Nattens kærlighed

1.2K 36 3
                                    

Nialls synsvinkel.

"Hej jeg er Niall, og du er?". "Jeg hedder Katrine, jeg er jo som sagt Liams kæreste." Svarede hun.. "Fuck" tænkte jeg.. Hvordan kunne Liam ende sammen med hende?.. "Nå Liam, jeg bliver nok nød til at smutte nu. Ses til Cecilies surpriseparty" sagde jeg og gik. Jeg skyndte mig ud i min bil. Speederen i bund og væk var jeg. På vej hjem til min lejlighed.

Cecilies synsvinkel.

Mens vi sad og spiste cookies ringede hjemmetelefonen. "Det er til dem, miss" sagde butleren. Jeg rejste mig og gik ud til telefonen.

"Du taler med Cecilie, snak" sagde jeg.

"Hej Cecilie, det er Emily."

"Hej Emmy"

"Forstyrre jeg?"

"Nej overhovedet ikk. Hva så?"

"Altså jeg skal op til Katty. Hun har inviteret mig derop. Og hun bor i London, så måske kan vi mødes?"

"Jo selvfølgelig. Os alle tre?"

"Ja, vi kan lave en Shoppetur?"

"Jo helt klart."

"Super. Ses Cille"

"Ses Emmy"
**
Jeg satte mig ind til bordet igen, det var vidst aftensmad tid. Jeg kiggede på maden.. "Mormor, hvad er det?" Spurgte jeg hende om. "Snegle" svarede hun. "Er det ikk noget de kun spiser i Frankrig?" "Jo netop!" Svarede hun. Hun begyndte at spise af sneglende, men jeg bare stod og kiggede.. "Cecilie smag nu på dem" "hvor er morfar henne?" Jeg prøvede at snakke udenom. "Han er lige nede hos din mor Han er tilbage i næste uge". Jeg kiggede på sneglen og tog den op i hånden. Føj, jeg lagde den igen og rejste mig. " ellers tak" sagde jeg og gik op på værelset.

Nialls synsvinkel.

Jeg sad bare oppe i vindueskarmen og så på nattehimlen. Alle de stjerner der skinnede smukkere end en milliard diamanter. Min iPhone spillede en smuk melodi, den spillede little things. Uden stemme, bare melodien. Månen kom højere og højere på nattehimlen. Smukt syn. Den kæmper sig vej hele vejen rundt om jorden for at få alle sine stjerner til at skinne. Måske sidder Cille også og kigger på de samme stjerner. De fik mig til at tænke på hende. Jeg skrev en lille godnat besked til hende.

"Hej babe, jeg vil bare lige sige hvor meget du faktisk betyder for mig og du vil altid gøre det. Alt det vi har været i gennem har bare gjort os stærkere. Jeg glæder mig til den dag hvor vi flytter sammen og stifter familie. Hvis du kan holde mig ud til den tid. Du er virkelig det bedste der er sket for mig. Ingen vil nogensinde kunne tage din Plads i mit hjerte!<3 elsker dig! Godnat smukke"

Jeg fik en tåre til at trille ned af min kind af den besked.

Cecilies synsvinkel.

Jeg sad bare og stirrede oppe på natte himlen da jeg fik en besked. Jeg læste hele beskeden igennem to gange. Jeg sad lidt og kiggede på min mobil, da en masse tåre trillede ned af mine kinder. Jeg savner ham og vil gøre alt for at se ham igen! Kan ikk vente helt til i næste uge.

"Skat, jeg savner dig! Glæder mig helt vildt meget til at mødes med dig i næste uge! Og så meget i lige måde med alt!<3 du er min! Og vil altid være det. Godnat skat"

**
__________________________
Awh! Det var et romantisk kapitel. Fik næsten helt tåre i øjenene af at skrive det. Og undskyld for ikk at have været så aktiv, skal nok se om der kan komme et kapitel ud igen imorgen💕 hvis altså nogen vil have det?😳✨ er der nogle spørgsmål angående mig eller bogen? Skal jeg lave en 10 facts about me?❤️😍

Live while we're young [1D & 5SOS]Where stories live. Discover now