II

35 1 2
                                    

Samen met Floor en Laure zit ik op mijn kamer mezelf klaar te maken voor vanavond naar de club te gaan. Floor heeft mijn haar gekruld en een knot gemaakt met de bovenste haren. Ik heb een bordeaux rode crop top met een zwart rokje en zwarte pumps. Floor haar haar ligt gewoon los en ze draagt een blauw jurkje met zwarte pumps. Laure haar haar gekruld, heeft een zwarte kleedje en zwarte pumps.
Net als ik mijn schoenen aangedaan heb, gaat de deurbel. Ik vertrek iets te vroeg en val recht op mijn gezicht. Laure en Floor lachen zich een deuk en trekken me recht. Samen openen we de deur. 'Hallo!' Riep hij nep boos 'Waarom duurde dat zo lang!'. Meteen beginnen Laure en Floor hard te lachen Viktor kijkt ze niet begrijpend aan. 'Ze wou de deur gaan open doen maar ze viel mega hard op haar gezicht door haar schoenen.' zegt Laure tussen het lachen door. Nu schiet Viktor ook in de lach en kijk ik nep boos naar Viktor. Nadat ze eindelijk zijn gestopt met lachen stap ik op mijn mat grijze scooter en Floor stapt achterop Laure neemt haar mat zwarte scooter en Viktor op zijn elektrische fiets die maar liefst jawel 50 km per uur kan !! Onderweg naar Sebastian zijn huis kletsen we nog wat nadat Seba, Mike en Lucas het verhaal van mijn val hebben gehoord en ook weer veelte lang naar mijn goesting hebben gelachen zijn we allemaal onderweg naar de club.
~~~
Eindelijk na een kwartier in de rij gestaan te hebben laten we onze fake ID's zien en gaan door de deur. Er vliegt meteen een geur van alcohol en zweet in ons gezicht. Samen lopen we naar de bar en Lucas bestelt 7 shots. Snel kieper ik de vloeistof door mijn keel. Truth or Dare roept een meisje naast ons en al snel doen er 5 ander samen met mijn vrienden mee. Na een paar rondes ben ik al aangeschoten. 'IK STOP!!' roep ik door de kring. Ik krijg een paar knikken terug en vertrek. Ik ga naar de bar een vraag een sinas. Nadat de barman de sinas en een knipoog geeft ,betaal ik hem en ga op en barkruk zitten. Plots raakt iemand mijn schouder. 'Hey!' Zegt de jongen. Ik kijk in de donker bruine ogen van de jongen en zeg snel 'hey!'. 'Ben je hier al lang?' Vroeg hij. Hhm weet ik eigenlijk niet en glimlach een beetje naar de nog steeds onbekende jongen. Hij staart even. 'Hoe noem je?' vroeg hij. 'Hanna!' Zei ik vrolijk. 'Noah!' Zei hij terug. 'Wil je dansen?"Ja waarom niet?' Hij neemt mijn hand vast en samen lopen we naar de dansvloer. We dansen de helen avond lang en lachen. 'Ik ga even naar het toilet!!' roep ik in zijn oor. Hij knikt , snel wurm ik me door de massa op naar het toilet. Nadat ik mezelf heb opgefrist loop ik terug naar de dans vloer en zie ik Noah met een ander meisje intiem dansen. Het meisje draait om en Noah zoent haar maar trekt snel terug als hij mij ziet. Snel loop ik naar buiten. De koude lucht raakt mijn gezicht. Er rolt een eenzame traan van mijn oog. Snel veeg ik hem weg. 'Je kent hem nog maar net!' Zeg ik tegen mezelf. Ik hoor iemand achter mij en draai me om. 'Hanna!' Wat is er?' Hoor ik Seba zeggen. 'Laat me met rust!' Zeg ik met een schoren stem en loop naar mijn scooter en vertrek. Ik zie Seba op zijn rode scooter zitten en komt me achterna. 'Wat is er?!' Roept hij nog een traan rolt van mijn wang. Snel kijk ik achterom en zie Seba dichterbij komen. Ik draai me terug. Maar net te laat ik zie nog net een auto indraaien in een straat en...


Knal!!...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Boem!! En clifhanger !! Denk ik ? Naja leuk dat je leest!! Hoop dat je het leuk vond!!

Tot het volgende hoofdstuk
Xcx

Verbeteringen of tips zijn altijd welkom xcx
Luv yall!!

670 woorden

The Mystery Of A DragonWhere stories live. Discover now