~hoofdstuk 1~

7.8K 189 29
                                    


~Camilla~

Zuchtend draai ik me om in mijn bed. Het is de zoveelste nacht dat ik niet kan slapen. De stilte houd me wakker.

Sinds mijn vader ons verliet ben ik veranderd. Eerder genoot ik van elk moment van mijn leven. Totdat ik mijn mate niet kon vinden op mijn zestiende.

Er is één ding dat zeker is en dat is dat mijn wolf langzaam zal sterven, als ik mijn mate niet op mijn twintigste vind. En raad eens. Over een week word ik twintig.

Sinds ik mijn mate niet kon vinden, leek het mij beter mij af te sluiten van iedereen. Hoe minder mensen van mij houden, hoe minder mensen pijn lijden wanneer ik dood ga.

Vermoeid stap ik uit mijn bed recht op de koude vloer. Ik kan toch niet slapen, dan kan ik beter wat nuttigs gaan doen. En aangezien er morgen een alpha vergadering is heb ik veel werk te doen. Sinds mijn broer de alpha is ben ik zijn rechtervoet. Ik ben geen beta (de rechterhand van de alpha) of een gamma (de linkerhand van de alpha). Maar ik ben zijn raadgever, planner en hoofd van het leger. Rechtervoet dus.

Ik open zachtjes mijn laptop, die me meteen leid naar mijn werk van gister. Welke alpha waar moet zitten, wat er besproken moet worden, welke alpha waar slaapt, het ontvangst, het voedsel enzovoort.

Ik heb nog veel te doen...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik ben drie uur bezig geweest, en alles is geregeld. Er is alleen één probleem.

Het pack huis word verbouwd dus we moesten naar het oude pack huis. Op het moment wonen we daar dan ook, maar er zijn niet genoeg kamers. Dus ik moest mijn kamer ook opofferen.

Wat betekent dat ik twee weken niet in mijn kamer slaap. Aangezien ik hoofd van het leger ben, heb ik daar ook een kamer dus ik kan gelukkig de alpha's ontwijken. Ik ben niet bang voor ze. Maar ze zijn gewoon zo vol van zichzelf dat je er gewoon geïrriteerd van word.

En er mogen toch alleen maar alpha's, luna's, beta's en gamma's aanwezig zijn. Dus rechtervoeten zoals ik zijn totaal overbodig.

Ik pak mijn koffers zo snel als ik kan in, en kom er dan achter dat ik nog in mijn pyjama zit. Snel grijp ik kleding uit mijn koffer, en rits het ding dan dicht.

Fluitend loop ik naar de badkamer, en kleed ik me om. Ik borstel snel mijn haar en was mijn gezicht. Ik draag een lange leger groene broek, en een simpel zwart t-shirt.

Ik loop naar beneden, en volg de geur van vers gebakken broodjes. Wanneer ik de deuren van de eetzaal openduw zie ik nog niemand aan de lange tafel zitten.

Wanneer ik aan de tafel ga zitten komt al snel iedereen die in het pack huis woont (dat mogen de beta, de beta's mate, de gamma, de gamma's mate, de alpha, de luna, de kinderen van de beta, gamma, of de alpha, en tot slot de familie van de alpha zijn.) aan de tafel zitten en schept hongerig eten op.

Tyler mijn broer en de alpha en zijn mate Harper de luna komen als laatst binnen gelopen. Mijn moeder woont hier niet, ze vind het fijner om tussen de mensen te wonen en niet in een afgelegen villa.

Ik schep een croissantje op mijn bord en schenk sinaasappelsap in.

"En Camil al zin om straks tussen het leger te slapen"vraagt Samuel de gamma van Tyler. "Ik wil al mijn hele leven tussen moordlustige en egoïstische mannen slapen Sam." Ik rol met mijn ogen wanneer ik Samuels grijns zie.

Tyler gromt boos naar mij en Samuel. "Meer als de helft van het leger slaapt in zijn eigen huis, en dat is precies de reden waarom je een aparte kamer krijgt. De roedel en ook wij zouden het verschrikkelijk vinden als er iets met mijn zus en mijn beste raadgeefster zou gebeuren, en vooral vlak voor het luna feest." Hij werpt een strenge maar ook bezorgde blik op mij.

The lights in her eyes ✓Where stories live. Discover now