1.5 ❄️corner

576 77 13
                                    

Medya:James Blunt- Carry You Home


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Arkasından dolaşıp tam karşısına dikildiğimde burnundan soluyordu.Onu daha da kızdırmak istedim.Sinirden köpürsün istiyordum bu yüzden rahat bir şekilde güldüm.

'Sen bana hiçbir şey yapamazsın.Bunu sen de biliyorsun değil mi?'

Gayet neşeli bir şekilde konuşmuştum,hatta nerdeyse ben bile eğlendiğimi düşünecektim.Ta ki beni dirseğimden yakalayıp kendine çekene kadar.Dudaklarımdan refleksif minik bir çığlık kaçıverdi.Aldığım nefes ciğerlerimde tıkanmış haldeydi ve o an gözlerinin lacivertiyle arkasındaki gökyüzünün aynı renk olduğunu fark ettim.Gerçekten onu görene kadar bu renkte göz olabileceğini hiç düşünmemiştim.

Her an bir yerden birisinin gelebileceği okul gibi bir ortamda şiddete maruz kalmak beklediğim bir şey değildi,ama hareketleri korkutmaktan öteye geçemez sanıyorken onun canımı yakmaktan hiç çekinmeyeceğini kolumu sıkarken anlamıştım.Parası olanlar kimseden korkmazlardı,doğru ya.

Hafif uzun ama yüzüne mükemmel uyan burnundan çıkan soluk yüzüme değiyordu.Sırf yenilen ben olmamak için gözlerimi kaçırmadım,ama kendimi onun yanında minicik hissediyordum.Bu kez yüzüne bir seri katil gülümsemesine benzeyen ifadesini takındığında bütün tüylerim ürpermişti.

'Sana öyle şeyler yaparım ki...Hayal bile edemezsin.'

Evet,pekala bana çok kötü şeyler yapabilirdi.Ama sesindeki bu ima dışında hiçbir şeyle beni bu kadar korkutamazdı.Çünkü dudaklarını hafifçe kıvırıp kurduğu bu cümleden çok yanlış şeyler anlaşılıyordu.
Şu an ondan öyle nefret ediyordum ki benim gözümde sokaktaki serserilerden hiçbir farkı yoktu.
Yutkundum ve kolumu çekiştirdim ama elinden kurtulamadım.Çabalamam sadece onu memnun ediyordu ben de durdum.Asla şiddetin onu kullanan kişide tatmin uyandırmasına müsaade etmeyecektim.Gerçekten son çare olarak sakladığım şeyi yapmak üzereydim.En azından onu uyarmayı denedim.

'Beni hemen bırakmazsan kasıklarına tekmeyi yersin.'

'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kardem ❄ kim taehyungWhere stories live. Discover now