Část 7

158 6 0
                                    

o 2 dny později

Seděla jsem na proti své sestře která byla obklopena skupinou návrhářů . Před dnem mi bylo oznámeno , že bude provdaná za nejstaršího syna . Že jí není 21 ? Podle evropských zákonů je legální se provdat už od 18 . Jejich rodinu jsme ani jedna nepoznala já měla to štěstí , že si budu brát někoho koho jsem viděla . Moje sestra Mary svého 'snoubence' nikdy neviděla . Bylo mi z toho zle , zvedla jsem se na odchod 'Joanno kam jdeš ? Chtěla jsem se tě zeptat na tyhle šaty' ani nezvadla o časopisu hlavu 'Vem si kalhoty. Nezajímá mě to . ' řekla jsem drze 'No jasný ! Co ti zase vadí ? Že nejsi středem všeho ?!' odpověděla a zvedla na mě prostředníček . Nezmohla jsem se na odpověď a zamířila jsem daleko od ní . No můj dokonalý unik mi zkazil Elijah do kterého jsem narazila . Strčila jsem do něho , aby mi vypadl z cesty . To se mi nepovedlo a skončila jsem na jeho hrudi , ale otočila jsem se aby to nevypadalo jako objetí . 'Věděl jsem , že francouzové jsou nepříjemní , ale to takhle musíš být každý den ? .' mluvil o tom co se stalo včera určitě . 'Nejsem francouzka !' řekla jsem ostře když mě vedl zpět na sedačku .

'Všechno je připravené ?' otázal se Elijah 'Máme všechno kromě šatů . A svatba je naplánovaná na sobotu hned po našich narozeninách' zazpívala skoro Mary Louis . Tyhle kecy šli mimo mě jen jsem blokovala všechny věci kolem mě . Zavřela oči složila hlavu do dlaní občas to pomáhalo . 'Odkud si?' položil otázku na můj původ když sestra odešla . 'Z Venuše všechny ženy pochází z Venuše .' odpověděla jsem mu sarkasticky 'Mám hádat LA ? Narodila jsi se tam ?' hádal , ale špatně . Povzdychla jsem si ' To je těžké , otec byl z Mexika a matka z Brazílie takže se považuji za Latina ' dodala jsem se smíchem . 'Tak to absolutně vysvětluje tvoje chování .' dodal a já se na něj uraženě podívala 'Odkud jsi ty ?' zeptala jsem se ho 'Narodil jsem se ve Španělsku , rodiče jsou z Mexica a Španělska .' řekl to jako by to měl naučené 'Mluvíš španělsky ? Já docela i jo ' zasmála jsem se ' Jo , jasně že jo ' odpověděl se smíchem a já se teď za sebe docela styděla , že mě to nenapadlo . 'Proč jsi neodešel ? Myslím z toho všeho ? Však nejsi ani nejstarší syn to vážně potřebuješ takovou kontrolu nad vším ?' prolomila jsem ticho citlivou otázkou . 'Já ? Já kontrolu nepotřebuji to můj otec , ale o to ty se zlato nebudeš muset starat .' řekl jako kdyby mě chtěl uklidnit . ' Tak k čemu mě vůbec potřebuješ ? ' vyhrkla jsem 'Budeš mi dělat dobrý profil . Muž s ženou a dítětem je vždy lepší než být sám .' má pravdu 'Nechci si tě vzít přijde mi to jak pedofilie , ale udělám všechno , abych měl lepší alibi .' povzdychla jsem si když dokončil větu 'Neměla bych nic , byla bych sama kdyby jsi zemřel . ' uvažovala jsem na hlas . Dívala jsem se na něj s pochopením .

Na dveře nikdo silně zabušil to nás oba donutilo se zvednout . Elijah otevřel , ve dveřích stála dívka s tmavší pletí a kudrnatými vlasy . Vysoká a postavu jí doplňovali křivky - byla krásná . 'Sarah' oslovil jí Elijah . Dívka neboli Sarah na mě ukázala 'Další tvoje oběť které náhodou spadlo tričko? ' její hlas byl melodický ' Sarah tohle je Joanna , Joanno tohle Sarah moje sestra.' seznámil nás . Sarah jen kývla hlavou 'Moje budoucí ' větu nedokončil 'Žena.' dokončila jsem jí já . Zasmála se a omluvila se 'Je pěkná .' položila mi ruku na tvář při čem jsem si všimla , že má umělé nehty 'Klidni se Sarah ' řekl drsně , nemohla jsem říct jaký má vztah se sestrou . Naklonil se ke mně a pošeptal mi 'Sarah je bisexuální .' vysvětlil . ' Sarah je hned tady ' řekla s americkým přízvukem . 'Přejdi k věci . Čemu dlužím tvojí vzácnou návštěvu .' vyjel na sestru . ' Matka má v plánu tě navštívit .' vložila si cigaretu do úst a poté si jí zapálila .

Rodinný podnikKde žijí příběhy. Začni objevovat