Stom, oh ja super stom

50 1 0
                                    

Phoebe Hale
Daar zit ik dan, in mijn moeders afgetrapte auto. Met al mijn spullen. Onderweg naar mijn oom. En daar hebben we zoveel zin in. Not.
Mijn ouders zijn ook zo slim om tegen een boom aan te rijden. Nu lijkt het alsof ik niet van ze hield. Ik hield wel van ze hoor, maar zij hadden het altijd te druk. Ik heb geluk dat de vader van mijn beste vriendin bij de politie werkte anders wist ik nog steeds niet waar ze waren.
Welcome to Beacon Hills
Oh nee, we zijn in de hel hoor.
Hier is mijn vader opgegroeid, en nu gaan we naar mijn oom. Peter. Aka irritante "ik ben zo grappig" oom. Hoeveel mensen hier in 1 jaar dood gaan is gewoon vaag.
Ik parkeer bij het appartementencomplex van mijn oom.
Ik druk op de bel.

En dan opent mijn favoriete geweldige oom de deur. "Als het mijn favoriete nichtje niet is." hij praat met een grote grijns die me mateloos irriteert nu al. Hij omhelst me en helpt me de spullen naar binnen te zetten. Ik kijk even rond. Stoffig en vies en lelijk. "Wat is dit, een hol waar wolven leven?" ik kijk hem met vieze blik aan. "Soortvan wel ja." komt er uit zijn mond.
Mag ik hem slaan please.

Ik heb mijn kamer een beetje "ingericht" en gepoetst. Het begint ergens op te lijken. Peter moest iets belangrijks doen dus heb ik genoeg tijd voor mezelf. Oh ja, ik kan op bezoek gaan bij mijn neef. Ik app hem;
Derek (laatst gezien 04:52)
Welk normaal mens kan dan pas slapen, volgens mij is er iets goed mis met hem hoor.
Hey ben aangekomen app je adres is dan kom ik langs. En heb koekjes want Peter heeft niks.
App ik hem.
Na een halfuur nog geen reactie te hebben gehad besluit ik maar koekjes te gaan halen.

Ik loop langs de high school waar mijn moeder en vader elkaar hebben ontmoet. Kots neigingen begin ik er van te krijgen.
Ik hoor een harde knal en wat kraken.
"Oh shit sorry ik zag je niet." ratel ik. Ik kijk in de ogen van een best wel schattige jongen.
Hij wrijft in zijn nek "Oh geen probleem ik was zelf ook niet aan het opletten." en klein glimlachje ontsnapt en ik steek mijn hand uit zodat hij op kan staan. Maar hij schudt mijn hand "Ik ben Liam"
"Ik ben Phoebe, en ik wou je eigenlijk omhoog helpen." ik moet lachen om hem. Hij lacht ook en pakt daarna mijn hand en staat op. "Oh ik heb je h- ik denk hockey stick gebroken" ik kijk naar de gebroken stick op de grond "ik betaal wel een nieuwe."
"Hoeft niet hij is van school, en het is een Lacrosse stick." hij glimlacht en pakt de gebroken stick op.
"Oh oké, fijne dag verder! En succes met lacrox ofzo"
Ik loop door naar de supermarkt. Ken ik tenminste iemand die niet familie is.

Ik loop de supermarkt in en ga naar de koekjes afdeling. Ik zoek naar de oreo's birthday cake flavor. En raad eens, ze zijn uitverkocht. Ik vind deze stad nu al stom, oh ja super stom.

That weird love storyМесто, где живут истории. Откройте их для себя