Κεφαλαιο 5 : Λίγες Μέρες Μετά

68 4 4
                                    

Λίγες μέρες μετά το ατύχημα της η Κλερ μοιάζει να έχει επανέλθει το πόδι της και την αγωγή που της ειχε δώσει τότε ο γιατρός. Με τον Στεφάν παρέα είχαν αποφασίσει το σπίτι που θα έμεναν και είχαν ήδη στείλει τα πράγματά τους εκεί. Σήμερα θα πήγαιναν και οι ίδιοι καθώς το σπίτι ήταν στο δυτικό Χόλιγουντ,κοντά στην δουλειά της Κλερ η οποία είχε βρει μια θέση στην μεγάλη πολυεθνική εταιρεία επενδύσεων την Τζόνσον Corporation. Κάπου στις 10 το πρωί ο Στεφαν περίμενε την Κλερ για να φύγουν για το σπίτι τους.

(Λίγο μετά στο σαλόνι)

Κ : Έρχομαι έρχομαι Στεφαν δεν αργώ μωρό μου απλά δεν βρίσκω το βραχιόλι μου. Το ψάχνω εδώ και μέρες και δεν ξέρω που το έχω βάλει ήταν και δωράκι της μαμάς μου για τον αρραβωνα ( είπε με μια πνοή η Κλερ)

Σ : ηρέμησε μωρο μου θα το βρούμε θα δεις. Εμείς να είμαστε καλά και θα το βρούμε. Λοιπόν έτοιμη; πάμε; το σπίτι μας μας περιμένει (της είπε με ένα γλυκο χαμόγελο χαρίζοντας της ένα τρυφερό φιλι)

Κ : Ναι ναι πάμε. Ανυπομονώ να το δω. Μην θυμηθώ ότι δεν με αφηνες να πάω να το δω ,πως το εφτιαξες. Σίγουρα όμως θα μου αρέσει αφού το έφτιαξες εσύ (του απαντά τόσο γλυκά)

(Μετά από λίγο ενώ έχουν φτάσει στο συγκρότημα που είναι το διαμέρισμα τους)
* Η Κλερ κοιτάζει αποσβολωμενη, δεν το πιστευει είναι απλά υπέροχο και πολύ γουστοζικο. Αυτός ο άντρας την ξέρει καλύτερα και από την παλάμη του *

Κ : Μωρό μου είναι απίστευτο !!! (λέει ενώ γυρνάει από δωμάτιο σε δωμάτιο μέχρι που φτάνει σε ένα με κλειδωμενη πόρτα και αυτό την παραξενευει). Γιατί είναι κλειδωμενη η πόρτα αυτή;

Σ : Γιατί αυτή η πόρτα θα ανοιχτεί όταν έρθει η καταλληλη ωρα (της απαντά σοβαρά, εκείνος εκτός από τα άλλα δωμάτια έφτιαξε και ένα παιδικό δωμάτιο γιατί θέλει να κάνει οικογένεια με την αγαπημένη του απλά δεν θέλει να την τρομάξει δείχνοντας το από τώρα..) ΈΛΑ να δεις που έχουμε και πισίνα εδώ.

Αγάπη και ΜίσοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα