yassin kijkt me aan. thankyouu en ik doe mn krullen in een hoge staart. kom we gaan langs mn huis want ik moet nog mn koffer gaan halen.is goed ik loop naar beneden en ik grpet mn broertjes enz.





aangekomen schiphol

we lopen naar de gate en stappen in het vliegtuig ik ga zitten en ik leun op yassin en meteen val ik in slaap.


salam,goedenavond. we zijn aangekomen je kan opstaan en je spullen pakken en het vliegtuig verlaten. Fijne tijd hoor ik door de intercom.

ik kijk naar yassin wajow morning face haha. hij kijkt me glimlachend aan we staan op en we pakken onze handbagage.


zuchtend loop in in het huis van yassin zelfs hier is het groot en beveileging.


schatje kom is zegt hij dan .ik loop naar hem toe.

ik moet wat zaken doen vanavond ik ben heel de nacht weg.

werk?, je zei vakantie. ja eingelijk mkoest ik werken. jajoh lekker lioegen was maar eerlijk geweest dan was ik thuis gebeleven zeg ik boos. daarom juist. egoist zeg ik uit woeden en ik loop weg flikker ik wil dit niet man. waarom heb ik een relatie met hem.hij is gewoon perfect zo een goed hart en lief. pff ik loop naaar boven en dope een nike pak aan want nu is het afgekoelt en iok doe mn nike air presto zwart aan. doei roep ik en pak mn telefoon en ik loop het huis uit. ik hoor hem nog roepen. pff kdacht dat we eerlijk waren tegenover elkaar., ik loop door en ik bots tegen iets een man ik kijk hem aan. kijk uit man kkr flikker en wil door lopen maar ik word tegenhouden en er word een zak over mn hoofdgedaan en ik word ergens in gegooit. kkr zooi roep ik boos. kkr morkaan.

ik hoor ze arabischy praten :"tfoe we kunnen haar niet verstaan maar ze schold zeker ". ja psygopaat kkr verotte verkneukte aardappel roep ik boos en ik begin fk hard te huilen. hou je bek kech word er gezecht in het6 arabisch. ja doei antwoord ik in het nederlands. en begin te bidden., lat allah met me zijn .

OEHGHGN SPOANNEND KBEN BENIEUWD AHAHA SIKE KWEET PRECIESB HOE HET GAAT LOPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYE

Weet ik dit zeker ?Where stories live. Discover now