IV

28 0 0
                                    

Hanna

Met moeite probeer ik terug mij ogen te openen. Meteen zie ik het witte licht maar dit keer komt het van een lamp. Rustig haal ik adem en kijk rond. Ik voel nog steeds het brandend gevoel maar al veel minder en op 1 bepaalde plek het hardst. Rustig probeer ik er naar toe te kijken. Er zit een naald in. Ik volg het kleine buisje en het hangt vast aan een bloedzak. Met moeite ga ik wat rechter zitten. Achter me is de muur licht groen en in de gang zijn de plaatjes net dezelfde kleur net zoals de nummers van de suits ( zie media). Voor me is de muur beschildert met een soort van vlinders. Ik heb een groot raam met het uitzicht op een park. Na 15 minuutjes naar mensen en vogels te kijken die in het park zijn komt er iemand binnen. Hanna! Roept Seba blij. Je ziet de angst in zijn ogen weg trekken. 'Hey.' Zeg ik rustig terug.
Wat is er juist gebeurt? Vraag ik voorzichtig. 'Naja je was de hele avond met een jongen aan het lachen en dansen en toen je terug van het toilet kwam was hij met een ander meisje. Je raakte helemaal overstuur en vertrok met je scooter. Ik ging je achterna.' Hij krapte in zijn nek. 'En dan?' Vraag ik bezorgt. 'Je keek om maar je zag niet dat er een auto afsloeg." wat is er daarna gebeurt?' Vraag ik snel. 'In je been zaten vele scherven maar dat is al opgelost maar zoals je wel voelt is er een grote snee boven je wenkbrauw.' Zegt hij bezorgt' je bent veel bloed verloren' gaat hij door. 'Verder nog iets?' Vraag ik bezorgt. Voor hij kon antwoorden kwam er een verpleegster binnen gelopen. 'Je mag morgen ochtend weer naar huis als je het rustig aan doet met je been en hoofd' zei de verpleegster 'ook mag je een week niet sporten'.
~~~
Mijn ouders, Mike en ik lopen samen het ziekenhuis uit. Sebastian ging gisteren avond al naar huis. Ik had gewoon een jogging aan en oversized hoodie. Eenmaal thuis heb ik de dag verder doorgemaakt in mijn bed met Netflix op. De volgende dagen verliepen hetzelfde alleen had ik nog steeds het gevoel dat mijn arm in brand stond waar de naald in zat. Ik besloot om het te negeren.


......................................................

Oke ik weet dat dit hoofdstuk helemaal niet lang is maar volgend hoofdstuk gaan der vanalle dingen gebeuren so stay tuned !!!

Yaass ik heb al 4 lezers bij mijn eerste hoofdstuk en das gwn ni normaal :)

The Mystery Of A DragonWhere stories live. Discover now