#7

32 1 0
                                    

Yassin :
Oke helaas is het ook voor werk ik moet het haar vertellen gewoon eingelijk. nu ja want als ze naar huis wilt kan het altijd ik kan haar echt niet dwingen. Schatje zeg ik en kijk der eventjes sireus aan. "Ja?" Oke uhmm het zit zo ik zit in de drugs en eingelijk moet ik 1 klusje doen .

Amelia: Zo eindelijk hij is volwassene geworden om het te vertellen. Ik kijk hem aan . Dacht je dat ik dom was dat ik het niet wist lieve schat zeg ik en kijk hem aan. "Dus je wist het" ja tuurlijk hoe ken je anders mn broer en kent mijn broer jou zeg ik zuchtend. Vind je het erg ?vraagt hij. eingelijk wel ik zou het liefst willen dat je stopt want het is niet echt rustige werk wat je doet zeg ik dan . Is goed hbiba komt goed zegt hij. Geeft een kusje op mn hand ik kijk hem aan. Ik doe dit omdat ik van je hou he lieverd zeg ik mooi zegt hij en hij rijd ff snel door .

3 uur later.
Pff eindelijk zucht en ik plof op het bed en yassin ploft naast me nee hij trekt me op zicht .hij lijkt heel dat bed ik ben echt klein met hem . Ik kijk hem aan en ga snel der van af ik ga douchen dan kom ik ja ? zeg ik "ga maar" antwoord hij.
Ik neem een snelle douche en was mn krullen snel . Als ik klaar ben style ik mn haar en maak het droog .

 Als ik klaar ben style ik mn haar en maak het droog

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

En ik doe mn kleren aan

En ik doe chanel parfum op

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

En ik doe chanel parfum op. ik loop naar de "woonkamer" en kijk naar yassin hij is gewoon perfect en zo aardig en gezellig. Ik hoor gekuch . Ik draai me snel om . Schaam je niet zegt hij pakt mn hand en draait me om . Ik moet wat doen je gaat mee ,Zegt hij . Ik mee? Ahahha je bent gek zeg ik . Hij kijkt me aan. nee grapje 1ste en laaste keer . I love you zegt hij dan straks gaan we dan naar de eifeltoren.
Ik geef hem een kusje op zn mond . Wollah doe dit nu nog nii want je gaat me echt gek maken zegt hij in mn oor. Ik kijk hem aan sorry zeg ik en ik geef hem een kusje op zn mond  ik kijk hem aan. Die blik nii normaal grappig.
Ik word in een bericht getagt . 

Yassin

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Yassin.a : 😳🤤MyWifey 💍 issa peng thing🙈.

"Yass ,Deze foto is zo oud zeg ik lachend ." Maak niet uit even mooi antwoord hij en knijpt in mn billen. Hey doe eens even normaal zeg ik een accentje .

We komen aan op een afgelegen plek fucking eng. Hier pak zegt yassin en geeft me een pistool . Wacht hier en wees stil . Ik knik en doe ogen dicht .

Ik word wakker door kusjes in mn nek . Ik maak mn ogen open en pak snel mn pistool. En kijk beter het is yassin. sorry lieverd zeg ik lachend geeft niks lekkertje.en we rijden naar de Eiffeltoren. Aangekomen kijkt hij me blij aan kom zegt hij en we lopen naar de Eiffeltoren en gaan erbij zitten.zo rustgevend gewoon en we genieten van elkaar yassin kijkt me heel de tijd aan . Kom zegt hij en we lopen naar een restaurant en we nemen plaats en eten onze etentje op.

We lopen moe de hotelkamer in. Pfff kga gelijk douchen zegt yassin en trekt me mee. Ik kijk hem aan wajo deze blik beschrijft gewoon dat hij wilt dat ik meega. Oke hijs gek. Yassin ga maar ik wacht wel , hij knikt sorry prinsjesesje zegt hij glimlach en pak mn kleren uit .

Eindelijk zeg ik en ik ga van mn telefoon af. Ik kijk omhoog "babs" zeg ik zachtjes . Pfff zijn lichaam niet normaal mooi.en zn haar helemaal mooi mag ik je haar doen morgen zeg ik met een smile . Voor een kusje ik glimlach en geef hem een kusje zijn lippen gewoon te zacht.

Ik neem snel een douche en daarna ga ik bij yassin liggen en val al snel in slaap bij de liefde van mijn leven
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
691 woorden
Korthoofdstuk maar hopelijk leukk❤️❤️

Weet ik dit zeker ?Место, где живут истории. Откройте их для себя