Yeni Bir Sır Mı?

59 7 4
                                    

Kim Seokjin

"Ya! Senin de tahlillerini yapman lazım ne olur bugün gitsek hastaneye?" dedim Jungkook'u ikna etmeye çalışarak. Yapmak istemediği bir şey varsa cidden yapmıyordu bu çocuk. 

"Bir acelesi yok hyung, başka zaman da gidebilirim neden bu kadar ısrarcısın ki?" Saçlarımı karıştırdım ve sabırsızlığımı belli etmemeye çalışarak gülümsedim.

"Doktor dün, en yakın zaman da bütün üyelerin gelmesini söyledi. Diğerlerinin bugün işleri var bizim de vaktimiz geçmiş olur hem." Sıkıldığını belli edercesine nefesini verdi ve ayağa kalktı.

"Senin bir derdin var ama neyse, cidden bazen kim büyük kim küçük sayende anlayamıyorum." Kafasına yavaşça vurup elimde odasına gitmesini işaret ettim. Ayaklarını vura vura odasına giderken gülümsememe engel olamadım. Onun gelmesini Soo Bin'in hastaneye gelme ihtimalinden dolayı istiyordum. Aniden karşılarına çıkmamız onlar için sürpriz olacaktı.

Neden bu kadar çabaladığımı bilmiyordum ama bu daha önce alışkın olmadığım bir histi. O gün o evde özgür olmadığımı bildiğim halde özgür ve rahat hissetmiştim. Çünkü her şey fazlasıyla normaldi. Hee-Young normaldi, Soo Bin normaldi, yaşadıkları hayat ve düzen normaldi. Her gün birileri tarafından eleştirilmiyor veya göz önünde tutulan bir hayatları yoktu. Hayatları, bazen özlediğimi hissettiğim bir hayattı.

10 dakika sonra odasından çıkan Jungkook ile arabamıza yerleşmiş ve hastanenin yolunu tutabilmiştik. Saat çoktan 02.30 olmuştu. 

"Dün neler istedi senden?"

"Kan verdim sadece. Bir sıkıntı çıkarsa ultrasyona alacakmış."

"Umarım bir şey yoktur." 

"Sanmam." Hastaneye yaklaştıkça boğazımda hissettiğim kalbim beni yanlış şeyler düşünmeye teşvik edecek gibiydi ama böyle anda Hee-Young'un yemekte dediklerini aklıma getiriyordum.

Herkes dengiyle birlikte olmalı. İdolsen sevgilin de idol olmak zorunda.

Komik kız!

Hastane dönemecini döndüğümüz de hareketlerimi belli etmemek için Jungkook'a doğru kısa bir bakış attım ve derin bir nefes verdim. Küçük kardeşim ile aramda yeni bir gizleyeceğimiz sırrımız olacak gibiydi. Yeni heyecanları severdim.

Hee- Young

Doktor saatime az bir vakit kala hastane yolunu yürürken Soo Bin'i iyice tembihliyordum.

"Bana bak doktora salak saçma sorular sormak yok, hatta ses çıkarmak bile yok anladın mı?"

"Ya! Boşboğaz birisi miyim ben?"

"Evet öylesin, o yüzden sessiz sessiz dur tamam mı?" Yapmayacağını belli edercesine gözlerini devirdiğinde elimin tersiyle bir tane geçirmek istedim ama burada birine vurursanız maaşınızın bir kısmını alacak kadar para ödemek zorunda kalıyordunuz o yüzden dişlerimi sıkmakla yetindim.

"Onun yerine dediklerini iyice dinle ve ne yapıp yapmamam gerektiği konusunda bana yardımcı ol tamam mı?" Başını anlayışla salladı ve hastaneden içeri girdik.

"Doktor Kim Dong Hyun ile randevum vardı." Sekreter kız önündeki dosyadan ismimi buldu ve yanına işaret koydu. 

"Buyurun lütfen."

Soo Bin ile birlikte Bay Kim'in yanına girdiğimizde yine aynı sıcaklığı ile bizi karşıladı.

"Hee-Young'a! Bu güzel arkadaşını da getirmişsin." Arada merakına yenik düştüğünde benimle hastaneye geldiği olmuştu, Bay Kim'in cidden iyi bir hafızası vardı.

Let's Live Love with Together (BTS/ JİN)Where stories live. Discover now