"Undskyld"

1.4K 39 1
                                    

Nialls synsvinkel.

Klokken var 11.35, jeg havde de sygeste tømmermænd. Og Harry fablede om noget med at han lige havde slået med med Michelle. "Du har forhåbentlig en god undskyldning til Cecilie" sagde Liam. Han kom hen til mig og satte sig ved siden af mig. "Jeg har begået en stor fejl Liam." Sagde jeg til ham. "Det er ikk mig du skal sige det til" Liam lød ret hård i stemmen. Det var nok heller ikk det fedeste at få afvide, at man har været sin kæreste utro med en af sine bedste venners kæreste. Og over hele landet taler paparazzier og medier om det. Jeg rejste mig op og bedte chaufføren kører til lufthavnen, jeg skulle tilbage til Cecilie. Og det skulle være nu, Inden det bliver for sent. "Niall, vi har kun fri i 2 dage. Så du skal være tilbage inden kl 14.00 imorgen." Sagde Louis. "Rolig nu. Jeg skal nok nå det" sagde jeg.
Da vi nåede lufthavnen købte jeg en billet, og selvfølgelig kom der lige nogle fans hen til mig. De fik en autograf hver og et par billeder. Jeg fandt hurtigt mit fly og min plads. Så lander jeg om 2 timer. Når man er på turne i Frankrig og man så skal til London.. Og lede efter et specielt hus. Det bliver svært. Men jeg skal nok finde det.

Cecilies synsvinkel.

Det var ret hårdt at se det der igår. Jeg havde lyst til at skrige Niall op i hovedet. Det er bare ikke okay. Vi var som skabt for hinanden, troede jeg. Men Niall har bevist det modsatte. Jeg sad bare inde på mit værelse tildækket af tæpper. Mørket var min eneste ven lige nu. Jeg tog min mobil og tjekkede min facebook. 23 ulæste beskeder. Selvfølgelig er alle sammen hade mails, fordi jeg er jo Nialls kæreste. Jeg tjekkede min instagram, intet spændene. Jo vent, Harry havde lagt et billede ud for to dage siden hvor der stod "With my babe". Jeg kiggede nærmere på billedet, det var da hende Niall kyssede med igår. "Omg!" Sagde jeg til mig selv. Niall kyssede med Harrys kæreste. Jeg lagde et billede ud af mig selv, ikk som jeg så ud nu. Det ville bare skræmme folk. Men et selfie jeg tog ved Bigben igår eftermiddag. Lige inden det med Niall kom. Jeg tilføjede teksten "its Like i love him, But hate him at the same time". To minutter efter jeg lagde det ud var der allerede tusind likes, og et par kommentarer. Jeg læste nogle af kommentarerne. En pige som er fan af Niall skrev "Niall dont Like you! He's mine". Jeg skrev tilbage. "I know, take him. He's better without me." Jeg satte mig til at græde, igen. For første gang i 24 timer tager jeg tæpperne af, og åbner vinduet. Det var dejligt med noget frisk luft. Min mor stak hovedet ind af døren "skat, jeg tager på arbejde. Der er noget mad i køleskabet, og jeg har lagt nogle penge på spisebordet. Er tilbage imorgen eftermiddag". Jeg svarede "ja okay mor. Hav en god arbejds dag" jeg kunne hører døren smække. Nu havde jeg frit løb i hele lejligheden. Jeg gik i gang med noget mad, kl var 13. Og jeg havde ikk fået noget morgenmad. Da det pludselig bankede på døren. Jeg var kun iført et tæppe en t-shirt Niall gav mig. Og et par pyjamas shorts og selvfølgelig mine sutsko. Mit fjæs lignede noget der var løgn. Mascara ned af kinderne. Jeg gik ud og åbnede, som om jeg ikk kunne få det værre. Det var Niall. "Undskyld" sagde han. Jeg vendte mig bare om og gik ud i mit køkken. Jeg tog maden af panden og gik hen til bordet. "Undskyld Cecilie. Jeg begik en stor fejl". Jeg vendte mig om og kiggede på ham. "Ved du hvad Niall?" - "Nej hvad?". "Du er netop ligesom alle andre drenge. De er en pige utro og så kommer de hjem til hende for at tro at alt er godt. Men du såede mig meget Niall." Svarede jeg. "Jeg ved det godt. Men jeg kunne ikk styre mig. Jeg var ..-". "Ja Niall, du var fuld. Den gode gamle undskyldning. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke havde hørt det før" - "Cecilie prøv nu at hør på mig. Jeg er ikk som alle andre. Jeg begik en stor fejl. Og jeg er taget helt fra Frankrig for at gøre det godt igen." Han stod med tåre ned af kinderne. "Niall.. Jeg ved ikk. Måske var det bare ikk os to." Sukkede jeg. "Nej, for hvis man virkelig elsker nogle ville man tilgive dem." Sagde han. "Men hvis man elskede nogle ville man aldrig såre dem" svarede jeg tilbage. Niall kiggede bare på mig.

Nialls synsvinkel.

Hun havde ret. Ret i alt hvad hun sagde. "Så elskede jeg dig vidst aldrig rigtigt.." Sagde jeg og gik ud af døren. Døren gik i, og der stod jeg. Midt ude på åben gade i London, med tåre ned af kinderne.. På vej hjem igen. Jeg fandt en taxi der gad kører mig til lufthavnen. Han satte mig af og jeg betalte. Jeg fandt et fly, og min plads. Så er jeg på vej igen. Jeg var vågen hele flyve turen. Mit hjerte var knust. Jeg havde mistet mit et og alt. Flyet landede. Og ude foran lufthavnen stod tourbussen. Jeg trådte ind i den og så kørte den ellers videre. Jeg gik direkte forbi alle drengene der spurgte mig om alt muligt. Jeg ville bare i seng. "Niall klokken er kun 17" sagde Zayn. "Jeg er ligeglad. Jeg går i seng" svarede jeg. "Niall der er mad!" Kom Liam ind og sagde. "Jeg gider ik. Lad mig være i fred" svarede jeg.

Liams synsvinkel.

Niall var ikk sulten. Noget måtte der være helt galt. Vi andre satte os ind og spiste. Jeg gemte en portion til Niall. Jeg satte den i køleskabet. Jeg gik hen til Niall. "Niall er du sikker på at du ikk vil have noget mad?" Spurgte jeg ham. "Ja, jeg kan ikk spise med et knust hjerte" svarede han. "Niall, helt præcist, hvad skete der hjemme hos Cecilie idag?" Spurgte jeg ham om. "Hun var ligeglad, ligeglad med mig. Hun sagde at hvis man elskede en person ville man ikk såre dem" sagde han. "Niall, hun har ret" kom Harry ind og sagde.

Harrys synsvinkel.

Det gjorde ondt at se det Michelle gjorde med Niall igår. Men at se ham ligge i sin køje, gennemblødt af tåre gjorde endnu mere ondt. Det knuste mit hjerte. "Niall, ignorer Cecilie i lidt tid." Sagde jeg til ham. Og gik op i min køje og lagde mig til at sove.

Cecilies synsvinkel.

Jeg sad bare og så MTV. "Niall blev tidligere idag single igen piger. Han blev Set ude foran Cecilies hus tidligere idag. Han taler så med pressen og fortæller det her" sagde damen i fjernsynet. Der kom en video med hvor Niall taler. "Jeg elsker hende af hele mit hjerte. Men det var måske bare ikke hende og mig. Så ja hr. Jeg er single" svarede Niall. Det knuste mig mere end noget andet. Jeg løb ind på toilettet og fandt noget skarpt. Jeg kørte det over min hud som langsomt åbnede sig. Det gjorde ondt, men det var det hele værd. Niall havde såret mig og nu var det min tur til at såre mig selv. Det blødte meget, så jeg fandt et viskestykke og binde om min arm. "Ja, jeg har lige cuttet" sagde jeg til mig selv. Jeg græd meget nu. Men who the hell cares. Jeg gik stille i seng og faldt i søvn.

__________________________
Håber i kan lide det. Det blev lidt hårdt til sidst. Men ja. MENNESKER IKK CUT!

Live while we're young [1D & 5SOS]Where stories live. Discover now