Jeg elsker ham så højt

1.2K 38 0
                                    

Nialls synsvinkel.

Jeg gik neden under i køkkenet og lavede pandekager med jordbær. Jeg var ekstremt sulten, men det er jeg jo altid.

"Nialler, jeg savner dig!" Jeg svarede hurtigt tilbage!
"Jeg savner også dig min skat! Glæder mig til at se dig igen". Cecilie var bare så sød, den besked gav mig en dejlig følelse i maven. Jeg vidste lige præcis hvornår jeg skulle overraske hende, på mandag. Den sidste uge inden sommerferien er overe. Jeg lavede min mad færdig og satte mig. Det er snart et år siden Cecilie og jeg så hinanden for første gang. På mandag, ja.

Cecilies synsvinkel.

Jeg lagde min mobil fra mig og gik ind til min mormor. Jeg havde nu boet hos hende i snart 2 uger. Og nej, jeg har stadig ikk fortalt Niall det der med at Jacob kyssede mig. Jeg er bange for at han bliver ked af det, eller værst af alt finder Jacob og kommer i slås kamp med ham. Hvorfor er det så svært at have et forhold, jeg fortæller ham det når vi ses igen. "Hvad er der galt, darling?" Spurgte min mormor. "Jeg har ikk fortalt Niall at jeg har kysset med Jacob...". "Søde, Jacob holdte dg fast. Det var ik din skyld. Og Jacob har desværre en familie der beskytter ham for meget, så de ville ikk tro os hvis vi sagde det.." Sagde hun. Jeg begyndte at græde. "Kom her søde" sagde min mormor og slog armene ud. Jeg satte mig mellem dem og krammede hende. Der kom flere og flere tåre.. "Jeg elsker ham så højt!" Mumlede jeg mellem grådene. "Det ved jeg godt du gør, men hvis han også elsker dig så acceptere han at det ikk var din fejl". Vi sad der lidt.

"Kom ned i køkkenet, Alexandra har lavet cookies" sagde min mormor Og løsnede sit greb om mig. "Hvem er Alexandra?" Spurgte jeg. "Køkkendamen" sagde min mormor. Jeg slap også mit greb og kiggede op på hende. "Jeg kunne ikk ønske mig en bedre rig mormor end dig!" Sagde jeg og grinte. "Og jeg kunne ikk ønske mig et bedre rigt barnebarn end dig" sagde hun og grinte. Vi gik nedenunder og tog nogle cookies.

Nialls synsvinkel.

Jeg havde aftalt det hele med drengene. De får Cecilie til at komme hen til Liam også holdet de en fest, også kommer jeg "uventet". Det bliver den bedste dag!. Jeg sad hjemme ved Liam, vi sad og så toystory. Den kedede mig ihjel, men Liam havde det ret sjovt. Jeg rejste mig og gik ud på badeværelset, og gjorde det man nu gør derude.
Da jeg kom ind igen sad der pludselig eb pige, jeg havde ikk hilst på hende før. "Ahem, Liam hvem er det?" Spurgte jeg ham om.. "Det er min nye kæreste. Sophia og jeg slog op for nogle uger siden." Svarede han, "Hej jeg hedder Niall, og du er?".

**

________________________________________
Uhhh!😳 hvem mund hun er? Og hvordan mund Cecilie reagere på overraskelsen?☺️ det kommer i næste afsnit. Undskyld jeg spørg meget, men er der noget jeg kan gøre bedre?💕☺️

Live while we're young [1D & 5SOS]Where stories live. Discover now