Så det er din kæreste?

1.1K 31 10
                                    

Cecilies synsvinkel.

Der var billeder overalt fra picnicen igår sammen med Niall og Mailea. (Mailea, pigen der sad ved os). Det var hyggeligt.

Jeg gik ud i køkkenet og lavede noget morgenmad til os, da jeg havde dækket på bordet gik jeg ind for at vække Niall.
"Nialler, vågne vågne" sagde jeg og kyssede ham på panden.
"Bare 5 minutter mere.." Sagde han og lagde sig om på den anden side..
"Fint, så spiser jeg bare morgenmaden for mig selv..".
"Morgenmad? Jeg er oppe." Sagde han og satte sig op. Jeg begyndte at grine af ham, det er en typisk Niallting..

Nialls synsvinkel.

"Det er idag vi skal på Tour igen. Og du skal med" sagde jeg til hende. "Men Niall jeg skal til casting.." Svarede hun. "Det er først i aften vi skal afsted" sagde jeg. "Hvad så med filmen?" Spurgte hun. "Vent, jeg ringer lige og fikser noget.. Kommer om lidt" tilføjede hun.

Lidt efter kom hun tilbage. "Jeg har sørget for at Emily går til casting istedet for mig. Hun har alligevel alt der skal til" sagde hun. Jeg rejste mig og krammede hende.

**

Det er blevet aften og vi havde pakket.
*dyt* kom det ude fra parkeringspladsen. Vi skal på Tour nu. "Kommer du Cille" råbte jeg. Lidt efter stod hun bag mig og klar Til at gå. Vi gik ud til bussen og blev budt velkommen af hele slænget. Både 5 Seconds of summer og one direction.

Cecilies synsvinkel.

Jeg sad Op af Niall i sofaen, men det var Som om jeg ikk kunne holde mig vågen, jeg faldt i søvn.. Og da jeg vågnede igen om morgnen lå jeg i en hotelseng ved siden af Niall. "Godmorgen prinsesse" sagde Niall og åbnede øjnene. "Hvor er vi?" Spurgte jeg. "Lige nu er vi i Danmark" svarede han. "I Danmark?" Sagde jeg. "Ja, dit hjemland" svarede han. Jeg blev helt vildt glad, nu skulle jeg besøge Emily! Men hun måtte ikk vide det.

**
Jeg Stod foran hendes dør alene. Jeg bankede på og ud kom Emmy. "Hej Emmy!" Sagde jeg og krammede hende. Hun krammede igen. Bare ikk sådan som hun plejer.. "Er der noget i vejen?" Spurgte jeg hende.. "Nej.. Jeg har det fint.." Svarede hun. Det lød mystisk.. "Emily kommer du skat?" Råbte en stemme bag hende.. "Øh hvem var det?" Spurgte jeg hende om. "Ser du Cille. Jeg har fået en kæreste.." Sagde hun. Jeg blev helt vild glad og krammede hende igen. Men så kom Jacob til syne.. "Jacob?...... Er det din kæreste...?" Spurgte jeg og kiggede med et seriøst blik på Emmy. "Ja.. Undskyld, men han er så dejlig" sagde hun.. "Emmy, han er en nar, efter det han gjorde mod mig. Han slog mig og sparkede mig. Engang truede han mig med en kniv.. Jeg kan simpelthen ikk se det dejlige i ham.." Sagde jeg. Jeg vendte om og gik. "Cille!" Råbte Emmy. "Jeg advare dig... Emmy, det vil også ske med dig" råbte jeg. Jeg satte mig ind i taxaen og blev kørt til hotellet. Jeg vil ikk have der sker hende noget, men jeg har advaret hende i 5 år om hvilken nar han er.

**

________________
Tak for læserne. Og nu stiller jeg jer et spørgsmål - hvilken fra 5SOS er jeres favorit? Min er Calum✨😍

Live while we're young [1D & 5SOS]Where stories live. Discover now