Κεφαλαιο 9 : Μια καινούργια ζωή

33 3 0
                                    

(Επόμενη μέρα το πρωί)

Ο σοφέρ του Άλεξ είναι ήδη έξω από το σπίτι της Κλερ και την περιμένει να κατέβει εκείνη έρχεται με τις βαλίτσες τις φανερά ακεφη και απρόθυμη για το οτιδήποτε ακόμα και για ένα Καλημέρα ο συμπαθητικός μεσήλικας που της χαμογελά την κάνει τουλάχιστον να ξεχαστεί για λίγο καθώς πηγαίνοντας προς το σπίτι του Άλεξ μιλάνε και βλέπει το ποσό καλός και γλυκός είναι. Εκείνος δεν έχει ιδέα για τον λόγο που μετακομίζει η νεαρή κοπέλα στο σπίτι του νεαρού αφεντικού του ..νομίζει ότι είναι η κοπέλα του και ότι επιτέλους ο Άλεξ έβαλε μυαλό και έκανε μια σοβαρή σχέση στην ζωή του. Του Eathan του άρεσε που ο γυναικάς νεαρός κύριος διάλεξε μια τόσο γλυκιά καλοσυνατη και προσιτή κοπέλα "του πήρε χρόνο αλλά τελικά διάλεξε την καλύτερη " σκέφτηκε από μέσα του. Η Κλερ σε όλο το διάστημα μιλούσε και γελούσε με τον καλό κυριουλη έμαθε ότι και εκείνος έχει έναν γιο στην ηλικία της που είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στην δικηγορία. Έφτασαν λοιπόν στο σπίτι εκεί του περίμενε η Μαρία η οικονομος του σπιτιού μια γυναίκα γύρω στα 50 κομψή αλλά συνάμα υοσο γελαστή και πρόσχαρη. Οι δύο γυναίκες συμπάθησαν αμέσως η μια την άλλη.. την έβαλαν στο σπίτι και την βοήθησαν να τακτοποιηθεί στο δωμάτιο του Άλεξ...εκεί είδε ότι κάτι δεν πάει καλά,σκέφτηκε να τον πάρει τηλέφωνο αλλά μετά κατάλαβε ότι δεν ξέρει τον αριθμό του. Το κινητό της χτύπησε και έγραφε το όνομα "Αλεξ" μα πως γίνεται αναρωτήθηκε από μέσα της Αφού δεν θυμάται να το είχε αποθηκεύσει τέλος πάντων

(Διάλογος στο τηλέφωνο)

Κλερ : Παρακαλώ;
Άλεξ : Θα το κάνεις σύντομα και αυτό μωρό μου μην ανησυχείς! Γέλασε ελάχιστα
Κλερ : Τι θες ; και που βρήκες το κινητό μου !
Άλεξ: ξέρω πολλά περισσότερα απ'όσα νομίζεις μωρό μου ! Πήρα απλά για να δω αν έφτασες και να σου πω ότι το σκέφτηκα καλύτερα δεν γίνεται να θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι είμαστε ζευγάρι και να κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια, γι'αυτό θα κοιμόμαστε στο ίδιο... Το μεταξύ μας θα το ξέρουμε μόνο εγώ και εσύ και το προσωπικό θα νομίζει ότι νομίζουν οι έξω. Ότι είμαστε ένα ζευγάρι γεμάτο αγάπη και πάθος ο ένας για τον άλλον.
Κλερ : και μου το λες τώρα; ξέχασες μια σημαντική λεπτομέρεια να μου πεις!!!! Είπε εμφανώς θυμωμένη
Άλεξ: Έλα βρε γατούλα θα δεις που θα σου αρέσει και δεν θα ξεκολλάς από το κρεβάτι...είπε πονηρά σκεπτόμενος διάφορα Όχι και τόσο ευπρεπή πράγματα.
Κλερ : δεν είμαι αργόσχολη εγώ να κοιμάμαι όλη μέρα, απάντησε θυμωμένα
Άλεξ: "Δεν γίνεται...μου κάνει πλάκα! Τώρα ή μου το παίζει αβγαλτη παρθενωπη ή όντως είναι τόσο αθώα που δεν κατάλαβε το σεξουαλικό υπονοούμενο που της πέταξα " σκέφτηκε. Καλά καλά δεν θα αργήσω θα τα πούμε στο σπίτι. Της είπε απότομα και έκλεισε το τηλέφωνο.
(Τέλος τηλεφωνικού διαλογου)

Αγάπη και ΜίσοςWhere stories live. Discover now