Irland & Danmark

1.4K 35 0
                                    

Nialls synsvinkel.

Så skal jeg være væk fra Cecilie så længe. Det er virkelig hårdt. 3 hele uger. Jeg stod op og tog noget tøj på. Eller ikke noget overdrevet pænt tøj, bare afslappet tøj. Skal jo kun flyve i lidt tid. Glæder mig til at se mine forældre. Jeg børstede tænder og gjorde det man nu gør om morgnen. Da jeg havde spist pakkede jeg mine kufferter. Jeg tog dem i hånden og blev kørt ud til Lufthavnen. "Hvor skal de hen sir?" Spurgte en pige der stod bag billetskrænten. "Til Irland" sagde jeg. Jeg fik flybilletten og fandt nogle stole og satte mig. Der var 2 timer til flyet lettede. Jeg havde købt et blad, 1D drengene var på forsiden. Jeg fordybede mig i bladet.

Cecilies synsvinkel.

"Wow, her var jeg igår" sagde jeg til mig selv og fniste. Jeg havde været inde i 'the bodyshop' og købt en parfume der duftede af vandmelon. Nialls yndlings frugt. "Undskyld sir, er det optaget her?" Spurgte jeg en mand om der sad på en stol. "Nej, bare sæt dig" sagde han. Jeg satte mig, omg jeg elskede denne her parfume. Jeg havde lige sprøjtet mig med den for 2 minutter siden. Jeg tog min mobil frem og skrev til Niall. "Hej skat, jeg savner dig" skrev jeg. Jeg sendte den og i det samme vibrerede en mobil som lå ved siden af mig. "Undskyld sir, du fik en besked" sagde jeg til manden. Han var helt fordybet i det der blad. "Ja, det er bare fra min kæreste" sagde han og lagde bladet fra sig. Han kiggede på mobil og skrev tilbage. Jeg så ikk hvad han skrev, det er jo privat. Jeg kiggede op på ham. "Niall?" Sagde jeg. "Cecilie?" Sagde han og kiggede op på mig. "Omg! Niall!" Sagde jeg og krammede ham. Jeg gav ham et kys. "Hvad, jeg troede du skulle kører til Irland?" Sagde jeg. "Nej søde, jeg skal flyve" jeg krammede ham endnu mere. Havde virkelig savnet ham.

Nialls synsvinkel.

Cecilie puttede sig ind til mig, på et tidspunkt faldt hun i søvn. Hun snorkede nemlig en smule. Sødt alligevel. "Flyet til Irland letter om 20 minutter" sagde en stemme i højtaleren. Fuck, "Cecilie, søde. Jeg skal med flyet nu." Sagde jeg og vækkede hende. Vi krammede og kyssede. "Jeg kommer til at savne dig min skat" sagde hun og kyssede mig. "Jeg kommer også til at savne dig. " sagde jeg og gengældte kysset. Vi gik hver vores vej og vinkede til hinanden. Jeg skyndte mig ind i flyet og fandt min plads. Det er altid trist at skal væk fra en man elsker, men vi ses jo snart igen. Flyet lettede, og straks var vi i luften.jeg nød udsigten inden vi skulle lande igen. "Spænd jeres sikkerhedsbælter, vi gør klar til landing" sagde en dame i højtaleren. Jeg gjorde som hun sagde og vi ladede. Jeg trådte ud af flyet og fandt min bagage. Pludselig fik jeg et kram af en. Jeg vente mig om og så min mor. "Hej mor" sagde jeg og gengældte krammet. "Hej Niall" sagde hun i armene på mig. "Hvor er far henne?" Spurgte jeg. "Jeg står lige her" sagde en stemme og krammede mig. Jeg blev helt glad. Jeg havde virkelig savnet mine forældre. Bi skyndte os ud i bilen og kørte hjem.

Cecilies synsvinkel.

Jeg sad i flyet på vej til Danmark. Jeg var helt afslappet. Vi var ret højt oppe. Det tænker jeg hver gang jeg flyver. Jeg glædede mig virkelig meget til at være sammen med Emmy. "Vi gør klar til landing." Sagde manden i højtaleren. Det føles ikk som en normal landing. Men de ved hvad de gør. Vi nåede ret tæt på jorden, "alle sammen. Tag den med ro, vi har bare mistet en motor. Men heldigvis er vi tætte på jorden. Så der sker ikk noget" sagde han igen. Alle gik i panik. Uden vi vidste af det, ramte vi jorden, ret hårdt. Flyet væltede og det hele blev sort.

Emmys synsvinkel.

Jeg stod i lufthavnen og ventede på at Cille skulle træde ind af gsngdøren. Da en dame pludselig siger en i højtaleren. "Flyet fra London er væltet, vi ha sendt en masse rednings folk ud og se. Så tag den med ro". Der var helt stille i lufthavnen. Det var det fly Cille var med. Bare der ikk er sket hende noget. En masse falckmænd kom ind med nogle bårre. Der lå nogle mennesker pakket ind i poser på dem. Jeg begyndte at græde. Da en dame kommer hen til mig og siger "er de veninde af Cecilie Hansen?" - "ja, er der sket hende noget?" Svarede jeg. "Det ved jeg ikke. Men jeg fandt hende mobil med en besked fra dig." Jeg tog mobilen og begyndte at græde. Der var helikoptere og mediemennekser overalt. Min mor kom og krammede mig. "Skat du bliver nød til at vente her." Sagde mor. Jeg satte mig ned på nogle stole. Min mor var gået ud for at finde Cecilie. En falckmand kom ind med hende på en bårre. Hun havde ingen pose over sig. Jeg rejste mig og løb hen til dem. "Er hun okay?" Spurgte jeg med tåre ned af kinderne. "Ja, hun lever. Men hun er i koma. Så vi tager hende på hospitalet med det samme" sagde falckmanden. "Vi tager med" sagde mor. Vi satte os ind i ambulancen. Jeg sad og holdte Cilles hånd hele vejen. Jeg kunne ikk stoppe med at græde. Da vi ankom til hospitalet blev hun kørt ind og undersøgt. Mor og jeg blev vist op til værelset hun skulle lægge på. Jeg sad i sofaen og ventede på hun skulle komme ind af døren. Jeg faldt i søvn i armene på min mor.

Cecilies synsvinkel.

Jeg kunne høre en masse mennesker snakke ved siden af mig. Men det var som om jeg ikk kunne bevæge mig, eller åbne øjnene. Jeg blev kørt et eller andet sted hen. Pludselig hørte jeg en stemme der lød bekendt. "Er hun okay?" Spurgte hun. Jeg kunne straks hører at det var Cassandra. Emilies mor. Jeg ville svare men kunne ikk. "Ja, hun skal bare vågne" sagde en. Jeg prøvede. Der gik omkring en time. Så prøvede jeg igen at åbne øjnene. Og det der mødte mig var en masse lys. Jeg kiggede rundt på stuen. Emmy sad i sofaen lidt væk fra mig. "Emmy?" Sagde jeg. Men meget lavt. Hun åbnede øjnene, "Cecilie?!" Sagde hun og kom hen imod mig. "Hvad skete der?" Spurgte jeg. "Flyet væltede". Der kom en læge ind og spurgte mig om alt muligt. "Hun har ikk mistet hukommelsen." Sagde lægen. "Du kan tage hjem i næste uge. " sagde hun lidt efter. Emmy tændte for fjernsynet. Der var et indslag om flystyrtet. Jeg hvilede mig lidt.

Nialls synsvinkel.

Jeg sad og så fjernsyn, da der var et indslag der fangede min opmærksomhed. "Igår fløj flyet fra London til Danmark. Det styrtede ned på lufthavnen i København. 3 er døde og resten er kommet til skade. Alle er under behandling." Sagde manden i fjernsynet. Jeg tog min mobil og ringede til Cecilie.
"Ja det er Cecilies mobil, du taler med Emilie" "Hej Emilie, det er Niall. Hvad sker der?" - "Cecilie er okay. Hendes fly væltede og hun er under behandling. Hun hviler sig" sagde hun. Jeg din tåre I øjnene. "Jeg kommer straks!" Sagde jeg og lagde på. Jeg forklarede mine forældre hvorfor jeg skulle afsted igen. Og gik op og pakkede. Men jeg skulle vente til imorgen. Jeg var så træt, så jeg gik op og lagde mig i min seng. Men jeg kunne ikke holde op med at græde. Måske ved hun ikk hvem jeg er. Tankerne fløj rundt i mit hoved. Og til sidst faldt jeg i søvn.

Live while we're young [1D & 5SOS]Where stories live. Discover now