çöp kutusundaki önemli taslak

1.5K 156 12
                                    

Calum, Faye'in arkasından koşmaya başladı. Bittiğini kabul etmekte zorlanıyordu çünkü Faye ona doğru düzgün bir açıklama yapmamıştı. Onu sevmediğini bile söylememişti. Sadece bittiğini söyleyip ondan ayrılmıştı. Neyse ki yüz yüze konuşmayı tercih edebilmişti.

Ama Calum gerçekten bu seferki suçunu anlamamıştı. Yine ne yapmış olabilirdi ki? Faye'i seviyordu, onu herkesten üstün tutuyordu, o ne derse onu yapıyordu.

Calum kendisini değiştiriyordu.

"Seni burada bekleyeceğim Faye! Bana dönene kadar burada olacağım!"

Faye ona doğru döndü. Ayrıldıkları için mutsuz olduğu belliydi ama Calum kadar yıkılmamıştı. Faye, ilişkide kontrolcü taraftı. O ne derse Calum ona uymak zorundaydı. Çünkü Calum güvenilmez olandı. Ve Calum bu terimin üzerine ne zaman yapıştığını hiçbir zaman anlayamamıştı.

"Dönmeyeceğim Calum. Evine git."

Calum pes etmeden "Sensiz o eve gidemem." dedi.

Ama Faye bu cümleden de etkilenmemişti. "Seni seviyorum." cümlesine bile geri dönmeyen insan buna nasıl dönerdi ki?

Calum, gerçekten canının acıdığını hissediyordu. Daha önce hiç böyle bir duyguya yenilmemişti. Sevdiği kadını kaybediyordu ve savaştığı halde onu geri alamıyordu.

Faye, bu kararını aslında bir ay önce vermişti. Artık Calum'la olmak ona sıradan gelmeye başlamıştı. Faye farklı bir kadındı. Tekdüze hayattan sıkılırdı. Calum'ı yeterince değiştirdiğinde artık değiştirebileceği bir yanı kalmamıştı. O yüzden bu sıkıcı hayata sıkışmıştı.

Faye, özgür bir kadın olduğunu düşünüyordu. Calum'la aynı evde yaşamaya başladığında özgürlüğünün kısıtlandığını hissetmişti. Ve bu onu korkutmaya başlamıştı. Ayrıca artık Calum'ın da bu hayata alıştığını düşünüyordu. Alışkanlık aşkı öldürürdü. İkisinin de maceraya ihtiyacı vardı. Calum'ın kendisini sevmediğini düşünerek ondan ayrılıyordu.

"Eve dön Calum. Bana biraz zaman ver."

Faye arkasını dönüp uzaklaşırken Calum arkasından onun gidişini izliyordu. Artık bir kalbinin olduğunu bile unutmuştu. Kırıkları göğsüne batıyordu.

Fısıltısı parkın sessizliğine karıştı.

"Sensiz eve dönmeyeceğim. Gerekirse ölene kadar beklerim."


Amanda'dan güncelleme: Faye'in Calum'ı sevdiğini unutma. Central Park da senin için fazla sıradan. Yani parkta bekleme bölümünü sil ve kendine fazla yüklenmeden başka bir bölüm yaz. Acele etme. xo

War of HeartsWhere stories live. Discover now