21 💠

18 0 0
                                    

Reggel öt óra, tehát kelni kell, mert Lillus és Hanci akarja díszíteni a házat az esküvőre. Devinnel egymásra mosolyogtunk, majd elkezdtünk öltözni. Igen, meggyógyult a lábam, habár sportoló nem leszek, de nem is bánom. Én vigyázok a húgomra, amíg anya is készíti a süteményeket. Délig voltam a testvéremmel, aztán mentünk a fodrászhoz és a sminkemet Hanci csinálta. A ruhám az egyszerű, de mesés:

Gyorsan elrepült az idő és már azon is kaptam magam hogy egy óra múlva oltár elé állok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gyorsan elrepült az idő és már azon is kaptam magam hogy egy óra múlva oltár elé állok. A ház lány tagjai mind a szobánkban tartózkodtak, tehát Anya, Zsófi, Lillus, Hannah, Ansley és meglepő, de Selena is. Az utóbbi két személy sokat változott. Ans ledobta vöröst és világosbarnára váltott, valamint sokkal színesebb és pozitívabb lett. Seli pedig nagyon kedves és imádnivaló lett.

- Jajj, hamarosan férjhez mész - könnyezett anya.

- Nyugi. Köszönöm hogy felneveltél - adtam egy puszit, majd egymás karjaiba borultunk.

- Csajszi, a sminkre vigyázz - nevetett Hanci. Igaza volt, mivel nem szoktam sminkelni, ezért fura is.

Egy ideig még beszélgettünk, aztán az órát megpillantva indulni kellett. Hirtelen megszólalt a szokásos esküvői zene. Úgy gondoltam méltó ha apám helyett Sean kísér oltárhoz. Belépve a terembe megláttam Devint öltönyben. Mosolygott és messziről is lehetett látni hogy a boldogságtól csillognak a szemei. Lehetséges hogy még sírt is. Amikor oda adott neki Sean akkor a pap rögtön bele is kezdett.

- Kijelenti-e Ön, Daenerys Summer hogy az itt jelenlévő Devin Dressmannal házaságot köt és jóban, rosszban mellette lesz?

- Igen - mosolyogtam boldogan.

- Kijelenti-e Ön, Devin Dressman hogy az itt jelenlévő Daenerys Summerral házaságot köt és jóban, rosszban mellette lesz?

- Igen, határozottan - mondta, mire Sean befütyült.

- Egybehangzó " Igen " döntésük alapján, kijelentem, hogy Daenerys Summer és Devin Dressman mostantól házastársak. Megkaptuk a gyűrűket, amiket a kis Zsófim hozott, majd felhúztuk egymás ujjaira.

- Az ifjú pár legyen boldog örökké, míg a halál el nem választja őket! Megcsókolhatja a menyasszonyt

Devin nem is húzta tovább az időt, mert egyből meg is csókolt. Kiérve az épületből mindenki egyesével gratulált nekünk. Természetesen, ahogyan szokás eldobtam a csokrot, amit Lillus kapott el. Elindultunk haza, ahol várt minket a sok finom kaja.

- Hogy van Mrs Dressman? - mosolygott mellettem Devin.

- Köszönöm, azt hiszem még jól - mosolyogtam, majd a hasamra néztem.

Most már elárulom, azért nem fehérbe mentem férjhez, mert kilenc hónapos terhes vagyok, szóval bármelyik percben megindulhat. Mindenki jól érezte magát és kaptunk egy csomó ajándékot. Olyan tizenegy óra körül járhattunk, amikor azt éreztem hogy valami folyik a lábamon. Egyből sejtettem mi ez, szóval jeleztem Devinnek, aki kocsiba rakva már vitt is a kórházba.

Devin

Hála a józan eszemnek nem ijedtem meg annyira mikor láttam hogy szerelmem jelez hogy idő van. Hamar megérkeztünk a kórházba, ahol tolókocsival el is vitték tőlem. Minden olyan gyorsan történt hogy márcsak arra lettem figyelmes hogy kijön az orvos, majd megszólal:

- Gratulálok önnek kisfia született

- Bemehetek hozzájuk? - kérdeztem könnyeimnel küszködve.

- Persze, valamint a nővér bent kérdezni fogja a baba nevét - mondta a doki, majd eltűnt.

Belépve megláttam a szerelmemet és a kisfiúnkat, akinek a neve: Drew Dressman.

Elérkeztünk az utolsó részhez. Egy Epilógust még írok, ahol leírom mi lett a többiekkel. Ha tetszett akkor ☁️ és/vagy ⭐.

Pusszancs,

Li,

When I met you... [ Devin Dressman FF] • BEFEJEZETT •Where stories live. Discover now