Nog meer familie

37 1 1
                                    

Derek Hale

"Dus we hebben een nichtje? En ze weet niet dat we weerwolven zijn?" vraag ik aan Peter. Hij moest persé met ons praten.
"Ja we hebben een nichtje Derek, luister nou eens een keer" bitst Malia naar me. "Geen tijd voor ruzie we moeten het haar gewoon vertellen." zegt Peter terwijl hij het laatste koekjes op eet. "Je wilt het haar vertellen, een meisje uit New York die dagelijks naar Starbucks gaat en perfecte kleding aanheeft? Pap stop je bent echt dom bezig." Malia neemt een slok van haar drinken en ik zie aan haar blik dat ze het er echt niet mee eens is.
"Je moet haar sowieso over Malia vertellen, en ja Malia we moeten haar wel alles vertellen want ik weet zeker dat zij ook iets is." ik neem een slok van mijn Cola die inmiddels al lauw is geworden.
Peter kijkt me met een ernstige blik aan en als blikken kunnen doden dan was ik nu best wel dood. "Ze is niks, dat hebben haar ouders zelf gezegd." zegt Peter. "Hoe kan ze niks zijn als haar ouders beide weerwolven zijn?" Malia kijkt vragend naar Peter en dan weer naar mij. Peter zucht "Haar moeder was een banshee" hij draait zich naar mij. Ik zucht. "Peter je weet wat er gebeurd als een banshee en weerwolf kinderen krijgen.." volgensmij is die man echt dom.
"Wat gebeurd er dan?" ik hoor een nogal bekende stem en zie het hoofd van Scott.
Malia loopt naar hem toe en zoent hem. "Gadver doe dat maar lekker ergens anders." zegt Peter terwijl hij zijn handen voor zijn gezicht houdt. Scott komt aan tafel zitten en kijkt mij aan. "Als een banshee en weerwolf kinderen krijgen kun je, nouja een Hellwolf krijgen." zeg ik hem.
"Een nogal gevaarlijke soort shapeshifter, het is namelijk een wolf en hellehond in een. Ze bezitten veel kracht en als je niet weet hoe je daar mee omgaat ga je moorden." Scott kijkt geschrokken. "Bla bla bla, Derek ze is geen Hellwolf ze is 19 en nog niet getransformeerd vaak zijn ze 16 als het gebeurd dus maak je nou niet zo druk." Peter is weer eens geïrriteerd.
Mijn ringtone gaat af. Het is Phoebe.
"Hey Phoebe"
"Derek, waar woon je ik wacht al zeker 1 uur op antwoord."
Ik geef haar mijn adres en hang op. Dit gaat een gezellig reünie worden. Not

Phoebe Hale

Gelukkig is zijn adres op loopafstand en heb ik het binnen 10 minuten gevonden. Het ziet er nogal dood uit. Ik schuif de deur van zijn loft open en zie daar; Peter, Derek, een meisje en een jongen aan tafel zitten.
Derek loopt naar me toe en omhelst me. "Leuk je weer te zien" hij glimlacht, doet hij nooit dus er is iets aan de hand.
"Wat is er aan de hand?" vraag ik hem.
"Ik wil je aan iemand voorstellen" hij wijst naar het meisje "dit is Malia je nichtje." Ik kijk hem vragend aan. "Nichtje sinds wanneer heeft Peter überhaupt iemand gehad?" ik kijk hem aan. Hij glimlacht super raar. "Lang geleden, en lang verhaal maar ik ben dus je nichtje." het meisje heeft een geïrriteerde blik op haar gezicht. "Oké nou ik ben Phoebe, en wie ben jij? Mijn lost brother ofzo." Ik kijk naar de jongen. "Ik ben Scott het vriendje van Malia." hij heeft echt schattige puppy ogen en ja oké hij is best knap. "Aha, oké uhm heb je hier koekjes?" ik kijk naar de lege schaal op tafel.
Iedereen wijst naar Peter.
Ik lach, oké zo erg is mijn familie niet.

That weird love storyWhere stories live. Discover now